Gönderen Konu: bjk de yönetim rezaleti  (Okunma sayısı 4409 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
bjk de yönetim rezaleti
« : Eylül 02, 2009, 14:06:37 »
dostlar hasta bir beşiktaşlı olarak bu rezil yönetimden utanıyorum. nefret ettirdiler beni.  :wacko:
bir kulüp bu kadar mı kötü yönetilir. bu demiröreni başımızdan kim def edecek.  :huh:
şu yapılan transfer rezilliklerine bakın ya.  >:(
olamaz bu kadar saçma işi bir araya kim getirebilirdi inanılmaz bişey ya. kafayı yedirtecekler bana valla. bu camia bir başkan çıkaramayacak mı?
şuanki aracım "tabanvay"

Toyota Club Türkiye

bjk de yönetim rezaleti
« : Eylül 02, 2009, 14:06:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Ynt: bjk de yönetim rezaleti
« Yanıtla #1 : Eylül 02, 2009, 14:26:29 »
Bir başkan vardı onun da annesine küfür ettiler. Adam onurlu adamdı bıraktı gitti.  Ogün başkanına sahip çıkmayan taraftara kızmıştım.Bütçeyi  Artı 10 lardan Eksi 150 lere getiren bu paçoz tüpçü tüm beşiktaş taraftarının müstehak olduğu gibi bir başkandır. Hepimize hayırlı olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #2 : Eylül 02, 2009, 15:19:28 »
Milliyet'te Atilla Gökçe oldukça güzel özetlemiş aslında son Tabata olayını.. Hatta aslında Tabata'nın G.antep de kiralık olduğu ve satılma aşamasında takımından sadece 2 milyon dolara alındığı ve 8 milyon euro ya BJK ye devredildiği aradaki farkın kar hanesine yazıldığı bile bugünkü gazetelerde haber...

Atilla Gökçe nin yazısından...
Böyle saadet her kula nasip olmaz! Beşiktaş’ın artık iki Rodrigo’su var. Birincisini biliyorsunuz, Radrigo Alvaro Tello... 14 numaralı formayla keyfi yerindeyse, ritmini tutturmuşsa oyununu da oynar, golünü de atar. Yeni Rodrigo da sıralamada hemen ondan sonra gelecek, 15 numaralı formayı giyecek...
Rodrigo Barbosa Tabata...
Gaziantepspor’un ele avuca sığmaz, şeytan futbolcusuydu. Hem oynatır, hem oynar. Hem attırır, hem de atar.
Kolay olmadı Beşiktaş için Tabata’yı transfer etmek.
Aylardan beri Mustafa Hoca, 10 numara, 10,5 numara diye adeta sayıklarken, yöneticiler Matthias Delgado’nun (gerçek 10 numaranın) sözleşmesini dondurmaya çalışırken, taraftarları da Deco masallarıyla avutup araya Yıldıray Baştürk sosu da katarak son gün, son saatlere kadar hepimizi beklettiler.
Sonunda 8,5 milyon euro karşılığında Tabata bombasını patlattılar.
Geçenlerde arkadaşlar anlattı... Bu Rodrigo’yu daha geçen yıl 3 milyon dolara önermişler Beşiktaş’a. Mustafa Hoca istememiş. Bugün Beşiktaş’a onun isteğiyle mi, yoksa yönetim tercihiyle mi geldi, bilemiyoruz. Ama gerçek şu ki Rodrigo Barbosa Tabata artık Beşiktaş’ta!
Bu işin muhasebesine kafayı takanlar da var. Onların kafasındaki soru da şu : “Biz iki transfer için (İsmail Köybaşı ve Tabata) tam 15 milyon euro bonservis parası ödüyoruz Gaziantepspor’a... Maden mi bulduk, yoksa kimsenin bilmediği yıldızları mı keşfettik?”

Şimdi ben size anlatayım...
Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Demirören grubunun iş yaptığı stratejik ortaklarından biri. Baba Demirören’i kendi babası gibi sevip saydığını iftiharla söylüyor. Başkan Yıldırım Demirören’le kardeş sayıyor kendini.
Bu transferin oluşması için iki taraf da birbirlerine duydukları sevgiyi ve saygıyı devreye sokup her türlü özveriyi içtenlikle gösteriyorlar.
Beşiktaş’ta sıcak ve taze para yok. Sırf iki delikanlıyı alabilmek için yine Yıldırım Demirören elini cebine atıyor. Bugüne kadar taksitlerle üç  dört yıla yayılan bonservis ücreti, Tabata işinde 1 yıllık vadeye bağlanıyor. Yıl sonuna kadar 2 milyon Euro ödenecek Gaziantepspor’a... Gelecek yıl da 3+3 iki taksitle borç sıfırlanacak. Bu hızlandırılmış ödemeler, sırf Tabata’yı transfer etmek, takımı güçlendirmek için.
Hoca 10,5 numara mı dedi ?
Al sana 15 numara!
Öte yandan sadece Yıldırım Demirören değil kulüpten alacaklı olan... Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl’ın da 15 milyon TL alacağı olduğu söyleniyor, kendi kulübünden.
Beşiktaş, borsaya bildirmek ve SPK ilkelerine uygun işlem yapmak zorunda olduğu için para açıklandığı üzere ödenecek Gaziantepspor Kulübü’ne.
Kulüp yönetim kurulu da bu parayı ister kasasına atıp repoya yatırır, ister başka yatırımlara yönelir, isterse başkanına olan borcu sıfırlayıverir.
Bazı kafalardan “mahsuplaşıyorlar” diye çatlak sesler çıksa da boşverin. Her şey yasal, kitabına uygun!
Beşiktaş’ta da bir değil, iki Rodrigo var şimdi...
Ama iki Rodrigo’dan bir konçerto çıkar mı ?
Sessiz olun, dinleyelim... Bekleyelim... Görelim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #3 : Eylül 02, 2009, 16:06:10 »
TAbata o parayı edicek futbolcu kesinlikle değil onu da geçtim Beşiktaş'ta oynıcak futbolcu hiç değil, yönetim kendi hatalarını geçen sene iyinin kötüsü olmamızla kazandığımız iki kupayı alarak biraz olsun unutturdu.BU sene başarı geliceğini hiç sanmıyorum, bize 10.5 numaradan önce başkan lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 02, 2009, 17:58:31 »
8 milyon eur edecek topcu olsa amenna çok yazık olmuş,arada parayı götüren götürmüş, beşiktaşlılarada yazık olmuş

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ZZE-112 den sonra makyajlı dizel...
« Yanıtla #5 : Eylül 02, 2009, 18:38:09 »
Her sene uyutuyorlar bizi daha sezon başından hevesimizi kursağımızda bırakıyorlar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Eylül 03, 2009, 01:07:57 »
Arkadaşlar, mesaj yazarken sakin ve yapıcı üslup kullanmaya çalışalım lütfen.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Eylül 03, 2009, 01:13:17 »
abi adama borcumuz var nasıl göndereceğiz.şu takımda beni şaşırtan ve laflarımı geri aldırtan iki adama teşekkür ederim

Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Eylül 03, 2009, 01:44:26 »
  Sivas sporu tutuyor olsaydınız ne yazacaktınız acaba.Gelen atıyor giden atıyor.Asya 1 lige yolcu olurlar her halde :) Tabata'yı pek tanımıyorum ama 8 milyon € edermi bu adam...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Eylül 03, 2009, 09:30:25 »
  Sivas sporu tutuyor olsaydınız ne yazacaktınız acaba.Gelen atıyor giden atıyor.Asya 1 lige yolcu olurlar her halde :) Tabata'yı pek tanımıyorum ama 8 milyon € edermi bu adam...

allah aşkına ammada yaptın, sivas bu kadar kötümü :) düzelecek inşallah :) öncelikle sivassporluyum,devamında g.saray :)... 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Eylül 03, 2009, 12:11:47 »
allah aşkına ammada yaptın, sivas bu kadar kötümü :) düzelecek inşallah :) öncelikle sivassporluyum,devamında g.saray :)... 
   Bende Galatasaray'lıyım Muhammet.Sivasın haline zülüyorum ama.Anadolu takımının biri zar zor bir yerlere geliyor.Sonra da kafa üstü dibe çakılıyor.Yazık üzülüyorum.En son babamın takımıda 2-0 yendi
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #11 : Eylül 03, 2009, 12:25:56 »
ben beşiktaşlı değilim ama camiası köklü olan klupler böyle zor durumlardan kurtulmayı bilirler beşiktaş bu sene belki kafaya oynamaz ama çokta kötü olmaz yine ilk 6nın içinde olacaklardır tabii bu duruma taraftar üzülebilir
japon mucizesi TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #12 : Eylül 03, 2009, 18:58:43 »
Ben başka bişey söylemek istiyorum Sivasspor için.Geçen sene 4 büyüklerin arasından sıyrılmaya başladıklarında çok sevinmiştim ama Bülent Uygun olur olmaz konuşmaya başladı her şey hakkında bi de fazla iddalı konuştu şimdi küme düşseler sevinirim belki bi ders çıkarırlar ne oldum demicen.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Eylül 03, 2009, 19:22:29 »
Transfer sezonunun bitmesiyle birlikte malzeme sıkıntısı yaşayan Türk basını kafayı Tabata’ya takmış durumda. Anlaşılan iyi oyuncuların iyi paraya alınabileceğini halen anlamakta zorluk çekiyorlar. 2’şer Milyon Euro’ya alınan Higuain’lerin, Schindenfeld’lerin Beşiktaş’a ne verdikleri ya da vermedikleri ortada. İyi oyuncu pahalıdır. Bu iki kere iki dört kadar nettir. Neymiş efendim Gaziantepspor Tabata’yı maliyetinin 10 misline Beşiktaş’a vermiş. Sanki bu ilk kez yaşanan bir olay. Futbolda bu durum yıllardır böyle. Örneklendirmek gerekirse Galatasarayın 100.000 Euro’sunu ödemediği için elinden kaçırdığı Ribery için 60-70 Milyon Euro’lardan bahsediliyor. Beşiktaş Carew’i %100 kar ile satmadı mı? Boro Tuncay’ı 1 sezon önce bonservissiz kadrosuna katıp bu sezon başı Stoke City’ye 5 Milyon Pound’a satmadı mı? Nedir bu basının yapmak istediği. Herkes muhasebeciliğe soyunmuş herkes Beşiktaş’ın giderlerini sorguluyor. Del Bosque’ye ödenen tazminat halen konuşuluyor. Niçin hiçbir basın kuruluşu Aragones’e ödenen rakamı tam anlamıyla konuşmuyor. Josico, Maldonado gibi oyuncuların Fenerbahçe’ye uğrattığı zararın boyutu nedir? Transferi asrın olayına dönüşen Mehmet Topuz nerelerdedir, Özer Hurmacı’dan haber alabilen var mıdır? 8 Milyon Euro ödediği Appiah'ın geri dönüşümü olabilmiş midir v.s vs. Bunlar neden gündeme gelmiyor.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Eylül 03, 2009, 23:25:40 »
Bir Beşiktaş taraftarı olarak bu seneki gibi bir rezalet daha görmedim kendimi bildim bileli.
Burak Tolga Erdoğan Kardeşimizi Saygıyla Anıyoruz.
Bir zamanlar Yaris i vardı :S

Artık Corolla sı var :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #15 : Eylül 04, 2009, 00:11:06 »
Transfer sezonunun bitmesiyle birlikte malzeme sıkıntısı yaşayan Türk basını kafayı Tabata’ya takmış durumda. Anlaşılan iyi oyuncuların iyi paraya alınabileceğini halen anlamakta zorluk çekiyorlar. 2’şer Milyon Euro’ya alınan Higuain’lerin, Schindenfeld’lerin Beşiktaş’a ne verdikleri ya da vermedikleri ortada. İyi oyuncu pahalıdır. Bu iki kere iki dört kadar nettir. Neymiş efendim Gaziantepspor Tabata’yı maliyetinin 10 misline Beşiktaş’a vermiş. Sanki bu ilk kez yaşanan bir olay. Futbolda bu durum yıllardır böyle. Örneklendirmek gerekirse Galatasarayın 100.000 Euro’sunu ödemediği için elinden kaçırdığı Ribery için 60-70 Milyon Euro’lardan bahsediliyor. Beşiktaş Carew’i %100 kar ile satmadı mı? Boro Tuncay’ı 1 sezon önce bonservissiz kadrosuna katıp bu sezon başı Stoke City’ye 5 Milyon Pound’a satmadı mı? Nedir bu basının yapmak istediği. Herkes muhasebeciliğe soyunmuş herkes Beşiktaş’ın giderlerini sorguluyor. Del Bosque’ye ödenen tazminat halen konuşuluyor. Niçin hiçbir basın kuruluşu Aragones’e ödenen rakamı tam anlamıyla konuşmuyor. Josico, Maldonado gibi oyuncuların Fenerbahçe’ye uğrattığı zararın boyutu nedir? Transferi asrın olayına dönüşen Mehmet Topuz nerelerdedir, Özer Hurmacı’dan haber alabilen var mıdır? 8 Milyon Euro ödediği Appiah'ın geri dönüşümü olabilmiş midir v.s vs. Bunlar neden gündeme gelmiyor.
Beşiktaş'ın basında yalnız olduğu ve olumsuz haberlere daha çok yer verildiği su götürmez bi gerçektir.İnönü stadı dünyanın en güzel 4. stadı seçildi kim kaç kere duydu bu haberi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Eylül 04, 2009, 11:55:51 »
konuya yorum yazan beşiktaşlıları destekliyorum. gerisini kınıyorum.  :lol: :lol: :lol:
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #17 : Eylül 05, 2009, 10:03:12 »
sorun beşiktaşın son transferde yaptığı değil, 5 senedir her türlü giriştiği transferde hata yapmasıdır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Eylül 07, 2009, 03:32:31 »
sorun beşiktaşın son transferde yaptığı değil, 5 senedir her türlü giriştiği transferde hata yapmasıdır.
:alkis:
daha doğrusu yıldırım demirören başkan olduktan sonraki dönem
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Eylül 07, 2009, 03:42:22 »
ÇARŞI NEDİR ??

çArşı kapalının ortasında sıralanan bir grup değildir.

çArşı, yüreğinde Beşiktaş aşkını hisseden herkestir.

çArşı bir ruhtur.

çArşı, New York’da metro trenine yazılmış siyah beyaz bir grafitidir, Prag'da duvara yazılmış bir yazıdır, Erzincan'da bir dağın yamacına yazılmış sevgidir, Adana'da bir derneğin duvarlarına boyanmış siyah'la beyazdır, Galatasaray Lisesi duvarına yazılmış "çArşı ULAN" işaretidir.

Bir tiyatro sahnesinde hiç bir dekora uymadan sırtında taşınan kutsal BEŞİKTAŞ formasındadır çArşı.

Zonguldak'ta maden göçüğünden çıkarıldığında ilk nefesle sorulan "maç kaç kaç?" sorusundadır çArşı.

Hakeme kızdığında "Satanist hakem" diye bağırıp gündemi takip edenlerdir.

Atatürk’e dil uzatan dönemin milletvekili Hasan Mezarcı'ya "Hasan Mezarcı'ya kafam girsin" diyen tezahüratıyla Cumhuriyet'in Kemalist çizgisindeki duruşunun ödünsüz sesidir.

Fenerbahçelilerin yalakalıklarına "TEK ADAM, ATAM" ya da "Bir Pankartta Verhaugen’e Aç Avrupa Şampiyonu Ol Fener" diyen zekadır.

çArşı, fenerbahce lisesinde sarı lacivert kravat yerine siyah beyaz kravat takıp dolaşabilme cesaretidir, BEŞİKTAŞ aşkını pankartlarda "Başka Boyutların Tanrısı" diye ifade eden kalp’dir.

Ceza'sı gereği boş kalmış tribünlere "RUHUMUZ YETER" yazan yüreklerdir.

Kaşınanı tesislerinde ziyaret eden yada ellerine verdikleri "Cobarde Gallina Ortega (Korkak Tavuk Ortega)" pankartıyla maymun edenlerdir.

"Erkek Adam Renkli Takım Tutmaz" deyip alemi dut yemiş bülbüle çevirenlerdir. "Işıklar Söndüğü Zaman Tüm Fenerliler Güzeldir" pankartıyla taraflı tarafsız herkesi güldürenlerdir.

"Bizim taraftarımız daha fazla" diye böbürlenenlere "en fazla sinekte b.kun üzerinde olur" cevabını yapıştıranlardır.

Futbolcusuna kızdığında "Aşkımız renklere sizlere değil" diyen renk aşkıdır.

2 Km bayrak yapıp dünya rekoru kıran sevgidir, o bayrağın en arkasında hiç bırakmadan duran 72 yaşındaki teyzedir.

S.Bükreş maçında televizyonların gösterdiği, o soğukta, ayakta, boynunda siyah beyaz kaşkoluyla titreyerek KARAKARTALLARINI seyreden nine'dir.

Tribünde bir doktordur, işçidir, iş adamıdır, okuma yazma bilmeyen bir sokak çocuğudur, profesördür.

Omuz omuza zıplayıp "Beşiktaş’ım benim biricik sevgilim" diye gözünde yaş, gırtlağını yırtan Solcusudur, Sağcısıdır, Ateistidir, Hacısıdır, Müslümanıdır, Ermenisidir, Yahudisidir, Hristiyanıdır.

Irak işgalinden önce Savaşa karşı duran yurtseverlerin yanındaki ruhtur.

Mitinglerde "BEŞİKTAŞLIYIZ, SAVAŞA KARŞIYIZ" tezahüratlarında, Tribün'de "Savaşa HAYIR", "Amerikan Şahinlerine karşı Karakartallar" pankartlarıyla tepkisini koyandır.

Bir F16 burnuna yapılmış Kartal’dır. çArşı’nın "A" sını Anarşinin "A"sıyla yazan, güce tapmayan isyankarlıktır.

"Siyah Beyaz Ölüm Yaşam" diyen felsefedir. Delikanlılığı da hayat felsefesi olarak benimseyenlerdir.

Sevinmek için sevmeyendir, inadına inançla bağlı olandır.

Nazım Hikmet'in "ASLOLAN HAYATTIR" ına tribünlerin Hacı Babasıyla "HAYATTA BEŞİKTAŞ" diye ölümsüzleştirenlerdir.

"çArşı, MUSTAFA KEMAL HARİÇ HERKESE, HATTA KENDİNEDE KARŞI" diyen aykırılıktır.

Tribüne boydan boya "Ölüm Ne Zaman ve Nereden Gelirse Gelsin; Mezarıma Siyah Beyaz Güller Atılacaksa, Mezar Taşıma BEŞİKTAŞ Yazılacaksa, Böyle Ölüm Hoş Gelsin Sefa Gelsin..." yazan ölümsüz sevgidir.

çArşı ruhu BEŞİKTAŞININ uslanmaz asi ruhudur, BEŞİKTAŞINI taparcasına seven çılgın aşığıdır.....
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif