Gönderen Konu: MP3 Adaptörü  (Okunma sayısı 4066 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.bilgeadam.com
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
MP3 Adaptörü
« : Kasım 25, 2006, 18:20:17 »
Arkadaşlar merhaba;

Az önce net'te gezerken gördüğüm bir ürünü sizlere paylaşmak istedim. MP3 Kaset Adaptörü, aletin yaptığı üzerindeki mekanizma sayesinde her türlü MP3 player'in içindeki şarkıları kablo vasıtası ile Oto-teyp'den dinletmek, ürünü kullanan var mı bilmiyorum ama ben hemen bir adet alıp denemek istiyorum. Fiyatı da son derece uygun 12 YTL civarında  Bağlantı kulaklık girişinden yapılabiliyor  CD çalar, Laptop her türlü cihazdan direkt dinleme imkanı sağlıyor. Benzer bir ürünü çakmak girişine yerleştirilen bir alıcı-verici alet'te yapabiliyor ve radyo frekansından kablosuz dinleme imkanı veriyor ama bu ürün pahalı bir ürün...

Google'da aratınca bir sürü çıkıyor ama Philips marka olarak bence son derece güvenilir.

Ürün hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum. Teyp'e herhangi bir zararı var mıdır acaba_?

Ürün detayı için lütfen tıklayın :

http://www.hepsiburada.com//productdetails...=bd48191#tablnk

Selamlar...

Özgür
Bir Kere To-yo-ta Hep TO-YO-TA :)

Toyota Club Türkiye

MP3 Adaptörü
« : Kasım 25, 2006, 18:20:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
MP3 Adaptörü
« Yanıtla #1 : Kasım 25, 2006, 18:26:08 »
ben 5 ay filan kullandım. Kalite dusuo tabi biraz ama çok da diil idare edio yani. Bi zararını duymadım da görmedim de. Tavsiye ederim  kısacası.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
MP3 Adaptörü
« Yanıtla #2 : Kasım 25, 2006, 19:00:37 »
ben de almıştım ama pek kullanmadım ve sonunda zaten CD/Mp3 çalar taktım. Manyetiğe çevirdiği için dijital sinyali çızırtılı oluyor, modelden modele farklıdır ama herhalde.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • carfreaksblog.blogspot.com
MP3 Adaptörü
« Yanıtla #3 : Kasım 25, 2006, 23:11:20 »
benim mp3 çaların yanında vermişlerdi.bir süre kullandım pek bir zararı olduğunu sanmıyorum ama ses kalitesi biraz düşüyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
MP3 Adaptörü
« Yanıtla #4 : Kasım 26, 2006, 12:10:57 »
Bende 1 yıla yakın kullandım ama malesef pek beğenmedim hernekadar ses kalitesi gayet tatmin ediciysede kablo trafiği söküp takmak bir sürü iş bence fm sender i denemekte fayda var ben öyle yapıcam
Always TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
MP3 Adaptörü
« Yanıtla #5 : Kasım 26, 2006, 12:25:58 »
arkadaşım ben de kullandım ama hiç tavsiye etmiyorum yaşanan kablo trafigi, mp3 player ne kadar anti soklu olursa olsun giderken belli oluyo bizim yollarımız kevgir gibi olduğu için anti sok bile dayanamıyo zavallı; ama mp3 lü teyp taktırırsan o başka istersen orjinale hiç ellemiyorlar turpido nun alt kısmına takıyurlar paspas ın üzerinde yukarıya bir yere bağlıyorlar paraler bağlıyorlar mp3 playerde kumanda olduğu için kullanımı gayet rahat oluyor. birde hırzizlık derdi olmuyor çünkü teyp güzükmüyor camdan baktığında orjinal teyp i ne yapsın adam hem kaset, hem mp3, hem normal cd, hemde radyo dinleye biliyorsun aynı tesisattan ben denedim çok memnunum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
MP3 Adaptörü
« Yanıtla #6 : Kasım 26, 2006, 12:30:34 »
valla arkadaşım ben 1,5 yıldır kullanıyorum çok memnunum.istediğim şarkıyı evde atıyorum mp3 çalara arabada dinliyorum.ama pil sorunu var bir kumanda pili 3 gün filan gidiyor en fazla.şarzlı pilde kullanırsan daha iyi olur.bence kullan denemende fayda var
BASTIĞIN YERLERİ TOPRAK DİYEREK GEÇME,TANI!
                                           DÜŞÜN ALTINDAKİ BİNLERCE KEFENSİZ YATANI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
MP3 Adaptörü
« Yanıtla #7 : Kasım 26, 2006, 13:15:05 »
Alıntı yapılan: Serkan Ercan
Bende 1 yıla yakın kullandım ama malesef pek beğenmedim hernekadar ses kalitesi gayet tatmin ediciysede kablo trafiği söküp takmak bir sürü iş bence fm sender i denemekte fayda var ben öyle yapıcam
[/quote]

FM vericisini de baya kullandım, o da fena değil ama radyo dalgaları çok karışık, özellikle büyük şehirlerde ve bu yüzden bazen çok can sıkıyor.
İnsanlar 10'a ayrılır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: 0+
MP3 Adaptörü
« Yanıtla #8 : Kasım 26, 2006, 21:27:21 »
tek bir sorun var belki siz yaşamamış olabilirsiniz soru şu iki adet metal birbiine sürterse ne olur cevabını biliyorsunuz sonuçta aldığınız adaptörün içindeki kristal teybin kristaline bitişiyor bu ise en ufak titremede hem adaptörün kristalinin hemde teybin kristalini çiziyor bilginize

birde gıcır gıcır ses yapar ayrı bir dert bende kullandım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: AB-
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '09
  • 111 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
MP3 Adaptörü
« Yanıtla #9 : Kasım 26, 2006, 23:13:52 »
ben kullandım ses kişiden kişiye değişir. ben biraz ses konusunda titizim bu aparat kesinlikle bana göre değil. bence ses kalitesi çok kötü. ayrıca gıcır gıcır ses yaptığı doğru ama içini açıp içinde bir kaç fazla parçayı atınca hiç ses yapmıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Model Yılı: -
  • 52 kere teşekkür edildi
MP3 Adaptörü
« Yanıtla #10 : Kasım 26, 2006, 23:32:19 »
Daha yeni yazlıktan geldim.Aşaüı yukarı 6 aydır bu zımbırtıyı kullanıyorum.En sonunda sinirden çıkarttım fırlattım attım yolda (Arabanın içine tabi)
Arkadaşların dediği gibi kablo trafiği yaşanıyor.Sabah tak akşam çıkart (Malumunuz cd çaları arabada öyle bırakamıyorsunuz)
Ses kalitesi düşüyor.Bende arkadaşların bahsettiğinden farklı bir olay da oldu.Çukura filan girdiğinde iğrenç bir ses çıkmaya başlıyor.Ancak kasedi çıkartıp tekrar takmanız gerekiyor.Geçeceği belli değil ama hala.Geçse bile ses bir çukurda daha yine başlıyor ve benim gibi en sonunda sinirden söküp atıyorsunuz bir yere.
Bende ki Filipsti.

Bunun kasedini kullanmaya başladığımdan beri kaset dinlemek istediğimde sanki daha boğuk çıkmaya başladı ses.Sanki teybin kafasını bozdu.
Onu da belirteyim.
En iyisi cd-mp3 çalar teyp taktırmak.Hiç 12 milyonla uğraşma bence.Para biriktir temiz temiz cd-mp3 çalarını al taktır...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.bilgeadam.com
MP3 Adaptörü
« Yanıtla #11 : Kasım 27, 2006, 11:26:46 »
Arkadaşlar;

Değerli deneyimlerinizi ve görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
Sonuç olarak almaktan vazgeçtim.

Olmadı çıkma bir orjinal Toyota CD bulursam onu alıcam :=)

Selamlar...

İyi haftalar...

Özgür
Bir Kere To-yo-ta Hep TO-YO-TA :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • Model Yılı: '13
  • 34 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
MP3 Adaptörü
« Yanıtla #12 : Kasım 27, 2006, 11:49:33 »
Sanırım bu linkteki işini görür. Hala satılmadıysa ilgilenebilirsin.

http://www.toyotaclubtr.com/forum/index.ph...t=0&#entry15203

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
MP3 Adaptörü
« Yanıtla #13 : Kasım 27, 2006, 16:56:38 »
ben hala kullanıyorum. kalite tabiki normale göre düşük. ipod ile kullanılırsa anti şok korkusu kalmıyor  arada bir kalite oldukça düştüğünde de giriş çıkış yapılınca düzeliyor. bi zararını da görmedim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
MP3 Adaptörü
« Yanıtla #14 : Kasım 27, 2006, 18:10:38 »
1.5 yıldır kullanıyorum. Arabamda CD çalar olmadığına dua ediyorum. Arabasında CD çalar olanlara acıyorum. Ses kalitesinde düşüş varsa da farketmedim.
Kaliteli marka aslında müşteriyle ebedi aşk ister. Ve aslında her sadık müşteri, şöyle ilk karşılaşmada fosfor fosfor sırıtıp laubali olmayan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • Model Yılı: '13
  • 34 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
MP3 Adaptörü
« Yanıtla #15 : Kasım 27, 2006, 20:18:47 »
ALINTI
Arabasında CD çalar olanlara acıyorum[/quote]

Neden böyle bir his duyma ihtiyacı hissediyorsun,  merak ettim?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Model Yılı: -
  • 52 kere teşekkür edildi
MP3 Adaptörü
« Yanıtla #16 : Kasım 28, 2006, 00:58:11 »
Alıntı yapılan: Selim Tokgöz
 Ses kalitesinde düşüş varsa da farketmedim. [/quote]

Aynı parçayı bir radyodan (istasyondan denk getirebilirsen işte) bir de cd çalarından dinlediğinde mesela son sese çıktığında neredeyse ses %25-35 arası kayboluyor.

Baslar etkisini kaybediyor radyoya nazaran.

Peki bir fark olmadığını nasıl anladın?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
MP3 Adaptörü
« Yanıtla #17 : Kasım 28, 2006, 10:26:09 »
Arkadaşlar bu iş tavukmu yumurtadan yumurtamı tavuktan çıkar olayına döndü.. İşin gerçeği şu olsa gerek kaliteli ses istiyorsanız Gerçek bir CD Çaları olan Sony Kenwood Pioneer seçeceksiniz. yok okadar para veremem bana şöyle geçici ucuz yollu çözümler lazım ehh biraz da uğraşmaya hazırım diyorsanız ozaman Kablolu Kasetli sistemler deniceksiniz ama aynı kaliteyi asla beklemeyin.. Yok aracınızda CD çalar var ama mp3 çalmıyorsa ozaman FM Sender Alacaksınız. yada Bilgisayarınızda Mp3 leri Convert edip Audio CD yapacaksınız.. İşte budur olayın gerçek yüzü kanımca ...
Always TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
MP3 Adaptörü
« Yanıtla #18 : Kasım 28, 2006, 11:07:53 »
Evet, Serkan olayı baya güzel özetlemiş, ben de zaten

FM transmitter -> Kaset adaptörü -> AUX girişli teyp + MD Player -> (sonunda) MP3/CD çalar

olarak terfi ettim ve şu anda oldukça memnunum.
İnsanlar 10'a ayrılır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: AB-
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '09
  • 111 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
MP3 Adaptörü
« Yanıtla #19 : Kasım 28, 2006, 12:48:53 »
Alıntı yapılan: Dağhan Baştuğ

Aynı parçayı bir radyodan (istasyondan denk getirebilirsen işte) bir de cd çalarından dinlediğinde mesela son sese çıktığında neredeyse ses %25-35 arası kayboluyor.

Baslar etkisini kaybediyor radyoya nazaran.

Peki bir fark olmadığını nasıl anladın?

[/quote]

kalite konusunda herkesin kulağı aynı değildir. benim tanıdıklarımın çoğu 128 kbps 64 kbps arasındaki farkı anlamaz. ama ben 112 ile 128 arasındaki farkı bile anlayabiliyorum.bana göre o kaset olayı berbat ama onlara göre fena değil. yani göreceli bişey. isteyen kaseti kullanır isteyen cd/mp3 çalar alabilir.

baslar etkisini kaybediyor demişsin kaybetmiyor adeta yok oluyor bana göre.32 - 64 kbps gibi çıkıyor ses.iğrenç.