0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güle güle kullan Aydın.Hoparlörlerinde de Kompenant varmış ki Bass ile birlikte süper olmuştur...Passat'ta 280W Kenwood kompenantlı takım var ki Sub Woofer olmamasına rağmen çok iyi kalitede bir ses veriyor..Artık cam filminide görürüz inşallah...
İnşallah o oluncada heralde ölene kadar satmam arabamı şimdiden hayran kaldım...Bir ses sistemi bu kadar değiştirebilir ancak
Vallahi Aydın kardeşim A4'ü sattığımdan beri adam gibi bir ses sistemi ile karşılaşamadım.Onun yanında Passat'taki manyak sistem bile tat vermiyor bana(birazda müzisyen oluşumdan kaynaklı mı ne).A4'te Bosse ses sistemi takılıydı.Arka kompizotta 1 Bass,8 hoparlör ve 4 tanede Tweetter vardı.Sesi sona dayadığımda bile çatlama yada cızırdama olmuyordu..Artık gerisini sen düşün.Not:2004 A4,Advance (Bosse) paket.Denk gelirse bir dinle
Toyotanın tek eksiği bu olur bence...
Bir çok kişi yeni Corolla'ların hoparlöründen ve özellikle arka hoparlöründen şikayetçiydi.Çok cızırtı yapıyorlarmış..
Benim Crafter ticari bir araç olmasına rağmen daha kaliteli hoparlör takılı.Dandik hoparlör takmışlar diye VW'ye kızıyordum.Oysaki daha kötüleride varmış Ama bu kalitedeki bir araç için hoparlörler gerçekten ayıp ötesi bir durumda.Belkide kaç kişi burayı açarda bakar mantığı ile adi bir hoparlör takmışlardır...
puahahaaa, o mıknatıs ne öyle?? AE92 orjinal hoparlörleri Pioneer yahu, nerden nereye gelmiş toyota