0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
faydalı bilgileriniz için çok teşk.ederim.bugün bir film ceken camcıyla konuştum 4 yan camları 50 liraya cekeceğini,eskileride kendisinin sökeceğini kalıteli bir film çekeceğini belirti. film markalarından pek anlamam
polisler taktılar mı kafaya tam takıyorlar. Hayatımda sadece bir kere ceza yedim. Oda lada samaram'da takılı olan sunny kasetçalar ile bir çift 13cm sunny hoparlöre yüksek ses cezasıydı. Nasıl olduysa yolda hareket halindeyken duymuşlar sağ çektirip yüksek sesten dolayı ceza kestiler.
kardeş dün konuyu acacaktım unuttum.dün bahçelide dolaşıyodum 7 acayip kalabalıktı ve trafik durma seviyesinde.tabi aklıma geldi polis amcalar.sonra aklıma gelen başıma geldi baktım 7. caddenin sonundalar.ben camları indirdim 3-4 tane aracı durdurmuşlar.filmleri söktürüyorlar.cocuklar inmiş cayır cayır yırta yırta filmleri söküyolar.bana bişey demedi 2 numara amerikan film var bende, gectim.eğer göze carpan bi filminiz varsa bahceliye tunalıya pek uğramayın bu aralar.çok sertler ben uyardıklarını gördüm ama durdurup söktürdüklerini ilk kez dün gördüm.o cocukların hali perişandı yaa.söve söve söküyolardı.
BIIIIIP sakınan göze çöp batar.Erhan abi Dönmez oto ya git hallederler orada uğraşmaya değmez o kadar.Pek sinir bozucu oluyor sökerken.