0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kafam karıstı.Ben 2 cift yani 4 tane park ampülü almıstım 3 tanesini göstergeye 1 tanesinide bagajja takmıstım.Bajadakini göstergedeki benzin göstergesi yerine gelen yere taksam bir ısıkta artıs olurmu?
Çok güzel olmuş Selahattin.Birşey sorcam.Siyahla işaretli yerden bahsediliyor hep. Peki kırmızı ile işaretlenen yer ne oluyor. Benzin göstergesinin yeri mi. Yani toplamda 4 ampul mü değişmeli.
Hee ok. O zaman ben onu da değiştircem Benimki yanmıyo da
Bizim yeşil göstergeyide daha canlı bir renk yapsak yav Türkay sözün var bak unutma
Artık bende meseleyi çözdüm sonunda. Korkacak bişey yokmuş cidden. Önce bi oto elektrikçiye gittim. 20 TL işçilik isteyince içimden hadi ulan ordan diyip sıvadım kolları koyuldum işe Tarif ettiğiniz gibi göstergeyi söktüm, 3 tane ampulü maviyle değiştirdim. Sıra benzininkine gelince bir de baktımki benzin göstergesine gelen duy bile yok. Nasıl olduysa duy bi şekilde gitmiş. Bi ara devir saati taktırırken göstergeyi söktürmüştüm. Sanırım o ara gitti... Neyse gittim parçacıdan duy sordum yokmuş. Başkent sanayideydim zaten, orada gösterge işi yapan bi yerden buldum en sonunda eksik olan duyu. Neyse geldim taktım tekrar. Benzine denk gelen ışık mavi olduğu için turuncu kaplamanın altında yandığında tam görünmüyodu. O yüzden benzin göstergesininkini normal sarı yaptım. Diğerleri mavi oldu. Şu an benzinim dipte ve sarı ışığım yanarak geziyorum Güzel bi duyguymuş
dün söktüm ama lambalar yanmadı bide ampül yerine led almışım sabahtan beri oruç oruç geziyom bulamadım eger gönderebilecekler varsa bi irtibada geçelim arkadaşlar