0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi konuya tekrar anca baktım Bende nazardan cok korkarım çünkü hemen nazara gelirim.Ondan dolayı tekrardan 41 kere Masallah
Yettim abicimmmm =) 1 saat rötarlıda olsa burdayım Abicim ellerine sağlık harika olmuş kaliperler bütün halde daha tatlı durmuş Tam istediğim resimler Allah kaza bela vermesin inşallah abi bi nazar boncuğu tak artık demedi deme Ya daaa dur dur en geç 20 gün içinde görüşücez Nazar boncuğun sticker mı olsun içeriye asmalık mı
ben hallederdim ama pc ye format atıım hala yüklemedim photoshop
Bana da bi nazarlık şart.
..ne yalan söyliyeyim araç güzelde fotoğraflar daha bir güzel.cam filmine gelince bende dün şekerpınar sonaxta yaptırdım.sana tavsiyem ön camada yaptır derim hafif tonda da olsa.hatta taşıt vergisini yapı kredi world kardla ödediyseniz dekontla birlikte gidip genel bir boya koruma ve bakım(pasta cila v.s...)uygun fiyata 360 tl yerine 120 tl ye yaptırabiliyorsunuz.benim geç haberim olduğundan dolayı ve nakit ödeme yaptığım için bu fırsatı kaçırdım en azından sizin haberiniz olsun derim.bu ayın sonuna kadar devam etmekteymiş kampanya.ilgililere duyurulur...
cam filmi konusunda suray beye kesinlikle katılıyorum, konu açmıştım biliyorsunuz ben de sonaxta yaptırdım cam filmi, 2 numara, şimdi ön cama da planlıyorum 1 numara cam filmi
Türkayım konunu gördüm, bende istiyorum ama polis ne der bu duruma başımıza iş almıyalım sonra
5Emre geçmiş olsun kardeşim hayırdır çokmu çizik yoksa lekemi o siyah öyle, pasta cila çözmezmi acaba
suray bey bu filmler sonuçta binalarda vs de kullanılıyor o yüzden ülkeye girişte sorun yok..aslında tüv de onay veriyor araca ama polis amcalar %70 geçirgenlik yoksa tü kaka diyebiliyor en koyusunu yaptırmadıysanız sorun olmaz
abi benim resimleri gördün zaten, 2 numara nasıl normal duruyor, içerisi olduğu gibi aydınlık, tamamen görünüyor, ön cama 1 numara yapınca polis amcalar parketmez bile diye düşünüyorum
Babam mahalle arasında giderken kasiste yavaşlamış geçerken üst sokaktan dönmekte olan bi bisikletli orta yaşlarda adam bodoslama girmiş arabaya.ilk başta aynayı kapatmış vurmayla.Adam bocalayıp düşmüş.Babam inip bişey varmı? Hastaneye gitmeye gerek vs varmı demiş.Yok demiş çekmiş gitmiş.Arabaya hiç bakmamış binmiş geldi eve.camın önüne koydu.Cama çıkıp bir baktım şok oldum Sordum babama hemen hadi ordan falan derken olan olmuş.Pastayla siyah kauçuk izini çıkarttım ama kaportada çizikle birlikte göçükte oluşmuş malesef.Çamurluk ucunada tekeri vurmuş ama orda ezik yok.Bakalım bu hafta içinde Auto king e gidip görüşücem.Düzelme imkanı varmı diye.Çok canımı sıktı.Bindim hemen caddede yavaş yavaş giderek bi tur attım.Çizildiğini görsünler ıyy desinler.Beğenmesinler arabamı nedir bu yaa.Nazar değcek diye arabayı temizlemek istemez oldum.
..bu akşamda iftar dönüşü ışıklarda polis amcalara rastladım.ve nedense hemen ön iki camı açmak zorunda hissettim kendimi .ama ALLAH tan benimle ilgilenmediler.sonaxta iki gün boyunca camlarınızı açmamanızı öneriyorlar.bu yüzden polis amcalara kızmadım değil .hep bu korkuyla mı yaşayacaz yani şimdi .yahu şu film işini anlayabilmiş değilim.amerikan filmi bilmem ne filmi piyasada cirit atarken ve bunların gümrük geçişlerine izin verilip,vergileri alınırken.neden iş uygulamaya gelince bizlerin canı yanmakta?inşallah bu tartışmayı memur amcamla yaşamak zorunda kalmam.....ha unutmadan sonaxtaki kampanyadan faydalanabilmek için illa aracın sizin olmasına gerek yok.başka bir plaka üzerinden yapılmış ödemenin dekontuylada gitseniz kampanyadan yararlanabilmektesiniz.duyurulur ...
..umarım dediğinizde haklısınızdır.ama bana kalırsa birazda polis amcalar şahsi yaklaşmakta konuya.çok koyu olması bencede uygun değil...
İşte bu ya bu kadar tatlı bir toyota Hb daha görmedim inanın ki Sadelikle birleşen ustalık neleri ortaya çıkartıyor malum ortada 41 Kere Maşallahhhhhhhhh Abi ayıp olmassa Stopların ve Ruzgarlgn fiyatı nedir ?
Berkancım öncelikle çok teşekkür ederim yorumun için ve özellikle 41 kere maşallah için stopların fiyatını söyliyim ama bu stop gurubunu TR ye ilk getirten benim, ben aldığımda 540 TL ye denk geliyordu sanırım o civarlarda bişey , ama şimdi piyasa fiyatı 250TL Rüzgarlığı Bağdat caddesindeki Mert Tuningten almıştım boyası ile birlikte 150TL vermitşim ama daha sonraları 110 TL ye düştüğünüde duyudum malum ilk çıkan şeyler herzaman pahalı oluyor
plakayı bilemiyorum ama Rüzgarlık 110 desen + Jantlar minimum 700 TL 17 inç ler, artı lastik en ucuz çin malları 550 TL + yay taksan 300tl onlarda + 250 TL stoplar = hepsi toplamda 1910 TL yapıyor, ben bugüne kadar 10,000 tl rahat harcadım dediğin gibi modifiye işi zevk işi, yavaş yavaş yapıcaksın, her parça değiştirdiğinde yada taktığında birkez daha aracına aşık oluyorsun
aynen bende katılıyorum mesela ben yapıcam diyorum ama arabayı yıkatmaya bile vaktim yok.mesut kardesim rüzgarlığı nereden aldın bende rüzgarlıktan başlıyayım diyorum. jant alıcam ama ciddi para şu krizde!