Gönderen Konu: Corolla Gösterge  (Okunma sayısı 45335 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Her zaman kalbimizde yaşayacaksın...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla Gösterge
« Yanıtla #40 : Ağustos 22, 2009, 20:36:51 »
kırmızı nasıl duruyor acaba yapan var mı aramızda ? resim falan alırsak benim için güzel bir örnek olur
Ince Bir Zevk ve Çevikliğin Zekice Birleşimi > Toyota

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ağustos 22, 2009, 20:36:51 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ağustos 22, 2009, 23:23:21 »
Şu an benzinim dipte ve sarı ışığım yanarak geziyorum  Güzel bi duyguymuş
  Ellerine emeğine sağlık Erhan.O dediğin duyguyu yaşadığıma pişman olmuştum.Züğürtlüğüm gün yüzüne çıkmıştı diye :rofl: :rofl:
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
« Yanıtla #42 : Ağustos 23, 2009, 00:11:30 »
ledler dipsizse çalışır aslında atillam, artı eksi ters olmuştur bir de diğer türlü deneseydin
canım kahvaltıcı kardeşim ledlerin nasıl çalıştıgını emin ol 9 seneden beri biliyorum fakat igrenç bi ışık veriyor labma gibi olmuyor yani

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #43 : Ağustos 23, 2009, 00:17:10 »
canım kahvaltıcı kardeşim ledlerin nasıl çalıştıgını emin ol 9 seneden beri biliyorum fakat igrenç bi ışık veriyor labma gibi olmuyor yani
  Anam anam anam cevaba bak hele  :o  :o  :o Birde Kahvaltıcı kardeşim... off off off Ortalik karışacak gibi.Ben en iyisi Saygılı abiye haber salayım  :polis:  :polis:  :polis: 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Ağustos 23, 2009, 00:23:50 »
ben sana bilmiyorsun mu dedim len :D az yanıyor desene, hiç yanmıyor dedin sandım..ledler doğrusal ışık verdiği için az aydınlatır, adam gibi aydınlatma için altına birden çok led döşemen lazım ve mümkünse superflux vb yüksek açılı parlak led kullanmalısın..yoksa halojen en sağlıklısı ;)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #45 : Ağustos 23, 2009, 00:35:17 »
ben sana bilmiyorsun mu dedim len :D az yanıyor desene, hiç yanmıyor dedin sandım..ledler doğrusal ışık verdiği için az aydınlatır, adam gibi aydınlatma için altına birden çok led döşemen lazım ve mümkünse superflux vb yüksek açılı parlak led kullanmalısın..yoksa halojen en sağlıklısı ;)
  Böylesi bir sükûnet :alkis: :alkis: Taktir ve tebrik ederim seni Türkay.Ben burada kötü şeyler olur diye beklemeye geçmiştim ama olmadı.Neden? Sükûnet'in sayesinde :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #46 : Ağustos 23, 2009, 00:45:32 »
abi her yorumunda o siyah w126'yı seyrediyorum :D neden bana bu işkence nedeen :D bu yıl manyak gibi para biriktircek tek bir civada almıcam arabaya gidip bulduğum en ucuz w126yı alıp onu ellemeye başlıcam, sadece bu koyduğun resim yüzünden abi :D zaten dışı için yapılcak şey basit, bol offsetli 18" veya 19" jant, indirebildiğim kadar yere indirme, en koyu cam filmi, komple boya..içine de yapılcaklar basit; deri koltuk ve ses sistemi..abi delirttin beni, soktum kafama mercedes işini..ah özcan abi ah..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
« Yanıtla #47 : Ağustos 23, 2009, 00:48:12 »
ona kıyamam ben ya.üff yokmu gönderecek bi erkek

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #48 : Ağustos 23, 2009, 01:14:44 »
abi her yorumunda o siyah w126'yı seyrediyorum :D neden bana bu işkence nedeen :D bu yıl manyak gibi para biriktircek tek bir civada almıcam arabaya gidip bulduğum en ucuz w126yı alıp onu ellemeye başlıcam, sadece bu koyduğun resim yüzünden abi :D zaten dışı için yapılcak şey basit, bol offsetli 18" veya 19" jant, indirebildiğim kadar yere indirme, en koyu cam filmi, komple boya..içine de yapılcaklar basit; deri koltuk ve ses sistemi..abi delirttin beni, soktum kafama mercedes işini..ah özcan abi ah..
   Dert ettiğin şeye bak hele Türkay.Fotoğrafı kaldırırım olur biter :) İstersen aşağıdaki linke bir göz at..Görüşlerini muhakkak bekliyorum :)
http://www.sahibinden.com/w126_business_class_300_sel-18WQQaXQQ12405129WQQpXQQdisplayitem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Ağustos 23, 2009, 10:11:19 »

türkay ne oldu BMW aşkı, çabuk bitti galiba. bu da BMW gibi bitmesin hemen
2015 vw golf 7 1.4 comfortline (2018- ...)
2014 honda crv 1.6 elegant (2016- ... )
2011 toyota yaris 1.33 terra sporty (2012- 2018), 2011 toyota corolla comfort extra 1.6 d-vvti (2011- 2016), 2004 toyota corolla terra sedan 1.4 vvti (2007-2011)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #50 : Ağustos 23, 2009, 11:03:16 »
   Dert ettiğin şeye bak hele Türkay.Fotoğrafı kaldırırım olur biter :) İstersen aşağıdaki linke bir göz at..Görüşlerini muhakkak bekliyorum :)
http://www.sahibinden.com/w126_business_class_300_sel-18WQQaXQQ12405129WQQpXQQdisplayitem

biliyorum abi bu arabayı :) maşallah dışında söz söylenmez :D
türkay ne oldu BMW aşkı, çabuk bitti galiba. bu da BMW gibi bitmesin hemen
murat abi ben bmwyi hiç bir şeye değişmem ve hatta mercedesi de sevmem fakat mercedesin beğendiğim ve binmek istediğim bir kaç modeli vardır, mesela w126 kasa, bu kasanın coupesi ve 2003ten sonra çıkan sl kasa..bunlar dışında mercedese mercedes demem de binmem de sevmem de..bmw ise hep bmw, o bir tutku bende, bitmez o :D ben bu önümüzdeki yaz böyle eski bir araba almayı planlıyorum, toros bile olur ama olmuşken hurda denebilcek durumda bir mercedes veya bmw alayım dedim, sonra fiyatları inceledikçe bmwnin 3 kasasının düzgün haldekini alana kadar o parayla w123 veya w126 kasa mercedes alınabiliyor, e o yılların mercedesi ölüm görmez kasalar, ve kocaman arabalar ciddi anlamda büyük, konforlu ve eğlenceli araçlar, e21 3.16 alana kadar w123 200d veya kendimi zorlayarak w126 280se alabilceğimi gördüm e özcan abinin de avatarı benim bu istediğimi arttırdı :D böyle bir araç alıp yazları bunu kullanmayı planlıyorum, çok km yapıyorum eskiyecekse bu eskisin, toyotalar dursun garajda :D

bu resim kiraladığımız bir w123 kasayı park ettiğim yer, hayranlığım orda başladı bu araca :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Ağustos 23, 2009, 13:53:14 »
O turuncu ışığı yaktık ya, bu gurur hepimizin :D
Bu arada depo sökülecek, şamandıradandır, ampulden olmaz, höphöphöp, huhuuhuhu diyen ustalara da selam olsun :)

Bu arada foto makinanın tarihi yanlış, onu da belirteyim...
Ayrıca mavi ışık biraz apaçi işi oldu gibi sanki ama ne bileyim.

Bu da benim minik Evo'm :)

Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #52 : Ağustos 23, 2009, 13:58:33 »
kırmızı ışığını güle güle kullan :D mavi ışığı ben de beğenmedim, bir de çok az çıkmış ışık, fotoğraftan mı öyle yoksa normalde de öyle mi ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Ağustos 23, 2009, 14:50:35 »
Valla fotonun az bi etkisi var ama yine de çok çıkmadı ışık. Yani ilk sayfada koyulmuş bi foto onun kadar olmadı.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #54 : Ağustos 23, 2009, 15:41:12 »
en güzeli led döşemek ya da beyaz o zaman

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çokta FiFi :D
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #55 : Ağustos 23, 2009, 15:43:47 »
Valla fotonun az bi etkisi var ama yine de çok çıkmadı ışık. Yani ilk sayfada koyulmuş bi foto onun kadar olmadı.
abi su direksiyonun solunda yer varya gösterge ısıgını acıp kapama yeri belki orasıyla oynanmıs olabilir.Oraya bi bak derim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #56 : Ağustos 23, 2009, 15:46:32 »
ben kırmızı ısıklı buldum bir tane

Resimi İnternetten buldum.Resim alıntıdır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #57 : Ağustos 23, 2009, 15:48:15 »
tü allah kahretmesin o direksiyon ne öyle :D benim 2 kollu eblek bile daha güzel :D bu kırmızı yaptıysa ben yapmam arkadaş :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #58 : Ağustos 23, 2009, 15:54:20 »
tü allah kahretmesin o direksiyon ne öyle :D benim 2 kollu eblek bile daha güzel :D bu kırmızı yaptıysa ben yapmam arkadaş :)
mavi yerine siyah olsa belki  oda belki güzel olabilirdi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Ağustos 23, 2009, 19:00:01 »
abi su direksiyonun solunda yer varya gösterge ısıgını acıp kapama yeri belki orasıyla oynanmıs olabilir.Oraya bi bak derim :D
Ona baktım son ayarda duruyo. Ama şöyle bişey var orayı azaltıp artırınca ışığın şiddetinde bi değişme olmuyo :wacko: Yeni ampulle alakalı bişey mi acaba.
Opel Astra GTC