0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ground Zero sağlam anfi yapar, anfini beğendim. Montajcın da iyiymiş, kabloları iyi saklamış.Subwoofer ise baya eski gibi
subwoofer'ını ileride pioneer d serisi ile değiştirirsen, çok şey değişirkullandığın subwoofer free air özelliklidir, ses zayıf kalabilir....
hayırlısı olsun Aydın abi 2002 de palio almıştım ve aynı bastan bendede vardı çok zevk alarak müzik dinlerdim. Baslları oldukça tok veriyor kulağı tırmalamadan
Arkadaşım güle güle kullan , en yakın zamanda sesleri duymak isterim.Yanlız ön tweterleri neden aynanın içindeki gizli yere koydurmadın ?Tesisattan sonra araba zevki kaça katlandı , sanki başka araç gibi değil mi ?
hayrılı ugurlu olsun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin güle güle kullan kafama takılan konu orjinal teyibi ile güsel ses veriyomu orjinal teyinin üstünde anfi çıkışı yok bildigim kadarıyla anfi nasıl baglanıyo acaba
Alınmaca gücenmece yok ama seninkinden daha iyi oldu desem yada azcık daha iyisi.Önde dışarda durmasını istedim daha bir başka geldi gözüme ne bileyim aldırmadım Zevk kaça katlandı dedin işte burda bir durup düşünmek gerek.Bence arabayı galeriden tekrar almak gibi bir duygu işte anladın sen Bir ara görüşürüz tabi neden olmasın telefonlaşırız işte.İftar toplantısı olacak belki görmüşsündür uyarmı???
Hayırlı olsun Aydın hocam, bundan sonraki projen nedir