Gönderen Konu: Cam Filmi Nasıl Sökülür :)  (Okunma sayısı 21658 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: Cam Filmi Nasıl Sökülür :)
« Yanıtla #40 : Eylül 14, 2009, 23:34:22 »
faydalı bilgileriniz için çok teşk.ederim.
bugün bir film ceken camcıyla konuştum 4 yan camları 50 liraya cekeceğini,eskileride kendisinin sökeceğini kalıteli bir film çekeceğini belirti.
 film markalarından pek anlamam
ateşlenmeyen sigara bitmez...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Eylül 15, 2009, 08:39:44 »
faydalı bilgileriniz için çok teşk.ederim.
bugün bir film ceken camcıyla konuştum 4 yan camları 50 liraya cekeceğini,eskileride kendisinin sökeceğini kalıteli bir film çekeceğini belirti.
 film markalarından pek anlamam

Hocam işin aslı 50 TL'ye çekilen filmden çok yüksek kalite beklememek gerek. Yani sizi idare eder ama kalite vasat olacaktır.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #42 : Eylül 15, 2009, 15:52:14 »
erhan bey
sizin bildiği herhangi bir marka falan varsa onu kulanalım. bu işi yapan burda tek usta var

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Eylül 15, 2009, 16:39:56 »
Mehmet Abi marka olarak birşey diyemiycem. Türkay'a söyleyim baksın o bi. Onun bilgisi vardır.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • RacingCorolla Loading....
    • TcT
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Eylül 15, 2009, 16:49:03 »
biz türkayla konustuk sonaxın yaptıgı filmi öneriyo
RaCingCorolla LoaDing..
06 VmN 22
ToFu-X

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Eylül 15, 2009, 17:08:05 »
mehmet by il ve ilçenizi bilemiyoruz o yüzden pek bir şey söyleyemiyeceğim, ama sonax varsa çevrenizde ben sonaxın yaptığı içi çok beğendim, kullandığı filmin tonu çok güzel, güneş koruması da çok hoşuma gitti, bu işi estetik olsun iyi görünsün diye değil de güneşten korusun diye yapıyorsanız sonax iyidir, 300 liraya kaplıyorlar camları, sanayide 4-5 yere sordum, marka 3m, llumar gibi markalar olunca 400-500 lira istiyorlar, garanti meselesinin de ucu açık oluyor, ziebart llumar marka film kullanıyor fakat en sıkı pazarlıkla 500 liraya anca düşüyor rakam, e bu da çok fazla bir rakam, ziebart ömür boyu garanti veriyor, sonax 7 yıl veriyor.bu garanti meselesi kalkma, solma, kabarma, çizilme konularında garanti, ama çizilme meselesi silerken veya camı açıp kapatırken çizilmeyi içeriyor sadece
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #46 : Eylül 16, 2009, 19:59:36 »
türkay bey
yaptığınız araştırmadan dolayı çok teşk.ederim. sırf öğretmenim diye uygun yapacak.hatta eski filmleri bile kendisi sökecek.sonax tercih edeceğim.tekrar çok teşk.ederim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Eylül 16, 2009, 20:18:10 »
Ne zamandır benim Yaris'e cam filmi yaptırmayı düşünüyordum, böyle haberleri duyunca vazgeçmiştim.
Bu işin yasal kriteri bir an önce belli olsa da ne tür film yaptıracağımızı bilsek. Yaz sıcaklarında film çekilmemişş arabanın içi çok sıcak oluyor, klima bil eyetmiyor bazen, bir de küçük çocuk varsa yazık güneşin altında.

polisler taktılar mı kafaya tam takıyorlar. Hayatımda sadece bir kere ceza yedim.
Oda lada samaram'da takılı olan sunny kasetçalar ile bir çift 13cm sunny hoparlöre yüksek ses cezasıydı. :rofl:

Nasıl olduysa yolda hareket halindeyken duymuşlar sağ çektirip yüksek sesten dolayı ceza kestiler.

Ben de trafik sıkıştığında, yani İstanbul trafiğinde her zaman yüksek sesle muzik dinliyorum arabada. Benim Yaris'in sadece önde 4 hoparlör var, orjinaline ek hiçbirşey yok ve sesi bana yeterli geliyordu, ama sizin mesajı okuyunca korktum bana da ceza keseler mi diye. Polis görünce sesi kısayım en iyisi.
All I ask is a tall ship and a star to steer her by...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Eylül 17, 2009, 17:37:29 »
kardeş dün konuyu acacaktım unuttum.dün bahçelide dolaşıyodum 7 acayip kalabalıktı ve trafik durma seviyesinde.tabi aklıma geldi polis amcalar.sonra aklıma gelen başıma geldi baktım 7. caddenin sonundalar.ben camları indirdim 3-4 tane aracı durdurmuşlar.filmleri söktürüyorlar.cocuklar inmiş cayır cayır yırta yırta filmleri söküyolar.bana bişey demedi 2 numara amerikan film var bende, gectim.eğer göze carpan bi filminiz varsa bahceliye tunalıya pek uğramayın bu aralar.çok sertler ben uyardıklarını gördüm ama durdurup söktürdüklerini ilk kez dün gördüm.o cocukların hali perişandı yaa.söve söve söküyolardı.

7.caddeyi cok iyi bilirim. 15 sene öncede öyleydi. Filmleri söktürürlerdi.
Araclarin orasina, burasina laf ederlerdi.

Ilk giriste, ortada cami yaninda ve en sonda dururlardi.
10 sene sonrada eminim ayni muhabbetler dönecek.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Ekim 20, 2009, 00:12:40 »
BIIIIIP  sakınan göze çöp batar.Erhan abi Dönmez oto ya git hallederler orada uğraşmaya değmez o kadar.Pek sinir bozucu oluyor sökerken.

Ne demişimde biiplenmişim yau :)

Ne dediysem iyi demişim.Bu gün 1 dakika içinde 3 araç çekildi içim gitti resmen.Bu aralar çook coştu bunlar  :nija: :wacko: >:(

Bu arada konuyuda hortlattım tekrar.İiyi dilekleri olan arkadaşlar buradan işletirler artık.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Kasım 09, 2009, 18:06:04 »
Valla arka büyük cam hariç hepsini sorunsuz bi şekilde söktüm. Reziztanslardan korkuyorum :( Napacam bilmiyorum öyle kalakaldım :(
Opel Astra GTC