Gönderen Konu: MP3 Adaptörü  (Okunma sayısı 4067 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
MP3 Adaptörü
« Yanıtla #20 : Kasım 29, 2006, 10:49:47 »
Benim arabamda standart sistem var. Bu da farkı göstermez zaten. Bi gün güçlendirir de kaset adaptöründe kayıp olduğunu farkedersem önce daha kaliteli bir adaptör alırım , düzelmezse de düşünürüm. Çünkü CD taşıması, tutması, çaldırması müthiş zor ve kullanışsız, dayanıksız bir ortam. Ben zaten 4GB mp3^ü yanımda gezdiriyorum. Arabaya binince de arabada çalıyorum. Ayrıca çukurlar yüzünden CDçalarları atlayan arkadaşların ne hissettiğini de tahmin edebiliyorum.
Kaliteli marka aslında müşteriyle ebedi aşk ister. Ve aslında her sadık müşteri, şöyle ilk karşılaşmada fosfor fosfor sırıtıp laubali olmayan

Toyota Club Türkiye

MP3 Adaptörü
« Yanıtla #20 : Kasım 29, 2006, 10:49:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '13
  • 34 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
MP3 Adaptörü
« Yanıtla #21 : Kasım 29, 2006, 11:12:54 »
ALINTI
Benim arabamda standart sistem var. Bu da farkı göstermez zaten. Bi gün güçlendirir de kaset adaptöründe kayıp olduğunu farkedersem önce daha kaliteli bir adaptör alırım , düzelmezse de düşünürüm. Çünkü CD taşıması, tutması, çaldırması müthiş zor ve kullanışsız, dayanıksız bir ortam. Ben zaten 4GB mp3^ü yanımda gezdiriyorum. Arabaya binince de arabada çalıyorum. Ayrıca çukurlar yüzünden CDçalarları atlayan arkadaşların ne hissettiğini de tahmin edebiliyorum.[/quote]

1- Kaset adaptöründe kayıp olduğunu farkettiğiniz zaman herşey için geç kalmış olacaksınız, kaset çalarınızın okuma kafası gitmiş olacağından ancak onun değiştirilmesi gerekir, durumu adaptörle düzeltemezsiniz.

2- Cd tutmak, taşımak çok zor değil, çünkü benim yerime araba taşıyor  Ha, kalabalık yapıyorlar o ayrı konu ama kablo kalabalığından cd kalabalığını tercih ederim. Arabamın görünen yerlerinden kablolar sarkmasından hiç hoşlanmam. Çaldırmak konusunda yapılabilecek ilk iş (sonradan takılan bir ses sistemi var ise) ses sistemini kaskoya eklettirmektir. Ben öyle yaptım. 130 ytl fazla prim ödüyorum. Ayrıca cd ortamı, korumasını bildikten sonra gayet dayanıklı bir ortamdır. Ama iskambil destesi gibi bir arada tutulan cd lerden hayır beklemek mümkün değildir tabiiki.

3- Corollanın standart cd çalarının cd atlattığını göredim desem yalan olmaz. (CD-RW lerde bile) Kaset adaptörü ile diskman kullanan arkadaşlara da kaliteli markalar kullanmalarını öneriyorum.Çünkü diğer markalarda atlatma sorunları had safhalarda olur. Mesela benim Napa marka diskmanim var, en bozuk yollarda bile atlatma yapmıyor.

Sonuç olarak, kablo kalabalığı yerine güzel bir mp3 çalar ve gerekirse de cd changer veya ipod adaptörü tercihimdir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
MP3 Adaptörü
« Yanıtla #22 : Kasım 29, 2006, 14:48:06 »
Adaptörün okuyucu kafaya zarar verdiğini bilmiyordum. İlginç :S
Kaliteli marka aslında müşteriyle ebedi aşk ister. Ve aslında her sadık müşteri, şöyle ilk karşılaşmada fosfor fosfor sırıtıp laubali olmayan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 52 kere teşekkür edildi
MP3 Adaptörü
« Yanıtla #23 : Kasım 29, 2006, 17:05:10 »
Artık kaset dinlediğimde ses daha bozuk (boğuk) çıkıyor dedim ya Selim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
MP3 Adaptörü
« Yanıtla #24 : Kasım 29, 2006, 18:52:21 »
ne kasedi yau? yakında CD bile kalmayacak