0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ön camdaki film seninki güzel olmuş.Passat'takide güzel olmuş ama bendeki 3 numara.Gerçi eskiyen Xenon ampulleri değiştirdikten sonra gece sürüşü için hiç bir sorun kalmadı.Crafter'ında ön camına film çeksem mi acaba
stoplar siyah olunca daha güzel olmuş!!!
Mesut bey camlar çok güzel olmuş. Tamamlamış arabayı. İyi günlerde kazasız belasız kullanın. Maşallah nazar değmesin.
Ben ön cama yapilmasina karsiyim. Özellikle gece kullanirken tehlike yaratiyor. Yan camlari devamli kullanmiyorsun ama her an ön cama bakiyorsun ve isigin iceri girmesini engelleyecek her sey aslinda dezavantaj bana göre.Bir de film iyi yapilmaz veya kalitesiz ise, gece özellikle farlarin kirilmasi ve görüsü cok olumsuz etkiliyor.Arkadaki araca dikiz aynasindan bakarken dogru dürüst birsey göremiyorsun.
Mesut bey arabanız çok güzel olmuş.Gördüğüm en güzel HB Corolla'lardan biri olmuş.Güle güle binin aracınıza...
Mesut abi araban çok güzeldi şimdi ise dahada güzelleşmiş (Başlık parası ne kadar )
Mesut abi çarşamba öglen saatlerinde büyük ihtimal kocaelindeyim yanına ugramak isterim Ufak bir buluşma yaparız sana nasıl uyar ? iş durumu konusunda sıkıntın olurmu öglen saatlerinde gelsem yada başka bir tarihe erteleriz *
Berkan ben kadıköyde belediyede çalışıyorum o saatlerde evde olmam imkansız ama 18:30 dan sonra evdeyim
Tamam abim saglık olsun ozaman kadiköyde ugrarım bigün :D:D
Sonunda abicim masallah senin nazar boncuğu gecikti bir an önce getirmeliyimmmm.... jantlar ortaya çıkmıs abıcım camlar kararınca ayrı bı hava kattı senın makıneye masallahh güle güle kullanalım
Yolda abicim geliyor Bi gelebilsemmmm
Valla süper.Güle güle kullanın.
Mesut abim çok şık bir görünüm sağlamıs gerçekten hoş hoş olmus... bende aracıma renklı cam siparısı verdim inş. bu hafta gelıcekk filmle cezayla uğraşamıcam bıktım abi yha
mesut abi maşallah cok guzel olmus bayadır giremiyordum simdi gordm.film arabyı gosteriyor ya, yalnız fazla kacmıs koyulugu benimkindende koyu olmus aksamları sorun olmuodur ins, ben on cama cektirmedim alt taraflarında catlak var cam degisir diodum herneyse degistirmedm simdi sende gorunce sıkıntı oldu:D
Mesut bu da Passat'taki 3 numaralı ön cam filmi.İçerden pek belli etmiyor değil mi? Ama dışardan içerisi hiç görünmüyor...Nasıl.Senin cam ile arada pek fark yok gibi
fiyatıda işçiliği de güzel. eğer dediğin şekilde garantili şekilde söküp rezistanslara zarar vermiyorlarsa yaptırırım ben de. kullanılan film nedir? UV ışınlara karşı direnci nedir. malum ben çocuk için yaptıracağım. bana 1 numarada yeter. araç zaten lacivert.