0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yazılımı nasıl atıyorsunuz. Daha dogrusu atınca cok büyük bi faydası oluyormu ?
Arkadaşlar araça yazılım attıktan sonra üst devirlerin dahada rahatlaması için komple egsoz yaptırmayı düşünüyorum. Ama aklımda bi kaç soru işareti var.1.si Kat iptal edilmeden son susturucuya kadar daha geniş bir boru ile güzel bi susturucu taksam ne kadar randımanlı olur. Çünkü kat iptali yaptırmak istemeyişimin sebebi ses artışının beni rahatsız edecek olmasından duyduğum şüphe...
2.si kat iptal ettik diyelim katalitiğin içine bir susturucu yerleştirip komple düz boruyla devam etsem nasıl olur hem ses hem perf açısından
3.sü kat iptal edildikten sonra egsoz muayenesınden kalma gibi bişey söz konusu mu?
4.sü yakıt artışı ne derecede olabilir. Şimdiden teşekkürler
katı iptal edip düz boru çekeceğine içini boşaltıp tekrar tak olsun bitsin abicim tüv'dede sorun olmaz
sensörün kattan önce olduğuna dair bir duyum almıştım d4d ler için ? doğruluk ihtimali var mı ? Muayene olayından çok emin olduğuna göre cevrende kat iptal edip muayeneden gecemeyenler mavcut herhalde. Son olarak 1. secenek işe yarar mı üstat aracı kesip biçmeye değer sonuç alabilirmiyiz ? Kat sonrası 51 lik boru ve son susturucu ile...
Kat iptali yaptırmış ve headers taktırmış bi yaris gördüm gaza basınca sanki performans tipi egzoz varmış gibi ses çıkıyordu ama , sokaktakiler gibi patır patır saçma sapan bağırmıyordı , çok tatlı bir hırıltısı vardı, şöyle düşün kedi ile kaplan arasında bir kükreme egzo borusu olayına gelince 51 lik yaptırmanın illaki faydası olucaktır, bende düşünüyorum kattan sonra düz boru ama arkaya TRD nin bizim kasalar için ürettiği spor egzoz var oda yurtdışında 450 dolar civarında
Sinan benim derdim aslında japon tarzı yuvarlak egzozum olsun ama orjinali gibi çalışsın yani ses en fazla %20 artsın daha fazlası uzun yolda kafa şişirir geçen gün herzamanki yıkamacıma gittim içerde bir Bravo vardı markasız bi egzozu vardı tamda istediğim gibi seside okadar hafif yumuşak ve nerdeyse varla yok arasında çıkıyordu bayıldım ve fiyatını sordum 150TL ye almış , çok beyendim ama aynı dükkana gittim elinde kalmamıştı
aynen benimde istediğim olay bu mesut hks tipi eğimli uç( slash cut deniliyor galiba ) az ses çıkartan bi egsoz bulursan banada haber et