0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar. kısmet olursa bugün 1.6 AVENSİS aldım. çoktandır planllıyordum. Bugüneymiş kısmet. işlemler başladı Çarşambaya teslim edecekler.Yağmur + toz vb. için koruma amaçlı işlem yaptıranlar var ise bilgi verebilirlerse sevinirim.çoğu kez reklamlarda veya internette görüyoruz fakat daha önceki araba 97 model olunca ilgimizi çekmiyordu. Şimdi sıfır olunca ister istemez bu ilanlar ilgimizi çekiyor. boya koruma işlemi yaptıranlar, yapılan işlemler ve maliyet konusunda bilgi verebelerlerse sevinirim. Ayrıca işlem ne kadar etkili. Toz ve yağmura karşı ?
Bu açıklamalardan sonra koruma yaptırmankla yaptırmamak arasında kaldım. Arabayı Hani bir söz vardır. Harç aldırı borç sattırır diye. inşallah satmak zorunda kalacağım bir durum ile karşılaşmam. Çünkü hedefim en az 10- 15 yıl kullanmak . Daha önceki corollamı da 12 yıl kullanmıştım.Aslında uzun yıllar kulllanmayı hedeflediğim için koruma düşünmüştüm. şu anda aklımd satmakgibi bir düşünce yok En azından önümüzdeki 10-15 yıl içerisinde. Ancak koruma ile ilgili açıklamalardan sonra koruma işlemi yaptırmaktansa koruyarak kullanmak sanki daha iyi olacak gibi. En azından boyaya zarar verme riski yok.Bu arada iyi dileklerini bildiren tüm üyelere teşekkür ederim. Umarım herkesin dileğine göre verir.