arkadaşlar bende 2003 corolla var geçen gun yol bilgisayar ekranı gidip gelmeye başladı. servise gittim biz tamir işiyle uğraşmıyoruz dediler. söktüm tüm bağlantılarını kotrol ettim. geri taktığımda sadece ekran ışığı yanıyor ancak herhangi bir gösterge çalışmıyordu.radyo teyip ve yol bilgisayarına baktım olarda çalışıyorar. ekranda tamamen gitmiş pover düğmesıne bastğımda sadece ışık var yazıların hiç biri yok arızası ne olabilir? kaça tamir edilebilir veya nerde tamir edebilirim.
elinde uygun 2.eli olan varmı?
forumda bir arkadaş vardı istanbulda tamirine bakıyordu araştır istersen forumu dolaş bence
Bir yerde temazsızlık olmalı daha önce gidip gelmesi siz sökünce tamamen gitmesi bunu gösteriyor :S
eğer teassızlık varsada kendi içindedir bende o mantıkla söküp taktım. sökmeden önce ise oparlörlerden müthiş son ses açıkmış gibi cazgırtı sesi geliyordu.söküp taktıktan sonra o ses kesildi.ama ekran yok ve çalışmıyor
bence hiç ellemicektin. teyp ve cd cilerde anlıyor o tip sorunlardan. hepsi değil tabi. iyi bir yeypçi yada elektrikçiye bir göster bence.
ilginiz için teşekür ederim.formda tamir işinden anlayan olabilir.küçük yerde öğretmenim. imkanlar kısıtlı.
bende ki yol bilgisayarı kaset çalarlı 2003 model için.hiç bir fonksiyonu çalışmıyor.
ellerinde 2.el kasetçalarlı veya cd çalarlı olan arkadaşlarda mesaj yazsınlar.
Mehmet Bey, sizi öncelikle Tanışma bölümünde açacağınız ayrı bir başlık altında tanıyabilir miyiz?
Ayrıca Az gerçek soyadınız mı acaba
arkadaşlar bende 2003 corolla var geçen gun yol bilgisayar ekranı gidip gelmeye başladı. servise gittim biz tamir işiyle uğraşmıyoruz dediler. söktüm tüm bağlantılarını kotrol ettim. geri taktığımda sadece ekran ışığı yanıyor ancak herhangi bir gösterge çalışmıyordu.radyo teyip ve yol bilgisayarına baktım olarda çalışıyorar. ekranda tamamen gitmiş pover düğmesıne bastğımda sadece ışık var yazıların hiç biri yok arızası ne olabilir? kaça tamir edilebilir veya nerde tamir edebilirim.
forumuzda bu işle uğraşan şaban bey size yardımcı olabilir belki....
belki diyorum çünkü kendisi istanbulda oturuyor bildiğim kadarıyla...
abdulah bey şaban demirel mi?
hangi ildesin mehmet bey.istanbul ise yardımcı olabilirim.
dediğim gibi istanbulda iseniz bizzat gelin bana tamirini yapalım ,istanbul dışı iseniz kargoyla yollayın yine tamirini yapalım daha ne diyeyimki
şaban bey
ben adıyamndayım bu aletin nesi var bunu buralarda tamir etmenin yolu yokmu.
şaban bey
ben adıyamndayım bu aletin nesi var bunu buralarda tamir etmenin yolu yokmu.
birçok sebepten yapar.LCD ekran bozulmuş olabilir,LCD ekran sürücü devresinde problem olablir.
işi iyi bilmeyen birisine baktırmanızı tavsiye etmem.neticede hangi tamirciye sorarsanız sorun ben bunu yapamam diyen çıkmaz.neticede cihazı tamamen içinden çıkılmaz hale getirebilirler,o saatten sonrada size ne ben ne toyota nede o teybin servisi yardımcı olabilir.karar sizin.
birçok sebepten yapar.LCD ekran bozulmuş olabilir,LCD ekran sürücü devresinde problem olablir.
işi iyi bilmeyen birisine baktırmanızı tavsiye etmem.neticede hangi tamirciye sorarsanız sorun ben bunu yapamam diyen çıkmaz.neticede cihazı tamamen içinden çıkılmaz hale getirebilirler,o saatten sonrada size ne ben ne toyota nede o teybin servisi yardımcı olabilir.karar sizin.
ah şaban ustam sağa sola çok koşturdum ucuz bir tane 2. el bulmak için ama denk gelmedi. bunların piyasası çok değişken kaset çalara 200 isteyen de var 400 isteyen de ikiside 2.el
cd çalarlıları sordum 2.eller oda 350 ile 700 arası değişiyor. netice itibarıyla en son komşuma verdim.al ne yaparsan yap dedim oda sağ olsun kırmadı aldı.sizin msn yide verdim. biraz sizin gıyabınızdan konuştum.yazdıklarınıza dayanarak:)) sizde yardımcı olmuşsunuz burda size ve komşuma teşk.ederim.umarım komşum (oda elektronik ustası) yaparda bu stresten kurtulurum
şaban ustam
benim corolla kasetçalarını yapamadık. ustanın dediğine göre hafıza kartının entegrelerinden birinden sorun vardır diyor.
ya hurda teyplerden engre bulunulacak yada hafıza kartı değişecek.................
bu konuda bizi bilgilendirirseniz sevinirim
şaban ustam
benim corolla kasetçalarını yapamadık. ustanın dediğine göre hafıza kartının entegrelerinden birinden sorun vardır diyor.
ya hurda teyplerden engre bulunulacak yada hafıza kartı değişecek.................
bu konuda bizi bilgilendirirseniz sevinirim
genel olarak arıza tarifi yada parça talebi olmazki mehmet bey.tam olarak arızalı parçanın ne olduğunu söylemeniz lazım bana.artı o cihazın içerisinde hafıza kartı diye birşey yok bu 1. hafıza kartı derken neyi kastediyor bir elektronikci olarak ben bişey anlamadım buda 2.
teybe bakan arkadaş net bilgi verirse elimden geleni yaparım.artı eğer bu işin içinden çıkamayacak pozisyonda ise boşu boşuna cihazı tamamen içinden çıkılmaz hale getirmesin.bazı tamirciler ben bunu yapamam diyemeyip yapılacak durumda olan cihazı haşat ediyorlar sonrada sizlere ömür atın gitsin demek gerekiyor.
sizi anliyorum sizinle irtibata geçmemiz lazım.cihazı size göndereceğiz gibi...