0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
far yükseklik ayarını alçalttığınız zaman göz almıyor.[/quote]peki o zaman daha kısa mesafeyi aydınlatmış olmuyor musun?ne anlamı kalıyor bu işin, sadece başkalarına hava atmak oluyor o zaman
peki o zaman daha kısa mesafeyi aydınlatmış olmuyor musun?ne anlamı kalıyor bu işin, sadece başkalarına hava atmak oluyor o zaman [/quote]arkadaş far yükseklik ayarı 5 kademeden olusuyor.1 e almak yeterli.o da yetmedi 2 ya el. 5 almaya gerek yok.cok da güzel aydınlatıyor.başkalarına hava atacak yaşı geçtik biz.
uzun uzun düşündükten ve tavsiye aldıktan sonra cyclone ss h4 6000k xenon almaya karar verdim. çok da iyi yapmışım hiç bir sorunum yok, gayet memnunum xenonlarımdan.hem yetkili servisleri hem de 2 yıl garantileri var. alacak arkadaşlara tavsiye ederim. özellikle cyclone marka almaları araçları için en iyisidir bence.[/quote]evet çok haklısın. bende cyclone marka xenon far taktırdım çokta memnunum. hiç sıkıntı yaşamadım. sizde yaşamamışsınız. herkse tavsiye ederim. mutlaka deneyin. pişman olmuycaksınız.