0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hay ben iyi niyetimeee Bende sayfaya dokunmadan direk okuyorum yazıları resimde görünmüyor ya Camlar filan yok deyince başına bişe geldi sandım be abii ....
Mehmet abim öncelıklee tebrikler, iyi bir konuya değinmişsin abi ... umarım giren gören okuyan arkadaslar durumun farkına varacaktır...modifiye işine gelince abi borbet jant yapıp eibach 3.5cm yaylarla aracı güzelce ındirebilirsin içeri tamamıyle 1600W vibe black air sub işini görecektir. camlara dikkat yanlız motor modifiyesınde de Hks blow-off valve - pipercross air-intake greddy son susturucu araca performans sağlayacaktır. saygılar abi
Abi iyi göndermişinde burda öyle mallar var ki yüzüne söyleyince bile anlamıyor
+1905Zaaaaaa Ben buna gülerim işte
:thumbup:
Çok acil arkadaşlar bu konu, ama hala güzel bir tavsiye alamadım Benim gibi düşünen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim
motor modifiyesınde de Hks blow-off valve - pipercross air-intake greddy son susturucu araca performans sağlayacaktır. saygılar abi
1 ferrari korna veya polis sireni taktırabilirsin.2 flaşör veya polis tepe lambası takabilirsin. ( yeni letlilerden)3 sparco yarış koltuğu olabilir. kırmızı siyah olabilir.4 ekranlı arka park sensörü.5 stinger kutup başları.daha çok şey yapabilirsin......