0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ilginiz için teşekür ederim.formda tamir işinden anlayan olabilir.küçük yerde öğretmenim. imkanlar kısıtlı. bende ki yol bilgisayarı kaset çalarlı 2003 model için.hiç bir fonksiyonu çalışmıyor.ellerinde 2.el kasetçalarlı veya cd çalarlı olan arkadaşlarda mesaj yazsınlar.
arkadaşlar bende 2003 corolla var geçen gun yol bilgisayar ekranı gidip gelmeye başladı. servise gittim biz tamir işiyle uğraşmıyoruz dediler. söktüm tüm bağlantılarını kotrol ettim. geri taktığımda sadece ekran ışığı yanıyor ancak herhangi bir gösterge çalışmıyordu.radyo teyip ve yol bilgisayarına baktım olarda çalışıyorar. ekranda tamamen gitmiş pover düğmesıne bastğımda sadece ışık var yazıların hiç biri yok arızası ne olabilir? kaça tamir edilebilir veya nerde tamir edebilirim. elinde uygun 2.eli olan varmı?
abdulah bey şaban demirel mi?
forumda bir arkadaş vardı istanbulda tamirine bakıyordu araştır istersen forumu dolaş bence
şaban bey ben adıyamndayım bu aletin nesi var bunu buralarda tamir etmenin yolu yokmu.
birçok sebepten yapar.LCD ekran bozulmuş olabilir,LCD ekran sürücü devresinde problem olablir.işi iyi bilmeyen birisine baktırmanızı tavsiye etmem.neticede hangi tamirciye sorarsanız sorun ben bunu yapamam diyen çıkmaz.neticede cihazı tamamen içinden çıkılmaz hale getirebilirler,o saatten sonrada size ne ben ne toyota nede o teybin servisi yardımcı olabilir.karar sizin.
şaban ustam benim corolla kasetçalarını yapamadık. ustanın dediğine göre hafıza kartının entegrelerinden birinden sorun vardır diyor. ya hurda teyplerden engre bulunulacak yada hafıza kartı değişecek................. bu konuda bizi bilgilendirirseniz sevinirim