Gönderen Konu: Corolla HB D-4D için komple egsoz sistemi ?  (Okunma sayısı 4846 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 120 bg 290 Nm D-4D
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla HB D-4D için komple egsoz sistemi ?
« Yanıtla #20 : Ağustos 28, 2009, 23:45:46 »
supersprint sanki daha tiz ses çıkarıyor..ayrı bir havası var..
youtubedan fln dinle istersen..

Hmmm bi araştıriyim bakalım. magnaflowlar vteclerde cok güzel cızırdıyoda dizellerde sonuç ne olur acaba?

Evet cızırtılı ses veren egsoz aranıyor :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 28, 2009, 23:45:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #21 : Ağustos 30, 2009, 23:02:47 »
Arkadaşlar yorumlarınızı okuyorum ve wallahi çok seviniyorum.Bu kadar bilgili insanlarla bir arada olmak beni mutlu ediyor çok.Sizden tek dileğim ne olursanız olun sakın egzosun ucunu tıkamayın,zamanında bir arkadaşımız güzel ses veriyor diye performans egsozunun ucuna demir bilyelerle kaynak yaptırmıştı ve trafikte seyrederken çok güzel ses vermesine karşılık birden arkadaki arabaya o bilyeler kurşun hızıyla fırladı ve arkadaki arabanın muhtelif yerlerine saplandı bilyeler ve arkadaki araç kaza geçirdi o gün bu gündür arkadaşım hiç egsozları modifiye etmez.En iyi ses veren yöntem olduğu kadar en acı veren yöntem de bu... Teşekkürler...
Uykulu gözlerle döndüm autodromdan,
Sana sarı jantlar aldım japon pazarından...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 120 bg 290 Nm D-4D
  • Araç: Corolla
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Eylül 01, 2009, 15:39:25 »
Arkadaşlar yorumlarınızı okuyorum ve wallahi çok seviniyorum.Bu kadar bilgili insanlarla bir arada olmak beni mutlu ediyor çok.Sizden tek dileğim ne olursanız olun sakın egzosun ucunu tıkamayın,zamanında bir arkadaşımız güzel ses veriyor diye performans egsozunun ucuna demir bilyelerle kaynak yaptırmıştı ve trafikte seyrederken çok güzel ses vermesine karşılık birden arkadaki arabaya o bilyeler kurşun hızıyla fırladı ve arkadaki arabanın muhtelif yerlerine saplandı bilyeler ve arkadaki araç kaza geçirdi o gün bu gündür arkadaşım hiç egsozları modifiye etmez.En iyi ses veren yöntem olduğu kadar en acı veren yöntem de bu... Teşekkürler...

Bilinçsiz bir işlem olmuş sonuçtandan anlaşılacağı gibi resmen 6 patlar tabanca yapmış arkdaşınız :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1.6 Elegant
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #23 : Eylül 24, 2009, 14:11:48 »
bende taktırmak istiyorum  bunların tak-çıkar ları yokmu yaa :D
Bi AwEnSiS GördÜm SanKİ!!!  :o