Gönderen Konu: Corolla Gösterge  (Okunma sayısı 45336 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: Corolla Gösterge
« Yanıtla #20 : Ağustos 21, 2009, 18:13:13 »
ya bende az önce aldım geldim sanayiden.iftardan sonra arkadaşıma gidip sökecez inşallah kırmadan falan sökeriz.beyaz aldım ben 4 tane dipsiz inşallah olur

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 21, 2009, 18:13:13 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çokta FiFi :D
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #21 : Ağustos 21, 2009, 18:14:08 »
3 tane gerekiyormus bende 4 tane almıstım geriye kalan 1 tanesini bagajın içindeki yere taktım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
« Yanıtla #22 : Ağustos 21, 2009, 18:15:06 »
kırılmaz inşallah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #23 : Ağustos 21, 2009, 18:36:25 »
Kafam karıstı.Ben 2 cift yani 4 tane park ampülü almıstım  3 tanesini göstergeye 1 tanesinide bagajja takmıstım.Bajadakini göstergedeki benzin göstergesi yerine gelen yere taksam bir ısıkta artıs olurmu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ağustos 21, 2009, 20:46:43 »
Kafam karıstı.Ben 2 cift yani 4 tane park ampülü almıstım  3 tanesini göstergeye 1 tanesinide bagajja takmıstım.Bajadakini göstergedeki benzin göstergesi yerine gelen yere taksam bir ısıkta artıs olurmu?
yok selahattin sadece ama sadece benzin bitince yanıyor o ampul e o da sadece o turuncu ışığı yakmaya yarıyor..şu anki aydınlatmadan daha fazlasını istiyorsan altında led döşemen lazım :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ağustos 21, 2009, 23:29:14 »
Çok güzel olmuş Selahattin.
Birşey sorcam.
Siyahla işaretli yerden bahsediliyor hep. Peki kırmızı ile işaretlenen yer ne oluyor. Benzin göstergesinin yeri mi. Yani toplamda 4 ampul mü değişmeli.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #26 : Ağustos 21, 2009, 23:30:58 »
Çok güzel olmuş Selahattin.
Birşey sorcam.
Siyahla işaretli yerden bahsediliyor hep. Peki kırmızı ile işaretlenen yer ne oluyor. Benzin göstergesinin yeri mi. Yani toplamda 4 ampul mü değişmeli.
erhan abi yok o benzin göstergesi yerine geliyormus benzinin bitince yanan turuncu lambanın ısıgı yani.Onu degiştirmene gerek yokmus

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ağustos 22, 2009, 00:09:34 »
Hee ok. O zaman ben onu da değiştircem :D Benimki yanmıyo da :)
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #28 : Ağustos 22, 2009, 00:41:01 »
Hee ok. O zaman ben onu da değiştircem :D Benimki yanmıyo da :)
evet erhan sen direk onu değiştirceksin, benim ledli patlamış bugün, yarın onu değiştircem :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ağustos 22, 2009, 01:25:55 »
Bizim yeşil göstergeyide daha canlı bir renk yapsak yav Türkay sözün var bak unutma :D
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ağustos 22, 2009, 05:16:53 »
Bravo Selahattin.Ellerine sağlık güzel olmuş.Güle güle kullan
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #31 : Ağustos 22, 2009, 11:17:55 »
Bizim yeşil göstergeyide daha canlı bir renk yapsak yav Türkay sözün var bak unutma :D
söz bekir söz :D kırmızı olur, mavi olur, beyaz olur, hatta renkleri sürekli değişen ampul takarız en marjinal gösterge senin olur :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #32 : Ağustos 22, 2009, 14:44:48 »
teşekkürler.  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Her zaman kalbimizde yaşayacaksın...
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Ağustos 22, 2009, 16:22:29 »
bende kırmızı yapıcam ya :D selahattin resimler ve anlatım için sağol.t sport göstergesi gibi yapıcam inş :D
Ince Bir Zevk ve Çevikliğin Zekice Birleşimi > Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Ağustos 22, 2009, 17:27:48 »
Artık bende meseleyi çözdüm sonunda. Korkacak bişey yokmuş cidden. Önce bi oto elektrikçiye gittim. 20 TL işçilik isteyince içimden hadi ulan ordan diyip sıvadım kolları koyuldum işe
Tarif ettiğiniz gibi göstergeyi söktüm, 3 tane ampulü maviyle değiştirdim. Sıra benzininkine gelince bir de baktımki benzin göstergesine gelen duy bile yok. Nasıl olduysa duy bi şekilde gitmiş. Bi ara devir saati taktırırken göstergeyi söktürmüştüm. Sanırım o ara gitti... Neyse gittim parçacıdan duy sordum yokmuş. Başkent sanayideydim zaten, orada gösterge işi yapan bi yerden buldum en sonunda eksik olan duyu. Neyse geldim taktım tekrar. Benzine denk gelen ışık mavi olduğu için turuncu kaplamanın altında yandığında tam görünmüyodu. O yüzden benzin göstergesininkini normal sarı yaptım. Diğerleri mavi oldu. Şu an benzinim dipte ve sarı ışığım yanarak geziyorum  Güzel bi duyguymuş
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #35 : Ağustos 22, 2009, 17:37:16 »
Artık bende meseleyi çözdüm sonunda. Korkacak bişey yokmuş cidden. Önce bi oto elektrikçiye gittim. 20 TL işçilik isteyince içimden hadi ulan ordan diyip sıvadım kolları koyuldum işe
Tarif ettiğiniz gibi göstergeyi söktüm, 3 tane ampulü maviyle değiştirdim. Sıra benzininkine gelince bir de baktımki benzin göstergesine gelen duy bile yok. Nasıl olduysa duy bi şekilde gitmiş. Bi ara devir saati taktırırken göstergeyi söktürmüştüm. Sanırım o ara gitti... Neyse gittim parçacıdan duy sordum yokmuş. Başkent sanayideydim zaten, orada gösterge işi yapan bi yerden buldum en sonunda eksik olan duyu. Neyse geldim taktım tekrar. Benzine denk gelen ışık mavi olduğu için turuncu kaplamanın altında yandığında tam görünmüyodu. O yüzden benzin göstergesininkini normal sarı yaptım. Diğerleri mavi oldu. Şu an benzinim dipte ve sarı ışığım yanarak geziyorum  Güzel bi duyguymuş
ee erhan abi ben dedim sana :D kolay iş diye :D beni bir tek vidalar zorladı dedigim gibi. Erhan abi resimleri yokmu göstergenin :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Ağustos 22, 2009, 17:39:20 »
Valla çekip atıcam ne kısa zamanda ;) Akşam olsun da bi de :D
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #37 : Ağustos 22, 2009, 18:46:30 »
mavi mi yaptıın :D hayırlısı olsun erhan, aynı zamanda geçmiş olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
« Yanıtla #38 : Ağustos 22, 2009, 18:57:56 »
dün söktüm ama lambalar yanmadı bide ampül yerine led almışım sabahtan beri oruç oruç geziyom bulamadım eger gönderebilecekler varsa bi irtibada geçelim arkadaşlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #39 : Ağustos 22, 2009, 19:00:08 »
dün söktüm ama lambalar yanmadı bide ampül yerine led almışım sabahtan beri oruç oruç geziyom bulamadım eger gönderebilecekler varsa bi irtibada geçelim arkadaşlar
ledler dipsizse çalışır aslında atillam, artı eksi ters olmuştur bir de diğer türlü deneseydin