0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şu an benzinim dipte ve sarı ışığım yanarak geziyorum Güzel bi duyguymuş
ledler dipsizse çalışır aslında atillam, artı eksi ters olmuştur bir de diğer türlü deneseydin
canım kahvaltıcı kardeşim ledlerin nasıl çalıştıgını emin ol 9 seneden beri biliyorum fakat igrenç bi ışık veriyor labma gibi olmuyor yani
ben sana bilmiyorsun mu dedim len az yanıyor desene, hiç yanmıyor dedin sandım..ledler doğrusal ışık verdiği için az aydınlatır, adam gibi aydınlatma için altına birden çok led döşemen lazım ve mümkünse superflux vb yüksek açılı parlak led kullanmalısın..yoksa halojen en sağlıklısı
abi her yorumunda o siyah w126'yı seyrediyorum neden bana bu işkence nedeen bu yıl manyak gibi para biriktircek tek bir civada almıcam arabaya gidip bulduğum en ucuz w126yı alıp onu ellemeye başlıcam, sadece bu koyduğun resim yüzünden abi zaten dışı için yapılcak şey basit, bol offsetli 18" veya 19" jant, indirebildiğim kadar yere indirme, en koyu cam filmi, komple boya..içine de yapılcaklar basit; deri koltuk ve ses sistemi..abi delirttin beni, soktum kafama mercedes işini..ah özcan abi ah..
Dert ettiğin şeye bak hele Türkay.Fotoğrafı kaldırırım olur biter İstersen aşağıdaki linke bir göz at..Görüşlerini muhakkak bekliyorum http://www.sahibinden.com/w126_business_class_300_sel-18WQQaXQQ12405129WQQpXQQdisplayitem
türkay ne oldu BMW aşkı, çabuk bitti galiba. bu da BMW gibi bitmesin hemen
Valla fotonun az bi etkisi var ama yine de çok çıkmadı ışık. Yani ilk sayfada koyulmuş bi foto onun kadar olmadı.
tü allah kahretmesin o direksiyon ne öyle benim 2 kollu eblek bile daha güzel bu kırmızı yaptıysa ben yapmam arkadaş
abi su direksiyonun solunda yer varya gösterge ısıgını acıp kapama yeri belki orasıyla oynanmıs olabilir.Oraya bi bak derim