arkadaşlar yol bilgisayrı yerinden nasıl cıkarılıyor.bana ufaktan tarif edermisiniz.yol bilgisayarı ekranı üzerinde av yazıyor ve çalışmıyor aynı zamanda direksiyon kumandasıda çalışmıyor zannerim kablosu cıktı.nasıl söküldüğnü bana kısca anlatırmısınız.teşekkrü
fatih bey senin araç yeni kasamı
şaban usatam tam adresinizi alabilirmiyiz.yda telefon benim yol bilgisyarı ve direksiyon kumandası çalışmıyorda bi yanınınza gelelim.teşekkürler.
Fatih Bey;
Yeni üyelerimizin kendilerini Tanışma bölümünde tanıtmaları gerekiyor.
Kendinizden bu bölümde yaş, şehir, meslek ve aracınızla ilgili bilgileri de ekleyerek kısaca tanıtır mısınız?
benim arac 2004 model.ilginize ayrıca teşkkür ederim.
benim arac 2004 model.ilginize ayrıca teşkkür ederim.
Resimli olarak aracınızın teybinin nasıl söküleceğini gösteren linki paylaşacağım, ancak öncelikle lütfen Tanışma bölümüne uğrayınız...
biraz önce yazdım ama pek beceremiyorum bu bilgisayr işni.umarım becermişimdir oldu veya olmadı bana cevap yazaramısınız.teşkkürler
biraz önce yazdım ama pek beceremiyorum bu bilgisayr işni.umarım becermişimdir oldu veya olmadı bana cevap yazaramısınız.teşkkürler
Gayet yeterli olmuş, teşekkür ederim. Bu arada Türkçe'mizi düzgün kullanmak adına ciddi bir savaş veriyoruz forum olarak. Siz de madem ki öğretmensiniz gerekli desteği sizden özellikle bekliyoruz.
Aracınızın teybini bu linkteki adımları izleyerek sökebilirsiniz...
http://www.fitaudio.com/?View=entry&EntryID=159İyi Forumlar...
ergün bey gerçekten teşkkür ederim.çok sağolun.ben direk cıkar bu teyp diye düşünmüştüm eğer öyle yapsaydım şimdi bizim araç sol değil terra olurdu.iyi geceler diliyorum cok sağolun.
fatih bey sana özel mesajla telefon gönderdim ara yardımcı olmaya çalışayım
şaban usta tel nonu verirmisin...benim kaset çalr + yol bilgisayarı da 2-3 aydır ekran gel git yapıyordu...sonunda tamamen gitti...cihazı söktüm şu an önümde sorun hangi parçadandır bi yardım etsen kendimde elektrik ustasıyım az bi yardımınla çözerim inşallah..cevabını bekliyorum
hayırlı olsun bızımkıde gıttı

parlatıcı sıkmıstım goguse herhalde o yaptı ısının erbabı bır abı var bızım teypcı kalorıferı ac dedı kurusun bıraz dedı belkı gelır dedı gelmezse bakacak ama yaydık 60 80 arasını bulur dıyo
Şaban bey merhaba.
benim aracım 2003 toyota corolla sol hb.yol bilgisayarında sorun var.ekranda çizgiler var.ekranı o yüzden tam göremiyorum.bazen radyo kanalının yazısı değiştiğinde gözüküyor o kadar.artı ekranın yanında yer alan diğer tuşlar pty menu,onun altındaki tuş ve ekranın sol tarafındaki altlı üstlü iki tuş çalışmıyor.Ayrıca radyo kanalı hafızası olan 6 tane düğmelerden hepsi çalışıyordu ancak son iki haftadır ilk 3 tane düğme çalışmıyor.Bunların toplamının tamiri veya tamiri olmuyor ise yenisi ne kadara mal olur?Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.