Gönderen Konu: bjk de yönetim rezaleti  (Okunma sayısı 4406 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Ynt: bjk de yönetim rezaleti
« Yanıtla #20 : Eylül 07, 2009, 11:27:16 »
arkadan tiribüncek laylay laylay laaaaaaaaaay laylay laylay laaaaaay falan diye giresim geldi..Güzel bir yazı..Heyecan verici.
Yalnız ne kadar etkileyici olsa da bazı maçlarda tiribündeki  heyecanımın yanında az bile kalıyor. :alkis:

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Eylül 07, 2009, 11:27:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #21 : Eylül 09, 2009, 00:10:17 »
eğer taraftar görmek istiyorsanız izmire gelinde ksk tribünü görün hangi bank asya takımının taraftarı türkiyenin en ateşli taraftarı diye gösteriliyor beşiktaşlı kazım kanat bile söylemiştir bunu övünmek gibi olmasın ama BİZ KARŞIYAKALIYIZ...... :D :D :D
japon mucizesi TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • www.ekinay.com
    • Blog
  • Araç: Verso
« Yanıtla #22 : Eylül 09, 2009, 09:34:56 »
ÇARŞI NEDİR ??

çArşı kapalının ortasında sıralanan bir grup değildir.

çArşı, yüreğinde Beşiktaş aşkını hisseden herkestir.

çArşı bir ruhtur.

çArşı, New York’da metro trenine yazılmış siyah beyaz bir grafitidir, Prag'da duvara yazılmış bir yazıdır, Erzincan'da bir dağın yamacına yazılmış sevgidir, Adana'da bir derneğin duvarlarına boyanmış siyah'la beyazdır, Galatasaray Lisesi duvarına yazılmış "çArşı ULAN" işaretidir.

Bir tiyatro sahnesinde hiç bir dekora uymadan sırtında taşınan kutsal BEŞİKTAŞ formasındadır çArşı.

Zonguldak'ta maden göçüğünden çıkarıldığında ilk nefesle sorulan "maç kaç kaç?" sorusundadır çArşı.

Hakeme kızdığında "Satanist hakem" diye bağırıp gündemi takip edenlerdir.

Atatürk’e dil uzatan dönemin milletvekili Hasan Mezarcı'ya "Hasan Mezarcı'ya kafam girsin" diyen tezahüratıyla Cumhuriyet'in Kemalist çizgisindeki duruşunun ödünsüz sesidir.

Fenerbahçelilerin yalakalıklarına "TEK ADAM, ATAM" ya da "Bir Pankartta Verhaugen’e Aç Avrupa Şampiyonu Ol Fener" diyen zekadır.

çArşı, fenerbahce lisesinde sarı lacivert kravat yerine siyah beyaz kravat takıp dolaşabilme cesaretidir, BEŞİKTAŞ aşkını pankartlarda "Başka Boyutların Tanrısı" diye ifade eden kalp’dir.

Ceza'sı gereği boş kalmış tribünlere "RUHUMUZ YETER" yazan yüreklerdir.

Kaşınanı tesislerinde ziyaret eden yada ellerine verdikleri "Cobarde Gallina Ortega (Korkak Tavuk Ortega)" pankartıyla maymun edenlerdir.

"Erkek Adam Renkli Takım Tutmaz" deyip alemi dut yemiş bülbüle çevirenlerdir. "Işıklar Söndüğü Zaman Tüm Fenerliler Güzeldir" pankartıyla taraflı tarafsız herkesi güldürenlerdir.

"Bizim taraftarımız daha fazla" diye böbürlenenlere "en fazla sinekte b.kun üzerinde olur" cevabını yapıştıranlardır.

Futbolcusuna kızdığında "Aşkımız renklere sizlere değil" diyen renk aşkıdır.

2 Km bayrak yapıp dünya rekoru kıran sevgidir, o bayrağın en arkasında hiç bırakmadan duran 72 yaşındaki teyzedir.

S.Bükreş maçında televizyonların gösterdiği, o soğukta, ayakta, boynunda siyah beyaz kaşkoluyla titreyerek KARAKARTALLARINI seyreden nine'dir.

Tribünde bir doktordur, işçidir, iş adamıdır, okuma yazma bilmeyen bir sokak çocuğudur, profesördür.

Omuz omuza zıplayıp "Beşiktaş’ım benim biricik sevgilim" diye gözünde yaş, gırtlağını yırtan Solcusudur, Sağcısıdır, Ateistidir, Hacısıdır, Müslümanıdır, Ermenisidir, Yahudisidir, Hristiyanıdır.

Irak işgalinden önce Savaşa karşı duran yurtseverlerin yanındaki ruhtur.

Mitinglerde "BEŞİKTAŞLIYIZ, SAVAŞA KARŞIYIZ" tezahüratlarında, Tribün'de "Savaşa HAYIR", "Amerikan Şahinlerine karşı Karakartallar" pankartlarıyla tepkisini koyandır.

Bir F16 burnuna yapılmış Kartal’dır. çArşı’nın "A" sını Anarşinin "A"sıyla yazan, güce tapmayan isyankarlıktır.

"Siyah Beyaz Ölüm Yaşam" diyen felsefedir. Delikanlılığı da hayat felsefesi olarak benimseyenlerdir.

Sevinmek için sevmeyendir, inadına inançla bağlı olandır.

Nazım Hikmet'in "ASLOLAN HAYATTIR" ına tribünlerin Hacı Babasıyla "HAYATTA BEŞİKTAŞ" diye ölümsüzleştirenlerdir.

"çArşı, MUSTAFA KEMAL HARİÇ HERKESE, HATTA KENDİNEDE KARŞI" diyen aykırılıktır.

Tribüne boydan boya "Ölüm Ne Zaman ve Nereden Gelirse Gelsin; Mezarıma Siyah Beyaz Güller Atılacaksa, Mezar Taşıma BEŞİKTAŞ Yazılacaksa, Böyle Ölüm Hoş Gelsin Sefa Gelsin..." yazan ölümsüz sevgidir.

çArşı ruhu BEŞİKTAŞININ uslanmaz asi ruhudur, BEŞİKTAŞINI taparcasına seven çılgın aşığıdır.....

geçen sene kombine satılmadığında çarşı geri dönmüştü bende eleştirdim beni attılar forza forumdan :)
2005 Verso 1.6 Elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #23 : Eylül 09, 2009, 17:17:53 »
eğer taraftar görmek istiyorsanız izmire gelinde ksk tribünü görün hangi bank asya takımının taraftarı türkiyenin en ateşli taraftarı diye gösteriliyor beşiktaşlı kazım kanat bile söylemiştir bunu övünmek gibi olmasın ama BİZ KARŞIYAKALIYIZ...... :D :D :D

Bank asyada evet .. beşiktaşı da dünya kabullenmişti...  !!!  ama unutmamak lazım karşıya ka ragümrük..  !!! :)
'' Otomobiller iki'ye Ayrılır;Toyota ve Diğerleri..! ''
21.05.2010 ..
bırakmak yoktu .. söz verdik ölüm ayırır dedik .. oda ayıramaz özlüyorum kardeşim çok özlüyorum..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #24 : Eylül 09, 2009, 17:59:14 »
ama amigo alende bizi kabul etmişti :D :D :D
japon mucizesi TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #25 : Eylül 09, 2009, 18:00:41 »
eğer ki istanbul takımlarına verilen destek bize verilse biz dünyayı yerinden oynatırız :D
japon mucizesi TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #26 : Eylül 10, 2009, 09:09:20 »
ama amigo alende bizi kabul etmişti :D :D :D

alen kabullenmek zorunda kapalı alt karagümrüğün[karagümrükte karşıyaka]oldu için çokta iyi anıları vardır karagümrük tribününden yani :) 
21.05.2010 ..
bırakmak yoktu .. söz verdik ölüm ayırır dedik .. oda ayıramaz özlüyorum kardeşim çok özlüyorum..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #27 : Eylül 10, 2009, 11:06:07 »
ee tabii konu KARŞIYAKA olunca herkes kabul ediyo :D :D
japon mucizesi TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Eylül 10, 2009, 11:57:12 »
eğer ki istanbul takımlarına verilen destek bize verilse biz dünyayı yerinden oynatırız :D
Yav tüm Türkiye uğraştı Süper Lige çıkın diye ama olmadı daha napsın millet :P
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #29 : Eylül 10, 2009, 12:19:23 »
kim uğraştı bizim süper lige çıkmamız için lütfen bi destek verenleri söyler misin ?
bizim maliye bakanı amcamız yok başbakan dayımız yok arkamızda futbol federasyonu yok kim bize destek verdi kendimizden başka bi ksk belediyesi para veriyo başka kimsenin kayda değer bi katkısı yok izmir futbolu zaten bundan çöktü şanlı KARŞIYAKA efsane göztepe büyük altay sırf bu yüzden çöktü
japon mucizesi TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #30 : Eylül 10, 2009, 12:58:08 »
kim uğraştı bizim süper lige çıkmamız için lütfen bi destek verenleri söyler misin ?
bizim maliye bakanı amcamız yok başbakan dayımız yok arkamızda futbol federasyonu yok kim bize destek verdi kendimizden başka bi ksk belediyesi para veriyo başka kimsenin kayda değer bi katkısı yok izmir futbolu zaten bundan çöktü şanlı KARŞIYAKA efsane göztepe büyük altay sırf bu yüzden çöktü

tamam ya kasmaya gerek yok futbol dosluk kardeşliktir ..
21.05.2010 ..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #31 : Eylül 10, 2009, 14:02:45 »
ben zaten kasılmam merak etme :D yazıyı yazarken herhalde sinirlendiğimi sandın ama öyle bi düşünce ile yaklaşmamıştım buse hanım :D
japon mucizesi TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #32 : Eylül 10, 2009, 14:21:01 »
ben zaten kasılmam merak etme :D yazıyı yazarken herhalde sinirlendiğimi sandın ama öyle bi düşünce ile yaklaşmamıştım buse hanım :D

tamam herneyse kusura bakma bende öyle sandım bi an böyle büyük yazılınca o karşıyaka falan bide göztepe girince olaya holiganlık çıkmasın ortaya :)
21.05.2010 ..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #33 : Eylül 10, 2009, 20:25:33 »
yok yok kavga çıkmaz bu sitede öyle kişilerin olacağını sanmıyorum abi kardeş şeklinde konuları tartışıyoruz :D her ne kadar göztepe ye düşman olsakta özlemiyor değiliz :D biz körfezin ayırdığı biladerleriz :D :D :D
japon mucizesi TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #34 : Eylül 10, 2009, 21:22:48 »
yok yok kavga çıkmaz bu sitede öyle kişilerin olacağını sanmıyorum abi kardeş şeklinde konuları tartışıyoruz :D her ne kadar göztepe ye düşman olsakta özlemiyor değiliz :D biz körfezin ayırdığı biladerleriz :D :D :D

ya kavga cıkmazda bizi atıcaklar siteden konu baya uzadı :)
21.05.2010 ..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #35 : Eylül 11, 2009, 00:32:40 »
konu uzayınca atılıyor muyuz?
japon mucizesi TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #36 : Eylül 11, 2009, 11:11:51 »
hayırda yani ordaki olayı anlamadın neyse..  :-[
21.05.2010 ..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Eylül 11, 2009, 12:24:02 »
Masa başı oyunu olarak olmasa da manevi olarak çok destek aldınız. Kasımpaşa çıktı diye herkes ağıtlar yaktı neredeyse. Karşıyaka çıkamadı diye oturup ağlamadığı kaldı milletin.

Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #38 : Eylül 11, 2009, 18:37:38 »
çok şanssızdık kasımpaşa geldi bize :D o maçın kazananı belliydi zaten :D ayrıca verilen cezayıda herkes kınamıştır herhalde
japon mucizesi TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Eylül 13, 2009, 05:16:28 »
yine bizi rezil etti bu bjk ya. Allahım sen sabır ver ya  >:( >:( >:(
 :wacko: :wacko: :wacko:
bu yönetim bu hoca başımızda olduğu sürece başarı hayal. demirören yeter yeter artık
defolll.... defollll... defollll defollll........
istemiyoruz seniiiii....
yakışmıyorsun bu kulübe.
Allah aşkına bu king kong kılıklı adama dur diyecek biri yok mu koskoca camia içinde.
şuanki aracım "tabanvay"