0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
stoplar çok güzel olmuş.. fakat egzoz çok kötü duruyor..
abi manifold orjinal istemiyorsun sanırım değil mi? performans için bir şey istiyorsun yani? stopların arada reflektör vardı, sattım bir arkadaşa bu siteden şimdi bir tane daha var elimde onun da alıcısı hazır, ankaraya dönünce yine busiteden ferhat arkadaşıma satcam..ben de başka bir reflektör getircem amerikadan sonra
Hacı reflektörü napacan Rolla'ya takma bence, sportif görüntüsü bozulmasın
yok yok reflektör planım var ama daha uzun boylu, egsoz ve tamponla birleşecek bir plan
oooo Yine ilginç işler peşindesin anlaşılan Ben şu mali durumu düzelteyim aklımda değişik fikirler var. Arkadaki lpg deposunu simit depoyla değiştirip, stepne'nin yerine koycam. Bagajın karşısı boşalmış olacak.. Oraya fiberden kalıp yaptırıp 2 tane woofer koycam. Portlarını üst tarafına yerleştircem. ( Pandizottan içeriye verecek havayı ) . Tabi bunun içinde yeni pandizot yaptırmak lazım. Bunu kabataslak hesapladım 500- 600 tutacak gibi.. Anlayacağın daha zaman var
aaah aah, bir zamanlar çok hayalini kuarardım, hala olsa hala yaparım, fiberden değil ama..mdfden o işi yapacak babayiğit varsa eğer ben de varım o işi yaptırmaya
abicim bence senin arabanın siyah tamponunu beyaz yapsan daha güzel olur.bu şekilde egzosda sırıtıyor.
projeni nezaman hayata geçiriyorsun türkay ?
türkay eline emegine salık çok güzel olmuş araç devamını bekliyruz...istanbulda olsan mdf kabin olayını ben yapardım...