0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ha bide uyuzum.....
Şaban Dayıya katılmakla beraber iyi yönlerimi bilemiyorum yada biliyorumda başklarına kalsın onu bilmek...(-) Forum ortamında görüldüğü kadar cıvık değilimdir ama aynı eğlenceye normal hayattada sahibim ancak burada gerekli ciddi sohbetler dönmediği için sürekli cıvık bir modda görülüyorum sanırım. (yanlış anlaşılmasın ciddi muhabbet dönmüyor derken memleket kurtarmıyoruz sonuçta )(-) Herkesle çok çabuk samimi olurum bu yüzden ayar tutturamadığım olur herkesi kendim gibi sandığım için...(-) Dostlarıma aşırı önem veririm bu kötü bi yön değil ama dost arkadaş vs derken ailemi ihmal ediyorum herşey ailede başladığı için bu oldukça kötü bence...(-) Dilimin ayarı yoktur bi kez başlamışssam lafımı esirgemem agzıma geleni içimden geçeni söylerim çekinmem kim olursa olsunKendime sinir oldukça ekleyeceğim buraya
Türkay, senin için bir grafiti vardı. '' Eskiden kibirli idim, ama artık mükemmelim.''
gerektiği gibi nabza göre şerbet veririm gerektiğinde sert gerektiğinde tam tersi gerektiğinde kararlı ve hatta gerektiğinde güçlü bir kişiliğe bile bürünebilirim
Abi mazur gör iyi mi kötü mü anlamadım demek istediğini ?