suray bundan kesinlikle şüphemiz yok biraz sabır sadece
inşallah abi yeniden kalkınırız ve ATAMIZIN dediği gibi çağdaş ülkeler seviyesine bir an önce ulaşırız
inşallah biz görmesekte buna inanıyorum
..elbette.yeterki bizler birinci vazifemizi unutmayalım.
tarihimize ve özümüze sahip çıktığımız sürece,ayyıldızlım ebediyen parlayacak gündüz veya gece

...
evet tarihimize ve özümüze sahip çıkalım ama şuan özümüzü bi açılım ile bozmaya çalışanlar var ama hiç bitmeyen bi umudum var bir gün yeniden tarih yazacağız...
helal olsun arkadaşlar hepinize
Atam'ın imzasını arka cama ben de yazdırtıp yapıştırdım bugün, yarın foto eklerim
Zafer Bayramı tüm Türk ulusuna kutlu olsun.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
30 Ağustos Zafer bayramımızı en içten dileklerime kutluyorum, bu bayramı bize armağan eden ve bu zafer uğruna hayatını yitirmiş tüm Şehitlerimizi Rahmetle anıyoruz, NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Tüm miiletimizin 30 Ağustos Zafer bayramını kutluyorum.
Bu toprakların ne fedakarlıklarla düşmanın elinden tekrar alındığını gerekli mercilere hatırlatma ihtiyacı hissediyorum.
Lütfen birinci vazifenizi unutmayınız.
Başta Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ve bizim şu anda bu topraklar üzerinde yaşamamız için can vermiş ve -bugün gibi bir günde bile- canını veren şehitlerimizle beraber tüm aziz şehitlerimizi saygıyla anıyorum... 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun.
Ankara'daki kutlamaları TV'den izledim. Gördüğüm kadarıyla çoşkuluydu ve katılım çok yüksekti.
Bayramımız kutlu olsun.
Senin açtığın başlıkta teşekkür etmiştim ama konu ve resimlerin güzelliği karşısında tekrar tekrar teşekkür etsem az bile olacaktır. Emeğine sağlık
diğer konuya rast gelemeyen arkadaşlar için bu arkadaşımızın açtığı konuyada resimleri koyma gereği duydum.
saygılar...