0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fazılı hatırlamammı arada hala konuşuruz en son promodel deydi
Mehmet kartal oto sanayide merdiven altı bi tamponcu var orda yaptırdım komple tamponu 80 TL ye yaptırdım , boya için başka ustaya gittim tabi
Mesut abiciğim haddim olmadan gözüme çarpan bir kaç detay eklemek istiyorum affına sığınarak abiciğim araban çok hoş ama farlar'ını siyah tabanlı mercekli xenon yaptırsan bide stopların siyah tabanlı led'li stoplar olsa tuning dergisinin kapak araçı olur be abim bi düşün derim
Berkay, arka stoplar için led sistemini hazırladım ama stopları söküp montajını yapıcak vaktim olmuyor birtürlü, ön farlar konusunda ise , orjinal farlarına kesinlikle dokunmam, orjinal tamponuna dokunmadığım gibi çıkma far almaya kalksam 400 TL tutuyor , farlara mercek alsam 200 TL de onlar, ettimi sana 600 TL , bak bakalım benim adımın altında ne yazıyor Damat toyotacı, daha yeni evlendim birsürü borç harç var şimdi 600 TL farlara kesinlikle veremem
mesut abi ikinci el far için aldığın fiyat çokmuş, ben ankaradan en çok 300e bulurum çiftini, sonra mercekleri de en çok 100e bulsam neredeyse yarı fiyatına hallederiz abi ya
Mesut abi sen uyma bunlara Berkayla Türkay bak isimelrde benziyo Bunlar sol omzunda belirdiler veriyolar gazı Bende sağ omzundan belireyim Kanma bunlaraa birsürü borç var düğün dernek
Aman Mesut gelmeyesin gazaDüğün yapacaksın daha yazaPlazma, koltuk, yorgan, bazaNakit işinde olmasın sonra kaza