0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşallah, Allah kaza bela vermesin Özcan Abi
Arkadaşlar Otomatik Kapı yazısına dikkatinizi çekerim. Ben yanında durmama rağmen yazıyı okuduğum halde hemen elimi kapıya götürüp açmayı denedim. Sonra ÖZcana da niye kilidi açmadın diye sordum. Onun tepkisi de güzeldi. O yazıyı niye yazdık zannediyosun. Ben dumur oldum tabi. Arkadaşlar binmenizi tavsiye ederim süper bir cihaz. Özellikle frenleri çok güzel. Allah nazardan saklasın. Özcan Allah kaza bela vermesin. Kapıya da benim gibiler için bir uyarı daha ekle bence.
Teşekkürler Alp.Sağolasın.Senin araban ne zaman teslim olacak hayırlısı?
Abi, Allah izin verirse cumartesi alcam
Haydi gözün aydın olsun Alp
Teşekkür ederim abi.Allah kimseyi arabasız bırakmasın.Arabaya alıştıktan sonra arabasız kalmak o kadar zor oluyor ki..
abicim sana crafter çok yakışıyor ya.kazasız belasız inşallah.bugün bitane caravelleye bindim çok şık ve mükemmel bi araç ya
araban çok hoş Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
kazasız belasız sürüşler
abicim allah razı olsun çok teşekkür ederim.inşallah gelirim ama araba falan görmek istemiyorum pek haliyle haftanın 7 günü üstünde oldugum için.kazasız belasız inşallah abicim
aynen yani.daha yeni yoldan geldim kulaklarım duymuyor ugultudan bide önden üfleme klima abovvv
o konu dogru yani.ama benimki çift kabin fazla yük atmıyoruz mecbur kalınca atıyoruz ama çok dengesiz abicim o gün bi arazida sag arka lastik havaya kalktı
yok abicim ya atmıştım ya sana resmini kasalı ve kasa soldan sagdan 7,5 santim dışa çıkıyor ogün bitanesının aynasını kırdım valla kaldırmadı aracı geçer sıgar dedi küttttttttt