0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende 2002 ağustos 28inde traiğe çıkmış vvt corolla var.benim araçtada aynı sorun var.şuan 106 bin km ye girdi ama 58 binden beri yağ eksiltiyor. ya benim anlamadığım nokta bu fabrika hatasıysa ki öyle olmalı yoksa bir araç nasıl olrda 50-60 binde yağ eksiltsin. arkadaşlar bu vvt motorların bir yağ eksiltmmesi lazım ki bunlar güya devrini kendisi ayarlıyor.yağ eksiltmesi devirsiz kulanmaktandır diyemiyorz. hiç kimsede kendi malına zarar gelsin istemez.bende diyorum ki biz bunu il tüketici koruma heyetine şikayet etsek bir hak idda edemezmiyiz inanın bu konuda duyarlı olsak herkes gerçekleri yazsa bu mahkemeyi kazanırız.diye düşünüyorum. ya ben bir memurum bunun motor tamirini yapamamki..........
Sağlıklı bir Toyota motoru 1000 km de 250 gram yag eksiltmesi cok anormal bi durum.
İyi ama Mehmet hocam, Toyota zamanında bu problemi buldu ve sorunu çözmek için o dönem içinde üretilen arabaları geri çağırdı
murat küden beyaçıklayıcı bilgilerinden dolayı teşk.ederim mahkeme boyutuyla ilgili yorumunuz varmı