0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hande hanım yazdıklarınızda bir şey anlamadım desem.Sonlara eklediğiniz rakamlar neyi ifade ediyor acaba?Kasko sigortanız hangi şirkete ait.
arkadaşlar hiç sıkıntı cekmeyin. boşa yorulmayın. geyik muhabbetleriyle uğraşmayın.ben 4 yıldır sigortam.net ten kaskomu yaptırıyorum.hızlı ,ilgili,pratik ve çok yardımcı oluyorlar.sizin için herşeyi araştırıp en uygun fiyatı veriyorlar.süperler çok ciddiyim.ama yaptırmamak gibi bi salaklık sakın yapmayın.ne olursa olsun bi sigotanız olsun.burası türkiye ve siz insansanız başınıza ne geleceğini asla kestiremezsiniz.....
ama yaptırmamak gibi bi salaklık sakın yapmayın.
burak bey,sizi ilk başda tanışma bölümünde tanıyabilirmiyiz, birde avatar bilgilerini doldurabilirseniz daha da güzel olur... sigortam nete geçen yıl bakmıştım ve bana verdiği poliçe içeriği çok kapsamlı değildi,arayan da olmadı,belki yaptırdıkdan sonra daha fazla ilgili davranıyor olabilirler, burada herşey güzelde yaptırmayanlar için "salak" ibaresini kullanmak hoş olmamış diye düşünüyorum...
Hande hanım abla yazdıklarınızı sigortacıma ilettim ama o da bir şey anlamadı garibim
cahiller nolcak....