Gönderen Konu: E12 Corolla Resimleri A.C.D için :)  (Okunma sayısı 19484 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Ynt: E12 Corolla Resimleri A.C.D için :)
« Yanıtla #40 : Ağustos 24, 2009, 00:15:55 »
Abi konuya tekrar anca baktım :D Bende nazardan cok korkarım çünkü hemen nazara gelirim.

Ondan dolayı tekrardan 41 kere Masallah

Yettim abicimmmm =)  1 saat rötarlıda olsa burdayım :)

Abicim ellerine sağlık harika olmuş kaliperler bütün halde daha tatlı durmuş ;) Tam istediğim resimler ;) :D

Allah kaza bela vermesin inşallah abi bi  nazar boncuğu tak artık demedi deme ;)  Ya daaa dur dur en geç 20 gün içinde görüşücez ;)  Nazar boncuğun sticker mı olsun içeriye asmalık mı ;)  

Bana da bi nazarlık şart.  :(

2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ağustos 24, 2009, 00:15:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ağustos 24, 2009, 00:16:52 »
..ne yalan söyliyeyim araç güzelde fotoğraflar daha bir güzel.cam filmine gelince bende dün şekerpınar sonaxta yaptırdım.sana tavsiyem ön camada yaptır derim hafif tonda da olsa.hatta taşıt vergisini yapı kredi world kardla ödediyseniz dekontla birlikte gidip genel bir boya koruma ve bakım(pasta cila v.s...)uygun fiyata 360 tl yerine 120 tl ye yaptırabiliyorsunuz.benim geç haberim olduğundan dolayı ve nakit ödeme yaptığım için bu fırsatı kaçırdım en azından sizin haberiniz olsun derim.bu ayın sonuna kadar devam etmekteymiş kampanya.ilgililere duyurulur...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Ağustos 24, 2009, 00:32:29 »
cam filmi konusunda suray beye kesinlikle katılıyorum, konu açmıştım biliyorsunuz ben de sonaxta yaptırdım cam filmi, 2 numara, şimdi ön cama da planlıyorum 1 numara cam filmi
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Ağustos 24, 2009, 00:33:14 »
ben hallederdim ama pc ye format atıım hala yüklemedim photoshop :D

50Mb lık olanı var litle photshop :D ben hep onu kullanıyorum :) yanında hafıza kartında bile taşınıyor :D

Emre geçmiş olsun kardeşim hayırdır :) çokmu çizik yoksa lekemi o siyah öyle, pasta cila çözmezmi acaba :)

..ne yalan söyliyeyim araç güzelde fotoğraflar daha bir güzel.cam filmine gelince bende dün şekerpınar sonaxta yaptırdım.sana tavsiyem ön camada yaptır derim hafif tonda da olsa.hatta taşıt vergisini yapı kredi world kardla ödediyseniz dekontla birlikte gidip genel bir boya koruma ve bakım(pasta cila v.s...)uygun fiyata 360 tl yerine 120 tl ye yaptırabiliyorsunuz.benim geç haberim olduğundan dolayı ve nakit ödeme yaptığım için bu fırsatı kaçırdım en azından sizin haberiniz olsun derim.bu ayın sonuna kadar devam etmekteymiş kampanya.ilgililere duyurulur...

Süray bey bende Sonaxta yaptırıcam zaten ama ön cam istiyorum aslındada polisle aramızın açılmasından endişeleniyorum. bu arada aracın vergisini bankadan elden ödüyorum ben herzaman

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #44 : Ağustos 24, 2009, 00:33:59 »
cam filmi konusunda suray beye kesinlikle katılıyorum, konu açmıştım biliyorsunuz ben de sonaxta yaptırdım cam filmi, 2 numara, şimdi ön cama da planlıyorum 1 numara cam filmi

Türkayım konunu gördüm, bende istiyorum ama polis ne der bu duruma başımıza iş almıyalım sonra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Ağustos 24, 2009, 00:34:19 »

Geçmiş olsun :( Noldu böyle :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #46 : Ağustos 24, 2009, 00:39:45 »
Türkayım konunu gördüm, bende istiyorum ama polis ne der bu duruma başımıza iş almıyalım sonra
abi benim resimleri gördün zaten, 2 numara nasıl normal duruyor, içerisi olduğu gibi aydınlık, tamamen görünüyor, ön cama 1 numara yapınca polis amcalar parketmez bile diye düşünüyorum
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Ağustos 24, 2009, 00:45:22 »
Babam mahalle arasında giderken kasiste yavaşlamış geçerken  üst sokaktan dönmekte olan bi bisikletli orta yaşlarda adam bodoslama girmiş arabaya.ilk başta aynayı kapatmış vurmayla.Adam bocalayıp düşmüş.Babam inip bişey varmı? Hastaneye gitmeye gerek vs varmı demiş.Yok demiş çekmiş gitmiş.Arabaya hiç bakmamış binmiş geldi eve.camın önüne koydu.Cama çıkıp bir baktım şok oldum !!! Sordum babama hemen hadi ordan falan derken olan olmuş.
5
Emre geçmiş olsun kardeşim hayırdır :) çokmu çizik yoksa lekemi o siyah öyle, pasta cila çözmezmi acaba :)

Pastayla siyah kauçuk izini çıkarttım ama kaportada çizikle birlikte göçükte oluşmuş malesef.Çamurluk ucunada tekeri vurmuş ama orda ezik yok.
Bakalım bu hafta içinde Auto king e gidip görüşücem.Düzelme imkanı varmı diye.
Çok canımı sıktı.Bindim hemen caddede yavaş yavaş giderek bi tur attım.Çizildiğini görsünler ıyy desinler.Beğenmesinler arabamı nedir bu yaa.Nazar değcek diye arabayı temizlemek istemez oldum.
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Ağustos 24, 2009, 00:51:42 »
..bu akşamda iftar dönüşü ışıklarda polis amcalara rastladım.ve nedense hemen ön iki camı açmak zorunda hissettim kendimi :).ama ALLAH tan benimle ilgilenmediler.sonaxta iki gün boyunca camlarınızı açmamanızı öneriyorlar.bu yüzden polis amcalara kızmadım değil  :D.hep bu korkuyla mı yaşayacaz yani şimdi >:( .
yahu şu film işini anlayabilmiş değilim.amerikan filmi bilmem ne filmi piyasada cirit atarken ve bunların gümrük geçişlerine izin verilip,vergileri alınırken.neden iş uygulamaya gelince bizlerin canı yanmakta?
inşallah bu tartışmayı memur amcamla yaşamak zorunda kalmam...
..ha unutmadan sonaxtaki kampanyadan faydalanabilmek için illa aracın sizin olmasına gerek yok.başka bir plaka üzerinden yapılmış ödemenin dekontuylada gitseniz kampanyadan yararlanabilmektesiniz.duyurulur ;)...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #49 : Ağustos 24, 2009, 00:53:58 »
suray bey bu filmler sonuçta binalarda vs de kullanılıyor o yüzden ülkeye girişte sorun yok..aslında tüv de onay veriyor araca ama polis amcalar %70 geçirgenlik yoksa tü kaka diyebiliyor :( en koyusunu yaptırmadıysanız sorun olmaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Ağustos 24, 2009, 00:58:13 »
suray bey bu filmler sonuçta binalarda vs de kullanılıyor o yüzden ülkeye girişte sorun yok..aslında tüv de onay veriyor araca ama polis amcalar %70 geçirgenlik yoksa tü kaka diyebiliyor :( en koyusunu yaptırmadıysanız sorun olmaz
..umarım dediğinizde haklısınızdır.ama bana kalırsa birazda polis amcalar şahsi yaklaşmakta konuya.çok koyu olması bencede uygun değil...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #51 : Ağustos 24, 2009, 01:14:42 »
abi benim resimleri gördün zaten, 2 numara nasıl normal duruyor, içerisi olduğu gibi aydınlık, tamamen görünüyor, ön cama 1 numara yapınca polis amcalar parketmez bile diye düşünüyorum

Türkayım şimdilik 5 camı yatırayımda 6. camı daha sonradan yaptırtırım , malum maddiyat hep bu işler, bide önden bakan kızlar içindeki delikanlıyı görsün dimi ama :D :D :D

Babam mahalle arasında giderken kasiste yavaşlamış geçerken  üst sokaktan dönmekte olan bi bisikletli orta yaşlarda adam bodoslama girmiş arabaya.ilk başta aynayı kapatmış vurmayla.Adam bocalayıp düşmüş.Babam inip bişey varmı? Hastaneye gitmeye gerek vs varmı demiş.Yok demiş çekmiş gitmiş.Arabaya hiç bakmamış binmiş geldi eve.camın önüne koydu.Cama çıkıp bir baktım şok oldum !!! Sordum babama hemen hadi ordan falan derken olan olmuş.Pastayla siyah kauçuk izini çıkarttım ama kaportada çizikle birlikte göçükte oluşmuş malesef.Çamurluk ucunada tekeri vurmuş ama orda ezik yok.
Bakalım bu hafta içinde Auto king e gidip görüşücem.Düzelme imkanı varmı diye.
Çok canımı sıktı.Bindim hemen caddede yavaş yavaş giderek bi tur attım.Çizildiğini görsünler ıyy desinler.Beğenmesinler arabamı nedir bu yaa.Nazar değcek diye arabayı temizlemek istemez oldum.

Geçmiş olsun Emre, bende sadece cumartesiden cumartesiye yıkatır oldum aracı :) ama herşeyi kafaya takarsak daha çok oluyor bu tarz olaylar.

..bu akşamda iftar dönüşü ışıklarda polis amcalara rastladım.ve nedense hemen ön iki camı açmak zorunda hissettim kendimi :).ama ALLAH tan benimle ilgilenmediler.sonaxta iki gün boyunca camlarınızı açmamanızı öneriyorlar.bu yüzden polis amcalara kızmadım değil  :D.hep bu korkuyla mı yaşayacaz yani şimdi >:( .
yahu şu film işini anlayabilmiş değilim.amerikan filmi bilmem ne filmi piyasada cirit atarken ve bunların gümrük geçişlerine izin verilip,vergileri alınırken.neden iş uygulamaya gelince bizlerin canı yanmakta?
inşallah bu tartışmayı memur amcamla yaşamak zorunda kalmam...
..ha unutmadan sonaxtaki kampanyadan faydalanabilmek için illa aracın sizin olmasına gerek yok.başka bir plaka üzerinden yapılmış ödemenin dekontuylada gitseniz kampanyadan yararlanabilmektesiniz.duyurulur ;)...

bu filmler zaten aracın içini polislerden vs'ireden gizlenmek için değilki insan sağlığı için üretilmiş şeyler, bunada neden takıyorlar   anlamıyorum, sonuç olarak hem aracın iç aksamlarının ömrünü uzatıyor hem sıcağın içeri girmesini önlüyor , hemde gözlerimizi güneşin zararlı Ultraviole ışınlarından koruyor !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #52 : Ağustos 24, 2009, 15:39:12 »
..umarım dediğinizde haklısınızdır.ama bana kalırsa birazda polis amcalar şahsi yaklaşmakta konuya.çok koyu olması bencede uygun değil...

şahsi yaklaştıklarına şüpe yok zaten :D sonuçta stock bir araçta film varken en koyusundan pek takmıyorlar ama hafif şekilli olsun jant lastik bişeyler olsun ve filmli olsun araç işte ozaman o araç için iş tehlike arz ediyor :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Ağustos 26, 2009, 23:00:32 »
İşte bu ya :) bu kadar tatlı bir toyota Hb daha görmedim inanın ki :)
Sadelikle birleşen ustalık neleri ortaya çıkartıyor malum ortada :)
41 Kere Maşallahhhhhhhhh

Abi ayıp olmassa Stopların ve Ruzgarlgn fiyatı nedir ?  
Corolla HB 1,6

34VH2373

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #54 : Ağustos 26, 2009, 23:58:28 »
İşte bu ya :) bu kadar tatlı bir toyota Hb daha görmedim inanın ki :)
Sadelikle birleşen ustalık neleri ortaya çıkartıyor malum ortada :)
41 Kere Maşallahhhhhhhhh

Abi ayıp olmassa Stopların ve Ruzgarlgn fiyatı nedir ? 

Berkancım öncelikle çok teşekkür ederim yorumun için ve özellikle 41 kere maşallah için :)

stopların fiyatını söyliyim ama :) bu stop gurubunu TR ye ilk getirten benim, ben aldığımda 540 TL ye denk geliyordu sanırım o civarlarda bişey , ama şimdi piyasa fiyatı 250TL :)

Rüzgarlığı Bağdat caddesindeki Mert Tuningten almıştım boyası ile birlikte 150TL vermitşim ama daha sonraları 110 TL ye düştüğünüde duyudum :) malum ilk çıkan şeyler herzaman pahalı oluyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Ağustos 27, 2009, 00:24:09 »
Berkancım öncelikle çok teşekkür ederim yorumun için ve özellikle 41 kere maşallah için :)

stopların fiyatını söyliyim ama :) bu stop gurubunu TR ye ilk getirten benim, ben aldığımda 540 TL ye denk geliyordu sanırım o civarlarda bişey , ama şimdi piyasa fiyatı 250TL :)

Rüzgarlığı Bağdat caddesindeki Mert Tuningten almıştım boyası ile birlikte 150TL vermitşim ama daha sonraları 110 TL ye düştüğünüde duyudum :) malum ilk çıkan şeyler herzaman pahalı oluyor :)

Tesskür ederim abim :)
Senin ki kadar güzel olmasada biseyler icin harekete gecelim artık :)
1. Plaka
2. Rüzgarlk
3. Jantlar
4.Stoplar
:) Baska biseyle oynamayı düşünmüyorm :) Birde ögrenci adam bunları ne kadar sürede yapar o var :) Ama modifiyenin tadı yavaş yavaş çıkar . Girsem bi dükkana versem 10bin tl 1 günde hazır ne anlamı kaldı ne anladım o işten :D Modifiyeye giden yolda çekilen çile ayrı bi zevkli şahsen yaşıyorum :P
Corolla HB 1,6

34VH2373

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Ağustos 27, 2009, 00:43:33 »
plakayı bilemiyorum ama Rüzgarlık 110 desen + Jantlar minimum 700 TL 17 inç ler, artı lastik :) en ucuz çin malları 550 TL + yay taksan 300tl onlarda  + 250 TL stoplar  =  hepsi toplamda 1910 TL yapıyor,  ben bugüne kadar 10,000 tl rahat harcadım :)

dediğin gibi modifiye işi zevk işi, yavaş yavaş yapıcaksın, her parça değiştirdiğinde yada taktığında birkez daha aracına aşık oluyorsun :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Ağustos 27, 2009, 15:14:42 »
plakayı bilemiyorum ama Rüzgarlık 110 desen + Jantlar minimum 700 TL 17 inç ler, artı lastik :) en ucuz çin malları 550 TL + yay taksan 300tl onlarda  + 250 TL stoplar  =  hepsi toplamda 1910 TL yapıyor,  ben bugüne kadar 10,000 tl rahat harcadım :)

dediğin gibi modifiye işi zevk işi, yavaş yavaş yapıcaksın, her parça değiştirdiğinde yada taktığında birkez daha aracına aşık oluyorsun :D

aynen bende katılıyorum mesela ben yapıcam diyorum ama arabayı yıkatmaya bile vaktim yok.
mesut kardesim rüzgarlığı nereden aldın bende rüzgarlıktan başlıyayım diyorum. jant alıcam ama ciddi para şu krizde!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #58 : Ağustos 27, 2009, 21:45:10 »
aynen bende katılıyorum mesela ben yapıcam diyorum ama arabayı yıkatmaya bile vaktim yok.
mesut kardesim rüzgarlığı nereden aldın bende rüzgarlıktan başlıyayım diyorum. jant alıcam ama ciddi para şu krizde!

Oktay bende gebzedeyim :) cumartesi tatlıkuyuda film çektiricem istersen vaktin varsa gel hem sohpet ederiz hem senin araca neler yapılabilir onu konuşuruz :D Rüzgarlığı Mert Tuning'ten aldım cadde bostandan ama o dükkan kapanmış birde kadıköyde var dükkanları orası hala açık

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #59 : Ağustos 28, 2009, 05:25:16 »
Allah kaza Bela Vermesin Aracınız Çok Güzell