0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ahmetim aslında istediğim yeni bi stop modeli var ekliyorum fotosunu bu arada bu salak stoplar varya yukardaki mavi arabada 531 Euro fiyatı varmış çüşşşşşşşşşşş http://www.celestial-accessories.com/eshop/product_info.php?manufacturers_id=31&products_id=4286212-19K4PX olan model en sağda Led Tuning Parts yazan ama satan bi yer bulamadım
Bak bu iyiymiş be abi Boşver iyiki satmıyolar zaten düğün zamanı şimdi Ayrıca diğer stoplara helalinde bi ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaa da benden
diğer stoplara 5 kuruş vermemde bu yeni ledliler varya çok feci ya nerden bulucam şimdi ben bunları, uyuyamamki ben bunlardan alana kadar kafıyı yerim
evet o en sağdaki ledli olan güzelbide benim şu hoşuma gitti
Aboovv sen böyleysen ileride yeğenim nasıl olur düşünemiyorum abi Artık çok geceler dükkan sahibi ararsınız
Erdem ben bunu beyenmiyorum ama , düm düz çizgilere sahip stopun içine çapraz çapraz o kırmızıları yerleştirmilerya gözüme feci batıyor Yeğenin eğer erkek olursa vay halimize diyorum zaten çok süründürücek beni kız olsada mutlaka oda bişeyler modifiye eder rahat duramaz
Erkek olursa zaten 2 seneye saçlarını beyazlatır Kız olursada barbie filan modifiye eder artıkın
Lem Allah iyiliğini versin emi
Alemsin A.C.D koptum valla
Toplantıya gelebileydim sen o zama görürdünde Mesut abiyle atışmaya bi başlıyoz zaten voltranı oluşturuyoruz
Aynen kardeşim benim ya seviyorum seni ama aramızda yengen duymasın sakın
Erdem ben bunu beyenmiyorum ama , düm düz çizgilere sahip stopun içine çapraz çapraz o kırmızıları yerleştirmilerya gözüme feci batıyor