0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi muayneyi sorun etme ben ön cam dahil en koyu filmli a5 i geçirdim,ama memurlar çok dert ediyor,iftarla ilgili bilgim yok konuya bi göz atıyım:S
tahmin ettiğim yere yaptırmışsın hayırlı olsun güle güle kullan bende biraz daha aşağıda oturuyorum. görmek isterdim artık başka sefere
aklıma takıldı ön camı içerden yapması baya zor olmuştur özellikle diplere doğru. fotoğraflara bakılırsa ustanın işçiliği baya iyi. gerçi ne zaman geçsem orda bi araba oluyo.
İnşallah uğraştırmaz Onur, ön camın rengi içine bindiğin zaman sanki yokmuş gibi duruyor, çok koyu gözükmesinin sebebi diğer camların 2 numara oluşundan sorun çıkarsa ön camı söktürüp muayeneden geçirip tekrar yaptırıcaz artık , yorum için teşekkür ederim Onur beyenmene sevindim kardeşim bu arada biz hala görüşemedik, iftar toplantısına gel bari yahu
araban her seferinde daha da güzelleşiyor yalnız onu gördükçe kendi arabamdan soğumaya başlıycam neyse zamanla yapıcam insallah.
bende komple 2 numara polis amcalar bişi demiyolar
bende bugün Yunus amcaların önünden geçtim onlarda bakmadılar bile başını kaldırıp inşallah polis amcalarda bişey demez gerçi herkez bişey olmaz artık herkez yaptırıyor diyorlar
eğer aracında birşeyler yoksa ve yan yana getirirsek dediğin olabilir gbu hafta başı pazartesi günü pazara götürdüm bizimkiler aracı parkederken biri geldi ve kapıyı açıp kasliperleri nerde boyattığımı sordu bende kendim boyadım dedim sonra laf lafı açtı 1 saat kadar konuştuk onun arabasının yanına gittik az ilerde, bi benimkine baktık bi onunkine ondada TTE rüzgarlık , tte ön etek, orjinal servisten alınma toyota jantı ve cam filmi vardı ama inan adam bile kendi arabasına bakmadı
ayıp olmuş adama:Dvalla hb sport işte benimde ama seninkinin yanında hb zort olur herhalde
olmaz olmaz, bigün gelde Sürayda gelsin 3 lü bi fotoğraflarını çekerim corollaların
abi yunus yada asayiş ne desin filme,banane trafik uğraşsın diyor.inşallah bir sorun çıkmazda çıkarsada kötü oluyor.bari plakaya çözüm bul abide çok göze batma
Aga süper olmuş yaa.Kendini acayip belli ediyor şu an.Duruşuyla "Ben varım" diyor.Hayırlı olsun.Bi sorun çıkmaz pek.100 arabanın 20 sinde film var kaç tanesini durduruyolar.Boşver kafaya takınca durduruyolar.
abi okudumda inanamadım vallahi