0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet Bey, Toyota Servislerinde calisan üyelerimiz belki size yol gösterebilir.Forumda da, cogu internet kaynaginda da Türkiye üretimli 2001 model E12 Corolla'larin bir kisiminda yag eksiltme problemi görülmüs. Ama anladigim kadari ile bu üretilen motorlarin bir kisiminda kullanilan segmanlardaki bir malzeme hatasindan kaynaklaniyor. Segmanlar bir süre sonra görevini düzgün yapamaz hale geliyor ve motor yag yakmaya basliyor. Serviste yapilan müdahale'de büyük ihtimalle segmanlarin degistirilmesi diye tahmin ediyorum. Toyota bu seride olan araclarda, kullanici servise geldiginde degisim yoluna gitmisler. Ancak su an garanti süresi cok uzun süre önce bittigi icin sonucta cok bir sey cikacagini sanmiyorum. Servisle konusmak lazim. Belki iyi niyet gösterisi olarak tamir ücretinin tamami veya bir kisimi karsilanabilir. Araba sifir kilometreden beri sizde mi?
burak bey forum gözden kaçırdığınız bir nokta var.yukarıda açıkladığım gibi bende 2002 vvti yeni kasa toyota var ve bu araç daha 58 binde yağ eksilmeye başladı. bir diğer noktada vvti nin özelliğine (ileri değişken subap zamanlaması. motor devrine göre, subapların açılıp kapanma sürelerini ve açılarını ayarlayarak, verimli yanmayı sağlayan sistemdir.) görede hiç yağ eksiltmemesi lazım.e11 -e12 lerde kronik sorun çözülmüş diyorsunuz.bu hangi modelleri kapsamaktadır. veya bu sorun nasıl çözüldü.bizi aydınlatırsanız sevinirim. şimdiden teşk.ederim
10/40 yağ kulanıyorum
araç ilk 1yıl benim bir dr arkadaşındı.aynı ilçede çalışıyorduk. sonra aracı ondan satın aldım. bu yağ eksiltme sorunuda dr arkadaşla görüştüğümde kimsenin onu arızadan dolayı aramadığını bu modellerde yağ eksiltmenin normal olduğunu söylemişler.araç ondayken çok az eksiltiyormuş.ben aracı aldığımda 50bin km deydi.58bin km de yağ eksiltmenin tam farkına vardım.servise gittim bunu usta başına sorunu ilettim. oda dışarıda yağ değişimi olduğu için servis garantisi dışına çıktığını söyledi. şuan 106bine girdi
Rodajdan bu kilometreden problem cikacagini sanmiyorum. Malzeme problemidir veya yagsiz calisma vs den olabilir. Kompresyon oranlarini ölctürün isterseniz.
ufuk bey acaba size maliyeti ne oldu ?bilgi verirseniz sevinirim.
e12'lerin hepsinde bu sorun var mı ya ? e11'den sonra yok diye biliyorum ama
zekai abi herşey toplam 2000lira tuttu...işçilik serviste yapıldı ama pistondu subabtı yataklardı hepsini ben aldım orjianl parça olarak yağ pompası ve takım conta kullanıldı.....şuan hiç bir sorun yok....eğer değiştirirseniz görüceksiniz ki pistonların üst kısmı yani yanmanın oldğu yerde 1-2 mm kalınlığında kurumlar oluşmuş yağın yanmasından dolayı.....2000lira 5-6 ayda yakıcağı yağın parasına denk geliyor nerdeyse oda başka bi konu