0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayirli olsun adasim. Kazasiz belasiz gule gule kullan Yeni triger seti ve bujiler arabanin gidisatinda hissedilir bir degisiklik getirdi mi acaba Ahmet? Benim kayis epeyi eski.Duydugum kadariyla eskiyen kayislar esniyormus.Ben de Eyup'un dedigi gibi ya Denso ya da NGK daha iyi olurdu diye dusunuyorum. Servis Fiyati cok uygun. Ben de nasip olursa kis girmeden degistirtmeyi dusunuyorum bakalim...
ruhu yeter onun, motor zaten fasa fiso almışsın artık bosh ta iyidir inş. E hadi yap artık bizde gözümüz açıkken görelim şöyle iki kardeş corolla.merakla bekliyorum...
hayırlı olsun ahmet
ben öncelikle tanışma bölümüne uğrayıp yeni konu açarak kendinizi tanıtmanızı öneririm. lütfen Zafer bey, bekliyoruz sizi...
la bende dedim, bu acd orada da mı gitti 1.3 corollaya biniyor Meğersem hortlakmış konu
+1 Murat abinin dedigi sartlar olgunlastiktan sonra gerekli yardim edilecektir saygilar...
Arkadaşlar merhaba 97 model 1.3 XL Corollam var 81000 km de.Henüz hiç triger kayışı değişmemiş.Servise sordum 100 000 km de değiştiğini söylediler.Fakat 13 yıldır kullanılan fabrikanın taktığı kayış beni tedirgin ediyor.Sizin değerli görüşlerinizi almak istiyorum.100 000 km yi beklemeden değiştireyim mi sizce?Değiştirisem handi marka kayış ve rulman önerirsiniz?
Aynı servis size km olarak bir değer söylemedi mi yoksa siz bakalım aynı değeri söylicekler mi diye soruyorsunuz...?Tabiki yıl olarak da bir ömrü vardır tirigerin (Benim bildiğim 5 Yıldır)Mantıklı olarak da yılda 5.000 yapan bir insan düşünün 20 yıl sonra değiştirir artık.Tabi bu sizin kullanım şartlarınıza göre de değişir.Nem - İrtifa - Şehir içi dışı- Agresif sakin vb.Buna göre bence 4 yıl da olur 6 yıl daVarın gerisini siz hesaplayın ;-))
Bilgi icin tesekkurler Zafer Bey.210bin km.yi devirdikten sonra ilk defa triger setini degistirttim, rulmanin disi paslanmaya baslamisti, ama calismasinda bir problem yoktu, triger kayisi da yenisinden farksizdi.15-16 sene kullanim, 210bin km yol katetme sonucu... 4AFE motorlarda triger kayisi buharlassa bile motorda hic bir hasara neden olmuyor, yeni kayis takip yola devam ediliyor.Bakiminiz hayirli olsun, gule gule kullanin.