0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kardeşim ben bu konuyu 2 gün önce açtım, niye bu kadar geç cevap veriyorsun (Bir de bu tarzda yaklaşımda bulunan arkadaşlarımız var, böyle şeylerin neresi acil ise artık)Tavsiyeler için teşekkürler Tuncer hocam. Aslında bir de klima taktırsam mı diye düşünüyorum; ne dersin?
mehmet hocam bu araç senin araç mı?
Mehmet haklısın insanlarımız herşeyin önüne acil'i ekleyince işlerinin daha kolay çözüleceğine inanıyorlar.Çalıştığım işyeri tekstil fabrikası her gelen acil diye tutturuyor. Bazen hastanede mi? fabrikada mı çalışıyorum diye ben bile teredütte kalıyorum. Aracına gelince onun bi küçüğünü, üç tekerleklisini arada sırada işim oldukça kullanıyorum. Klima değil deo koltuklar çok terletiyor. Koltukları soğutacak birşey düşünmek gerekiyor. dış modifiye olarak arkaya birışklı spoyler yakışır gibi....
sizin çalışma da iyiymiş
Murat hocam senin cam filmi mevzusu ne oldu ?
delisiniz... (yeni gördüm konuyu)
başkan getir şerit atak
Abi gerçekten çok güzel bir yere duyurma yapmışsın. Ben ses sistemin için yardımcı olucam sana az önce açtığım konuya bakabilirsin.O ses sistemini araca koyarsın ve aracını otomatik oalrak bir sınıf öne atacaktır. http://www.toyotaclubtr.com/geyikfotograflarivideolari/korola-kaset-calar-(resim)/new/#new