0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
elinize sağlık....acaba benimki neleri kapsıyor? sigortacım herşeyi kapsadığını söylemişti ama hiç incelemedim ki poliçeleri...poliçede yazarmı acep?
öğrendim ki benden başkası kaza yaptığında kasko devre dışı kalıyormuş... gerisini siz düşünün
genel olarak poliçede yazar ve yazmasıda gerekiyor, bakın hande hanım "herşeyi kapsıyor" laflarına pek itibar etmeyin,poliçenizi alın inceleyin... geçen yılki acentam tanıdığım biriydi, ona dedimki aracı ruhsat sahibinden yani benden başka babam veya kardeşimde kullanabilir,olur ya kaza yaparlarsa kaskodan yana sorun olmasın dedim, bana tamam ruhsat sahibinden başkasıda kaza yapsa sıkıntı olmaz yaptım dedi ve bunun lafına güvendim poliçeyi incelemedim, poliçeme bitmeye yakın baktığımda(müşteri hizmetleri ile görüşerek) öğrendim ki benden başkası kaza yaptığında kasko devre dışı kalıyormuş... gerisini siz düşünün
işte endişe sebebim buydu benimde muhammet bey.... bunu daha öncede duymuştum ama sigortacıma güvenerek hiçbirşekilde incelemiyordum poliçeleri....
şimdi poliçenize bakmadan sigortacınızıda suçlamayalım belki doğru olarak yapmıştır,size tavsiyem bundan sonra üşenmeyip kontrol etmenizdir.
yok ben hırslandım şimdi.... sorgulamadan boğazına sarılmayı planlıyorum.....
Kaskoya verilen para çok saçma gelmeye başladı gözüme artık o son yaşadığım çekici olayından sonra. Kaskoya vereceğiniz parayı bankada biriktirin, daha çok işinize yarar. Cana zarar gelmiş, parayı ne yapayım ayrıca! Hadi onu geçtim, yıllarca ödüyorsunuz parayı, ondan sonra kaza yapınca ufak bir şey hasarsızlık indirimini bozmayayım diye cepten karşılıyorsunuz yine. E ne anladım ben bu işten? Üstüne üstlük o kadar ödediniz yıllarca, kazada suç sende olsun ödemez, limiti aştı ödemez. Binbir türlü kıllık yünlük çıkartır. Çok kaza yapan birisin, kasko yapmaz hiçbir sigorta şirketi senin aracı... Yani kaskoyu yaptırıp, hasarsızlık indirimi yalanı altında yıllarca boş yere verilen paradan başka bir şey değil gibi geliyor benim gözüme artık... Sonra bir yıl iptal et, geçmiş ola...
Bir kasko şirketinin kazandığı para ve harcadığı para nedir? Elbet kar amacı güdecek ama tavuk gibi soyuyorlar...
Hadi onu geçtim, yıllarca ödüyorsunuz parayı, ondan sonra kaza yapınca ufak bir şey hasarsızlık indirimini bozmayayım diye cepten karşılıyorsunuz yine.