0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nerdesin sen evladııııım kırıcam bacaklarını gebzeye falan gelde gelmiyomusun Eyvallah Emrem çok sağol, sen iftar toplantısına gelmiyomusun bakim
olmaz olmaz, bigün gelde Sürayda gelsin 3 lü bi fotoğraflarını çekerim corollaların
Tek kelimeyle helal çok güzel olmuş abi ustanın ellerine saglık seninde zevkne saglk iyi gunlerde kullan cam filmin çizilmesin,lastigin erimesin,benzin depon full gezsin, araban trafikte beklemesin Aminnn Maşallah
Bu aralar canım çok sıkıldı.Park halindeyken arka tampona sürtmüşler.aynı hafta içerisinde 1-kapı, 2- tamponBıktım bu dikkatsizlikten.-Gebze ye 14 ünde okul açılıyo gel gitimiz çok olucak şimdiden gelip te bıkmak sitemedim hemen Aslında bugün film çektireceğin aklımdaydı ama sen filmleken en uyuyodum dedim şimdi gitmek te olmaz. -İftara da ilk listede malum adım mevcut.Daha sonrasında uzaktan bir akrabamızın gelme ihtimali yüksek o hafta (yurt dışı).Sonasında ismimi yazmadım.Geliceğim kesinleşsin o zaman ismimi yazarım dedim.-Te bu kaa
..harika olur valla ...
Abi çarşamba günü Herekeye gidicem arkadaşlarla dönüşte ugrarım belki sana musait olursan Orucluyuz cayını icerdim ama bi sohbetini alırım artık
Çok güzel olmuş güle güle kullan kazasız belasız...
Berkan bana Uyar bekliyorum ozaman
Mesut abi kızma bana senin stopları degiştirdim Aklımda bu parça var nasıl durur diye denedim sence bu parca seninki kadar güzel dururmu ve birde 2002-2006 deniyor sitede parca icin uyum konusunda sorun olurmu bunları danışacaktım ?http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=5604&k_id=1910&kn=Sis+Lambalar%FD Tam parça bu sitede ki ..
Ön cam haricinde hos durmus.
Mesut bu konu nasıl gözümden kaçmış anlamış değilim ARaban film ile daha bir estetik olmuş.Tek kelime ile şahane...Allah nazarlardan saklasın...