0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ahmet, hayırlı olsun, gayet güzel bir rakama halletmişsin doğrusu.Bosh Car Service ile ilgili ben de olumlu şeyler duyuyorum.
(+1 Gizli Üye) hayırlı olsun
Hayırlı olsun Ahmet. Fiyatta süpermiş yav. Sanayide bi dayımız olmadı anasını satıyım
Arkadaşlar dün sanayideydim 95 model 1.3 XE yi biraz sevindiriyim dedim... Triger seti ve bujiler değişti sabah aslında servisi aradım fiyat almak için tahmini 350 tl fiyat verdiler kesin fiyat için numara istediler öglene kadar bekledim geri dönecekler diye ama nafile... Sonra malum sanayici olduğumuz için hemen gittim kuzenin dükkana oraya yönlendir buraya yönlendir derken BOSCH CAR SERVİCE e gittim toplam 130 TL ( tabi bu komşu fiyatı ) ye Goodyear marka kayışlar ve Bosch marka yeni bujilerim takıldı.... Goodyear kayış hakkında bilgisi olanlar varsa paylaşmasını dilerim.... Ayrıca BOSCH CAR SERVİCE lerde genel bir havuz varmış tüm bayilerde aracımıza bakılabiliyor bilgilerimiz sistemlerinde kayıtlı olduğu için heryerde bize yardımcı olabiliyorlar buda hoşuma gitti açıkcası
Hayırlı olsun Ahmedim
slmlarhayırlı olsun gerçekten çok iyi fiyata yaptırmışsın. güle güle eskit..
İyi günlerde kullan, yalnız ben senin arabanın 1.3 olduğunu daha yeni öğrendim ya . Buji olarak ngk yada denso yu neden tercih etmedin ki ?