0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende 1 yıla yakın kullandım ama malesef pek beğenmedim hernekadar ses kalitesi gayet tatmin ediciysede kablo trafiği söküp takmak bir sürü iş bence fm sender i denemekte fayda var ben öyle yapıcam[/quote]FM vericisini de baya kullandım, o da fena değil ama radyo dalgaları çok karışık, özellikle büyük şehirlerde ve bu yüzden bazen çok can sıkıyor.
Ses kalitesinde düşüş varsa da farketmedim. [/quote] Aynı parçayı bir radyodan (istasyondan denk getirebilirsen işte) bir de cd çalarından dinlediğinde mesela son sese çıktığında neredeyse ses %25-35 arası kayboluyor.Baslar etkisini kaybediyor radyoya nazaran. Peki bir fark olmadığını nasıl anladın?
Aynı parçayı bir radyodan (istasyondan denk getirebilirsen işte) bir de cd çalarından dinlediğinde mesela son sese çıktığında neredeyse ses %25-35 arası kayboluyor.Baslar etkisini kaybediyor radyoya nazaran.Peki bir fark olmadığını nasıl anladın?[/quote] kalite konusunda herkesin kulağı aynı değildir. benim tanıdıklarımın çoğu 128 kbps 64 kbps arasındaki farkı anlamaz. ama ben 112 ile 128 arasındaki farkı bile anlayabiliyorum.bana göre o kaset olayı berbat ama onlara göre fena değil. yani göreceli bişey. isteyen kaseti kullanır isteyen cd/mp3 çalar alabilir.baslar etkisini kaybediyor demişsin kaybetmiyor adeta yok oluyor bana göre.32 - 64 kbps gibi çıkıyor ses.iğrenç.