0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tahta masaya vurdum kulağımı çektim.....şaban bey size de maşallah mutluluk gözlerden okunuyor....
mesut abi hayırlı uğurlu olsun yeni hali gerçi çok da yeni değil ama bu halini çok çok beğendim, bu jantlarla tam JDM oldu maaşallah
41 kere maşallah, Mesut Abi bir an önce nazar boncuğu tak Allah kaza bela vermesin
Hande hanım bu ilk satır sanırım benim aracımaydı Teşekkür ederim
Türkay teşekkür ederim kardeşim çok sağol bu hafta film atınca daha bi hoş gelicek gözüme inşallah birde ön farlarla arka stopların içini siyah zemin yapsammıdiyorum ama ozamanda çok abartılı durucak diye korkuyorum, ne dersin !
pek nazarım değmez benim ama olsun yine de yaptım...
abi arka stoplar abartı olur, o güzel olmaz ama ön far JDM görüntüye katkı demek xenon da varsa çekik gözlü süper olur
Kazasız günlerde kullanın, maşallahı var, bana bu kasayı sevdirdi bu alet ...
abi stop karartma işine hiç sıcak bakamadım ben biraz da çevremdeki kızlardan duyduklarımın etkisi de var tabi bunda hiç görmedim siyah stop seven kız ama far karartma öyle değil, ve öndeki bütünlüğe katkısı olcak ızgaralarla ve panjurla uyumu süper olcak :şiddetletavsiyeedengülümseme:
Mesut kardeşim senin plaka hep öyle camda mı gezecek. Aracın hangi resmini görsem plaka camda Aracına 41 kere maşallah...
Alperen Teşekkür ederim nazar boncuklarını sizden bekliyorum artık şaka bi tarafa içinde yengenizin aldığı birtane var, birde yaramaz çocuk by ACD de sticker olarak getiricek ozaman tamadır işte
Selahattin nazardan çok korkarım ve inanırımda Masallah ve yorumun için teşekkür ederim
Türkayım yanlış anladın sen beni stopları öyle siyaha boyamıycam dışını kapkara aynı ön farın içini karartığım gibi stoplarında içini karartıcam sadece arka stopların dıştan siyah spreyle karartılmasını hiç sevmiyorum bende
abi o yine bi derece aslında üstünde görmek lazım ya, keşke biri çıksa da shoplasa yok mu ya bi fotoşopçu
Dostum senin aracının dışı tamamda içeride bir eksik kalmış. Duble din navigasyon destekli bir müzik sistemi. O da olunca tadından yenmeyecek.
Geliyo geliyo yoldaa
Mesut abi inşallah görüşürüz Abim biraz yoğun pek fazla siteye girmeye fırsatı bulamıyor .
Abi konuya tekrar anca baktım Bende nazardan cok korkarım çünkü hemen nazara gelirim.Ondan dolayı tekrardan 41 kere Masallah