0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yazılıma bile gerek yok ki, dizel olan her türlü alır..beygir araç sattırır, tork yarış kazandırır...
slogan doğru türkaycım ama stockken yani 90 bg ve 1250 kg iken zor alırsın. biraz daha yorum gelsin sonucu açıklarım ama gidişat doğru yönde heheh:P
abi beygiri boşver rollingte astra 1.3 cdti yüksek hızlara kadar çıkıyor, kıçına tekme yemiş gibi gidiyorlar, sıfırdan kalkınca sorun yok, benzinliyle biraz daha güzel kalkıyoruz ama rolling olunca iş çok farklı bir kere de e12 sedan dizelle denemiştim, bende e13 vardı benzinli, rolling yaptık, dizel çok güzel uzadı ben bir süre arkasından baktım iki araç da stock ama belli bir hıza kadar böyle, ondan sonra benzinli arayı çok güzel açıyor
sinan abi bide bildiğim senin araba 8v değil mi?
ne dedimki ben yaaa abi 8v bilidğim yüksek devirlerde pek iyi değil sonuçta nekadar beygir artsada motorun yapım şekli belli
abi sorulurmu her şey senden yana
Dediğin doğru türkaycım. Dizel torqunu kullanabilmesi için uygun viteste ve hızda kalkman lazım. İşte onu yakalamak zor. Misal 2. viteste stokken bile 1.6 110 bg+ larda olanlarala beraber yürüdüğümü çok bilirim. ama 3. vites sonlarına doğru benzınlıler açmaya başlıyor doğal olarak. Yani dizel atak oldğunu devir biraz kısa kalıyor. birde vites atarken cok zaman kaybediyorsun tam depara kalktığında. birde dikkat ettiysen aynı bg deki dizel ve benzinlilerden benzınlının top speed her zaman daha yüksektir. üst devir olayı bizde yok @şevket evet kardeşim megane da seri bir araç ama polo 1.4 80 bg 1050 kg daha seri onunlada denedik sonuçları söylerım
abi anlayabilmiş değilim şimdi senin araba stock 1.4 8v 90 hp.şimdi ise 1.4 8v 110 hp değilmi?