0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi aynası kırıldı kaldır dedim ben abi sen gel geçer dedi geçmedi daha napabilirim yani
yok ya durmadım bile abicim ne zararı kaldır dedim benle inatlaşıyor
bundan bizdede var bi tane uçak mübarek uçak camlı panelvan 2008 yani camları sonradan açıldı çok müthiş minibüs vagon desem daha yerinde teknolojik vagon allah kazasız etsin çok güzel maşallah
Vay koçum benim..Bugün Kuğulu Park ışıklarında en öndeki araba yeşil yanmasına rağmen gitmiyor.Bende korna çaldım.Uykudan uyasında gitsin diye.Benim önümdeki bayan sol kolu çıkardı hareket yaptı.Ne var diye.Önce bir dumura uğradım sonrada güldüm Ablam kabadayı çıktı...Allah'tan buna denk gelmemişsin Ati
sizinkiyle aynı 2.5 163 beygir koltuklu diil altına halı yayıldı camları açık sonradan açıldı perde takıldı dışardan koltuklu minübüs gibi duruyo fakat pantolon taşıyoruz toptan pantolon işiyle ugraştıgımız için imalat pazarlama o şekilde kullanıyoruz haftada 1 kere kullanılıyo aftyondan ankaraya gidiyo geliyo babam kullanıyo ama çok memnun benim corolladan daha çok yol tutuşuyla olsun dier özellikleriyle olsun dolu bi minübüs yani
haha evet abicim yoksa onun kolunu kırar evine gönderirdim yani
Özcan Abi Kazasız belasız kulllan
abiler büyük araçlar herzaman için iyidir.ben transitten inip cororallaya binince yerden gidiyomuşum gibi geliyor.yüksek araçta yoluda iyi görüyosun yola hakim oluyorsun.yok abicim korkuya gerek yok bu aralar mübarek ramazan nedeniyle inanılmaz sakinim valla üstümde böle bi rahatlık alttan alma hatta en basiti dün gece kankamla çıktık turluyoz adamın biri ters ters bana bakıyor arabanın içinden hatta bi ara kaşlarını bile kaldırdı sadece şöle bi baktım sabır dedim kankam bile oglum sana ramazan yaramış dedi başka zaman olacak kesin lafı sokardım trenemi benzettiniz diye falan
gelsin gelsin yarışırım ben onunla.....
gelmiş gördüm hatta yenikentin oralarda uyuz ettim biraz kendisini....