Gönderen Konu: Cam Filmi Nasıl Sökülür :)  (Okunma sayısı 21657 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
Cam Filmi Nasıl Sökülür :)
« : Eylül 10, 2009, 19:55:26 »
Arkadaşlar Ankara Emniyet'i sanki kafayı bana takmış durumda :) Bu akşam iftar saatinin yaklaştığı sırada kırmızı ışıkta kalabalıkta beklerken bi tane polis amca geldi yanıma. Ayak üstü ışıkta beklerken hemen ehliyet ruhsat kontrolü yaptı. Daha sonra da bu camlar niye filmli dedi  :wacko: ........... Zaten kıl olmuşum. Biraz laubali bir üslupla valla geçen başka polis arkadaşlarınız yine çevirdi, rüzgarlıkla egzozu söktüm. Anca sıra geliyo valla dedim. Biraz bozularak "ancası falan yok, söktür bunları, bağlarlar arabanı yazık olur" dedi ve gitti.  -_-

Neyse işin bu kısmını geçelim de cam filmi sökme olayı nasıl olacak. İnternette biraz araştırdım ama ToyotaClub'tan fikir almadan olmaz. Ne yapmak lazım. Yoksa hiç uğraşmadan bi aksesuarcıya gidip orda mı söktüreyim. :) Arka cam ve kelebekleri ellemem de diğer 4 camı sökerim artık. Şimdilik filmsiz dursunlar bakalım belki daha sonra arabayı satmazsam daha açık bi ton çektirebilirim.

Forza Emniyet
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
Ynt: Cam Filmi Nasıl Sökülür :)
« Yanıtla #1 : Eylül 10, 2009, 20:06:03 »
BIIIIIP  sakınan göze çöp batar.Erhan abi Dönmez oto ya git hallederler orada uğraşmaya değmez o kadar.Pek sinir bozucu oluyor sökerken.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 10, 2009, 20:24:03 »
Coşkun sorma valla artık işi gırgıra vurdum bende. Şaka gibi :) O kadar çok araba dolanıyor ki ortalıkta. Acaba sadece beni mi buluyor diyorum kendi kendime. Hafta sonu bi gideyim olmazsa dönmez otoya :)
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 56000
  • Model Yılı: '11
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 10, 2009, 20:35:45 »
herşey yasak arabaları orjinal haliyle kullanıcaz bu gidişle. Araban için okadar emek ve para harcamışsınyazık emeğine.

Bende elime para geçince film çektirmeyi düşünüyordum. Kafamda başka planlar var. filim işi bekleyecek gibi.
hiç uğraşamam polislerle zaten pek altta kalmayı da beceremem kesin bağlatırım arabayı.
Deli sormuş deliye aşk nedir diye? deli gülmüş deliye ben niye delirdim diye!  ***TOYOTA  Auris 1,33 Comfort  ( 2011 ) ***

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • türkayınki..
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '06
« Yanıtla #4 : Eylül 10, 2009, 21:01:25 »
biz polis korkusuna yaptıramamıştık korkmakta haklıymışz :D hatta bizim nazarımız değmiş olabilir, türkay senin aracı örnek olarak vermişti bana, simsiyah kullanıyo ama bi sorun yok diye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #5 : Eylül 10, 2009, 21:25:28 »
Erhan abi polisler senin arabaya fena takmıs. Eski modifiyesiz haline dönmesinde o kadar emek ve para harcanmıs cok yazık olur. :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Eylül 10, 2009, 23:39:12 »
kardeş dün konuyu acacaktım unuttum.dün bahçelide dolaşıyodum 7 acayip kalabalıktı ve trafik durma seviyesinde.tabi aklıma geldi polis amcalar.sonra aklıma gelen başıma geldi baktım 7. caddenin sonundalar.ben camları indirdim 3-4 tane aracı durdurmuşlar.filmleri söktürüyorlar.cocuklar inmiş cayır cayır yırta yırta filmleri söküyolar.bana bişey demedi 2 numara amerikan film var bende, gectim.eğer göze carpan bi filminiz varsa bahceliye tunalıya pek uğramayın bu aralar.çok sertler ben uyardıklarını gördüm ama durdurup söktürdüklerini ilk kez dün gördüm.o cocukların hali perişandı yaa.söve söve söküyolardı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • EY ÖZENTİ GENÇLİK! TİTRE VE KENDİNE GEL!
  • Kan Grubu: B+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Eylül 10, 2009, 23:48:38 »
eskiden istanbuldada çok oluyordu ama artık neredeyse her araçta var istanbulda kime laf söylicek ve kime dur diyeceklerki :)
Erdinç AKIN
2002 Toyota Corolla 1.4 vvt-i
B Rh+

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Eylül 10, 2009, 23:51:06 »
Valla doğrudur Serhat bu ara inanılmaz sıkı kontrol var. Benim bu dediğim olay Sıhhıye'de Hacettepe hastanesi yakınlarında oluyo.
Ya hani tamam bi bakıma mevcut kuralı uyguluyorlar ama bu kadar da sertlik nedir. Adam arabayı çevirip elindeki anahtarla arabanın camına çizik atıyomuş var mı böyle bişey. Sıkıysa sökme der gibi. Olmazsa sadece ön iki camı söktürürüm arkalar durur, bi dahaki yakalanışımda onu da söktürürüm. Şimdi dördünü birden söktürmek, yıllardır sakallı görmeye alıştığımız birinin traş olması gibi bişey olur :(

Erhan abi polisler senin arabaya fena takmıs. Eski modifiyesiz haline dönmesinde o kadar emek ve para harcanmıs cok yazık olur. :(
Yok kardeşim ne dönecem eski haline. Filmi de sökerim gerekirse, başka da karışacak bişeyleri kalmıyo zaten.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Eylül 10, 2009, 23:58:05 »
erhan abi gel senle erzuruma taşınalım ne karışan olur ne ellyen :D
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Eylül 11, 2009, 00:08:50 »
erhan abi gel senle erzuruma taşınalım ne karışan olur ne ellyen :D

He valla :D
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #11 : Eylül 11, 2009, 00:10:42 »
Erhan abi arabada ne var ne yoksa sök, eski haline getir bari  >:(
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Eylül 11, 2009, 00:13:44 »
Erhan abi arabada ne var ne yoksa sök, eski haline getir bari  >:(

Gidişat onu gösteriyo kardeşim :angry:
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Eylül 11, 2009, 00:16:17 »
Erhan istersen anket başlat forumda. Filmden sonra polisler senin araçta neye takacaklar diye. :rofl:

Deli sormuş deliye aşk nedir diye? deli gülmüş deliye ben niye delirdim diye!  ***TOYOTA  Auris 1,33 Comfort  ( 2011 ) ***

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Eylül 11, 2009, 00:23:48 »
Erhan istersen anket başlat forumda. Filmden sonra polisler senin araçta neye takacaklar diye. :rofl:

Valla iyi fikir abi :D :D
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Eylül 11, 2009, 00:33:05 »
biz polis korkusuna yaptıramamıştık korkmakta haklıymışz :D hatta bizim nazarımız değmiş olabilir, türkay senin aracı örnek olarak vermişti bana, simsiyah kullanıyo ama bi sorun yok diye
valla benim nazarım değdi herhalde aynen meleğin dediği gibi simsiyah geziyor elleyen yok demiştim
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 30000
  • 26 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Eylül 11, 2009, 00:34:11 »
benim arabamda cam filmi var yararlı olduğuna inanıyorum ve ama çok koyu yapanlarada kızıyorum ben emniyete kadar gittim filmler için sordum film yaptırıcam kriteri nedir net cevap veremediler arabanın içi gözüksün yeter dediler ben en açık rengi var bugüne kadar kimse çeirmedi yolda bakıyorum yanımda araç duruyor içi gözükmüyor içinde kim var kim yok belli silahlımı sivilmi aranan kişimi belli olmuyor polislerde şüpheleniyorlar çünkü aracın içi gözükmüyor her türlü olaya açık söktürürler tabii
film işine gelince takılırken takan usta 1.derede dedi bana problem olmaz dedi ama bunun yasa önünde bir kabulu yok yani 1.derece serbest 2 derece takılamaz diye bir belirleyici kriter yok polise desen birinci derece diye bunu nasıl ispatlayacaksın hadi ispatladım polis diyecek ben anlamam bu film sök dese bende 1.derece diye ısrar etsen kanun önünde bir geçerliği yok kriter belli değil
Sökme işine gelince büyük ısıtıpta sökülür takan getir ben sökerim demişti anlayacağın takanlar da sökebiliyor ama ücret mukabilindedir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Eylül 11, 2009, 00:39:43 »
polisler taktılar mı kafaya tam takıyorlar. Hayatımda sadece bir kere ceza yedim.
Oda lada samaram'da takılı olan sunny kasetçalar ile bir çift 13cm sunny hoparlöre yüksek ses cezasıydı. :rofl:

Nasıl olduysa yolda hareket halindeyken duymuşlar sağ çektirip yüksek sesten dolayı ceza kestiler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Eylül 11, 2009, 08:35:35 »
valla benim nazarım değdi herhalde aynen meleğin dediği gibi simsiyah geziyor elleyen yok demiştim
:D
Gökhan Abi aslında haklısın. Biz biraz abarttık. En koyusu var benim arabada. Ama çok açık renklisi de benim pek hoşuma gitmiyodu. Takmışken koyu olsun dedik ama elimizde patladı. Neyse 1 sene falan kullandım. Sökecez artık.
Bu arada sadece arka cam dursun istiyorum. Zaten sökmek istersek reziztans zarar görebilir. Acaba muayenede arka cama sıkıntı yaparlar mı :wacko: Yauv ne biçim işe düştük bee.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Eylül 11, 2009, 08:45:01 »
erhan dert etme muayeneyi muayenede geçersin..en arka ve arka yan camlar kalsın, ön yan camları söktür, en açığı ya da orta ton olandan taktır
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli