Gönderen Konu: Xenon Far  (Okunma sayısı 23065 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: Xenon Far
« Yanıtla #60 : Ocak 07, 2009, 16:49:13 »
selamlar,sıfır corolla elegant aracımı xenon farlı olarak aldım.Lakin aradan bir hafta geçmeden farın biri yanmıyor,bu arada sadece kısalar xenon acaba ne olmuştur
2009 corolla 1.6 düz elegant

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Ocak 07, 2009, 16:49:13 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Ocak 07, 2009, 17:00:29 »
Far ampülü bozuktur. Servise gidin. Baskalarina ellettirmeyin. Garantiden degisir.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • 96 kere teşekkür etti
« Yanıtla #62 : Ocak 07, 2009, 17:03:10 »
Bu arada normal fara merceksiz Xenon takan arkadaslara, Auto Show dergisinde Farba`nin tesislerinde yapilmis olan bir test var. Bulup okumalarini öneririm.

Ne kadar süper oldu, söyle oldu böyle olduyu adamlar bilimsel olarak yazmis. Sonuc hüsran. Isik dagilimi yanlis, karsi tarafin gözünü aliyor. Siste problem yaratiyor vs vs. Bir kere ampüllerin boyu bile farkli. Odak noktalari bile bozuluyor.

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #63 : Ocak 08, 2009, 21:22:38 »
Benim corollamdada xenon ampul takılı ve gece görüşünden oldukça memnunum ancak karşıdan gelen araçlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim sanırım rahatsızlık veriyorum. sahibinden.com'da mercekli ve angelli far satılıyor ancak; 1.si fardaki angellerden hoşlanmıyorum ust köşede yanan sarı park lambası bana hoş geliyor. 2.si ise farların mercekleri kaliteli mi? Aslına bakarsanız beni en çok düşündüren konu bu. Çünkü mercekli farı taktıktan sonra gece görüşün kötüleşmesini istemiyorum. Acaba bu konuda detaylı bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • buda benim canavar..
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #64 : Ocak 10, 2009, 00:08:34 »
arkadslar corolladır,en iyisi yakısır ama naparsınız kriz var..aracıma suan xenon alamıyorum.onun yerine cakmasını alsam nasıl olur.hani su sitelerde olan çiftini 10 liraya variyorlar.h4 xenon tip cosmos falan diye geciyor...beyaz ısık elde edemezmiyim,eskisinden daha mı durur aydınlatma ve görüntü acısından...?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Ocak 10, 2009, 00:10:25 »
arkadslar corolladır,en iyisi yakısır ama naparsınız kriz var..aracıma suan xenon alamıyorum.onun yerine cakmasını alsam nasıl olur.hani su sitelerde olan çiftini 10 liraya variyorlar.h4 xenon tip cosmos falan diye geciyor...beyaz ısık elde edemezmiyim,eskisinden daha mı durur aydınlatma ve görüntü acısından...?
aydınlatman kötü olur, zayıf bir ışığı var diye biliyorum, sadece çakma xenonlu olmuş olursun, görsel birşey yani
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #66 : Ocak 27, 2009, 09:47:04 »
2009 corollama sonradan taktırdığım xenon far gene yanmaz oldu,bir defa değişmişti şimdi ikinci kez tekrar arızalandı.(sadece sağ far) serviste akota' da aracı teslim almadan taktırmıştım,acaba yanlış olan birşeymi var.
2009 corolla 1.6 düz elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • 96 kere teşekkür etti
« Yanıtla #67 : Ocak 28, 2009, 18:57:58 »
Taktiklari 150 liralik cin mali kitlerdendir.
Onlarin ampülleri cok cabuk bozuluyor.

Adam gibi bir xenon ampülü bile 100 eur civarindadir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #68 : Şubat 03, 2009, 02:01:33 »
xenon un arabaya zarar vermesi çok uzak bir ihtimal.
En fazla da sigortayı attırır.
Xenon kit alırken kafaya takılacak tek sorun garanti olayı.
Ama kiti ucuza alarak garantiyi kendiniz yapmış oluyorsunuz.
Eşe dosta 10'larca kit aldım kendimde kullandım... (orijinali daha hoş dursa da)Hiç bir sorun görmedi.. 
Hele hele marka takıntısı yüzünden xenon kitlere 700-800 lira gibi paralar verilmesini hiç anlayamıyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyota sahibi olmak ve besyo ayrıcalıktır,,,
« Yanıtla #69 : Mart 03, 2009, 22:50:24 »
bende buradaki karşı söföre saygı konusunda herkese katılıyorum sonuçta bende aktif bir karşı sürücüyüm trafikte :),, fakat aracıma merceksiz xenon taktırdım ne ben nede karşıdakiler hala rahatsız değiller, ve daha gecenlerde burada mercekli takan bazı arkadasları  gördüm adeta durum vasat hemde merceklide ayarı tutturmak çok zor oluyor ustada yok gibi piyasada, en sonunda herkes kendi ayarlıyor, bende ayarımı kendim yaptım, çokta memnun kaldım, ekonomisi olmayan arkadaşlara tavsiyem merceksizlede iyi bir ayarla idare edebilirler,
toyota sahibi olmak ve besyo ayrıcalıktır,,,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyota sahibi olmak ve besyo ayrıcalıktır,,,
« Yanıtla #70 : Mart 03, 2009, 22:53:17 »
sana katılıyorum gökhan bende 250 ye aldım 500 lük ile aynı değerde, ama elbette markaların güvencesi ve dayanıklılığı farklı birşey, bir yağmurlu havada uzun yol gidip gelmek yetebiliyor sadece ampülü 300 lira olan kaliteli xenonun patlamasına
toyota sahibi olmak ve besyo ayrıcalıktır,,,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #71 : Nisan 02, 2009, 15:30:46 »
ABİ XENON FARLARIN FİYATLARI NE KADAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #72 : Nisan 02, 2009, 15:58:35 »
ABİ XENON FARLARIN FİYATLARI NE KADAR
lütfen Küçük Harf kullanınız

İnternetden araştırabilirsin ampulüne göre değişir fiyatları 150 ile 600 arası

Demiştim
sorduğun soruyu aynı yerde takip edersen ve küçük harf kullanırsan daha iyi olur