0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu sesi kesmeye çalışmanızı tavsiye etmem. Sonuçta bu sizin ve sevdiklerinizin güvenliği için düşünülmüş bir sistemdir.
arkadaşlar anahtarsız sistemle çalışan corollamda,şehiriçi kullanımlarda emniyet kemeri takılmadığında gelen sesi kesmek istiyorum bi yolu var mıdır?
sanki ben bu filmi daha öncede görmüştüm dostum sen boşver ötmesini falan tak kemerini kafan rahat olsun.bellı bir süre sonra alışkanlık yapıyor zaten...
emniyet kemerinin faydasının bilincindeyim ama bende kapatmıştım sesi kilometre sıfırlama bayorsunuz kontagı açıp kapatarak b harfi çıkmasını saglayıp saga sola döndürlerek yapılıyordu ama bu sefer katranda kırmızı lambası yanıyorgoogle aratırsan bulursun ben emniyet kemerine takılan plastikten aldım daha iyi oluyor takacağım zaman onu çıkartıp kullanıyorum sistem devamlı aktif oluyor diğer türlü pasife alıyorusunuz buda bence güvenli değil o aparatta aksesurcılar satılıyor 3-5 tl bir şey
murat bey kendini hiiiç yorma bu forumdan emniyet kemeri hack konusunda sana ekmek çıkmaz sonuçta hayatlar söz konusu.ben yada diğerleri bunun teknik olarak çaresini bilsekte söyleyemeyiz.ben doğru yolu buldum inşallah sizde bulursunuz...http://www.toyotaclubtr.com/mekanik-sohbet/emniyet-kemerinin-bip-bip-bippppp-eziyeti/