0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi kc evlerindemi oturuyon Masallah güzel araç.Kazasız belasız sürüşler
Masallah.
Maşallah Özcan, güle güle kullan. Çok alımlı duruyor ama Toyotaclubtr amblemini göremedim camda?
İnşallah daha da iyileri olur. (bu da süper, yanlış anlama )
Harbi ağır abiymiş, maşalah:))))Koltuk altındaki ağırlık ayarı mı???
Maşallah allah kaza bela vermesin güle gle kullanmak nasib etsin
maşallah övdüğün kadar var, yalnız video çekiminde arka taraf düğün salonu gibi gözüküyor birde video çekiminde o koltukdan o koltuğa hangi ara geçiyorsun anlayamadım, kedi gibisin maşallah tebrikler;koltuğun yanlarında yada fotoğraflarda herhangi biryerlerde levyeye rastlanmamıştır (ama aracın olmazsa olmazlarındandır)buarada bazı yerlerde plakayı kesmişsin ama gördüm
fonda ki müzik nedir abi? arabanın maşallahı var kıskançlığımdan sizi forumdan attırmayı düşünüyorum hatta.... ha bi de otomatik kapı yazısını görünce aklıma ahmet can geldi .... (sahi nerde o? )
-Muhammet levye ile sopa ile işim olmaz.Göğüs kafesimin içinde Yürek saklıyorum.Yeri geldiğinde kullanabiliyorum
Amin Bekir kardeşim.Allah daha iyilerini nasip etsin herkese.Senin Corolla ile aynı renk sedan vardı bende.Crafter için satmak zorunda kalmıştım
Maşallah, Allah kaza bela vermesin Özcan. Çok yakışıklı gördüm ağır abiyi
Şehirler arası düğünlere yolcu taşınır mı Özcan abi , kazasız cezasız güzel işlerde kullanın maşallah' ı var...
Ayrılsakta beraberiz diyosun ne güzel
Bencede çok hoş Özcan tam bi ekmek teknesi kazasız cezasız bol kazançlar
Özcan abi maşşalahı var dev gibi çok iriymiş bu crafterlar Allah kaza bela ceza göstermesin abi güle güle binmek nasip etsin, koltuk altındaki bölmeler baya bi işe yarıyordur bizim araçlardada olsa keşke VW ticari araçları çok güzel yapıyor gerçekten , binek araçları gibi değil