0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
30 agustosa özel avatarlarımızı değiştirebilirmiyiz arkadaşlar
Paylaşım ve öneri için teşekkürler Atilla
heh abi şimdi anladım
..Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilâl!Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helâl.Ebediyyen sana yok, ırkıma yok izmihlâl;Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet,Hakkıdır, Hakk'a tapan milletimin istiklâl!..paylaşım için sağol Atilla.bu vesile ile milletimizin 30 Ağustos Zafer bayramını kutlar,bu vatan uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizide rahmetle anıyoruz...
Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını minnetle, şükranla anıyor, şehitlerimize rahmet diliyorum..
arkadaşlar abiler bi şey söyleyeceğim yanlış anlaşılmasın biz tabii ki tarihi ile övünen bi milletiz tarihimize baktığımızda büyük bi destan yatar elbette bayramlar kutlansın ama ulu önderimiz MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün mirasına ne kadar sahip çıktık.bir zamanlar bi gazetecimiz cumhuriyet bayramını kutlamayın dediğinde ütün basın üstüne geldi ve çok iyi hatırlıyorum adam şöyle demişti:-cumhuriyet bayramını kutlamak için bağımsız olmak gerekir sizce bugün biz bağımsız mıyız dedi....ve çokta güzel söyledi bu bayramı bende TÜRKİYE cumhuriyetinin bi evladı olarak kutluyorum ama içim buruk bi şekilde sizce şuan yanlış mıyım?