Gönderen Konu: Kişiliğiniz  (Okunma sayısı 2788 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Kişiliğiniz
« : Ağustos 20, 2009, 16:44:26 »
  Selam.
 Kendinizi her yönünüz ile nasıl tanımlarsınız? Burada amaç kesinlikle eleştirmek değildir. !!! Sizi hiç tanımayan birisine kendinizi tüm dürüstlüğünüzle nasıl tanımlarsınız? Kişilik özellikleriniz, kendinizde hoşunuza giden ve gitmeyen özellikleriniz, yapmak istediğiniz önemli şeyler...
 Şimdiden cevap verme medeni cesaretini gösteren tüm arkadaşlara teşekkürler ve tebrikler.  :alkis:

Toyota Club Türkiye

Kişiliğiniz
« : Ağustos 20, 2009, 16:44:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Ynt: Kişiliğiniz
« Yanıtla #1 : Ağustos 20, 2009, 17:21:55 »
Zor soru hocam, cevap vermesi uzun sürebilir :)

Cevabım ;

Hoşuma gitmeyen özelliklerim : Tez canlı, çok konuşan, boş vakitlerini iyi değerlendiremeyen, kırılgan ve alıngan, huysuz biri olmam (aklıma geldikçe yenilerini eklerim)

Hoşuma giden özelliklerim : Dürüst, sözünün arkasında duran, güvenilir, sadık, hızlı çözüm üretebilen, paylaşımcı, yardım sever, vefalı biri olmam (aklıma geldikçe yenilerini eklerim)

Yapmak istediğim önemli şeyler : bu kısım için biraz düşünmem gerek :)
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 20, 2009, 17:25:03 »
Hakan beni bulaştırma lütfen,
Neyse açılış benden olsun; (düzeltiyorum Ali hocam benden hızlı davranmış)
ben kendini tanıtma özürlü birisiyim :)
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 20, 2009, 17:25:51 »
Ali Abi direk beni tanıtmış :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 20, 2009, 17:38:57 »
hoşuma gitmeyen özelliklerim(bunlar aslında hoşuma giden ama hoş görülmeyen özelliklerdir) : çok megolomanım, biraz cıvığım da, çok hareketliyim(mesela biraz önce başımı yardım bu yüzden), vefasızım(bu hoşuma gitmeyen bir özellik)

hoşuma giden özelleklerim : güvenilir, yardımsever, süper biriyim, kusursuzum (megolomanım demiştim :) )

yapmak istediğim önemli şeyler : kendi işimin patronu olmak, başkasına kazandırmak değil kendime kazandırmak..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 20, 2009, 18:53:35 »
ilk tanıdığınızda soğuk tanıdıkça içten sıcak samimi bulacağınız biriyim...

vefalımıyım bilmiyorum ama hayatımda yer edinen birinin hayatımdan çıkarılması için önemli bir hata yapması gerekir...

insanları severim iyi bir arkadaş iyi bir sırdaşım ama hiç kimseyle her dakika her saniye iç içe olmaktan hoşlanmam...

benim arkadaşım ben tarafından sevildiğini sayıldığını bilir hergün aramama gerek yoktur ayda bir defa bile görüşsek bana yeter mutluluğumu mutsuzluğumu paylaşabileyim yeterlidir benim için...

dert dinlemeyi dert anlatmayı çok sevmem... sorunlarımı ancak çok çok çok yakın bulduklarımla paylaşırım....

biriyle oturmuş sohbet ediyorsam 3. kişiden bahsetmeyi sevmem...

bilgisiz insanlarla görüşmek istemem zira yeterince bilgisizim benim öğrenecek çok şeyim var o yüzden ufku geniş fikirleri açık bilgili insanlarla sohbet etmeyi severim...

dar beyinli takıntılı sabit fikirli insanlar benden uzak dursun yanlarına yaklaşmam...

yerine göre ağlamayı yerine göre eğlenmeyi bilirim...

herşeyin aşırısı beni rahatsız eder....

evimde tertipli düzenliyim o yüzden bunu bozacak insanlarla evde görüşmem... evimin ve hayatımın düzeninin bozulması beni rahatsız eder...

çabuk demoralize olurum... en basit iş ters gitsin benim suratım düşer.. ama çabuk düzelirim..

özür dilemeyi bilirim tabi karşımdaki buna değer biriyse...

iş hayatında resmen körü körüne ideallerine bağlı çalışırım... (bkz: DGT verem hastalarına yapılan uygulama karabük ili ilk sıralarda idi ben varken tabi) hatır için hata olduğunu düşündüğüm işi yapmam...

borç almam borç vermem kimseye kefil olmam...

ukalalık yapmam herkesin benden fazla bildiği birşey mutlaka vardır.... ama bildiğimin doğru olduğuna eminsem sonuna kadar savunurum...

her insanla sohbet konusu bulurum ortak nokta bulurum ama herkesin sırası farklıdır kalbimde...

her bayan gibi giyinmeyi severim giysiye para veririm ama asla bütçemi zorlamam...

hayatta en korktuğum şey bütçemi aşmaktır... ve sahip olduklarımı yitirmek tabi...

cimrilik yapmam bu hayat bir defa yaşanacak birikim yapayım yada onu bunu alayım diye de kendimi kasmam planlı davranırım....

beklentim fazla değildir kimseden her an herşeyle karşılaşacakmış gibi hazırlıklıyımdır... birinden ters bir davranış gördüğümde bu sayede perişan olmam...

kimi zaman kırıcı olabilirim sert konuşabilirim bunu abartabilirim... pire için yorgan yakabilirim... bazen inanılmayacak kadar sabırlı bazen inanılmaz tez canlıyımdır...
düzeni ve titizliği abartabilirim... (bkz: temizlik yapacağım diye çamaşır suyuyla kireç sökücüyü karıştırıp hastanelik olan insan modeli)

şimdilik bu kadar...

ha bide uyuzum..... :)
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 20, 2009, 19:29:13 »
(+) Güvenilir, hırsı olmayan, samimi, iyi niyetli, yardımsever, vefalı, ateşli (Koç burcu 8-) )

(-) Sabırsız, hırsı olmayan, ağzı bozuk, ön yargılı.

:)
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 20, 2009, 20:20:21 »
ha bide uyuzum..... :)
  Cadı'lığınızıda unutmamalı :) (affınıza sığınarak)

+  Güvenilir, hırsı olmayan, samimi, iyi niyetli, sözüne sadık,yardımsever, vefalı, ateşli(akrep burcu) (umut abi senden alıntı yaptım ama :) ) aşırı derecede sabırlı
-   ÇAbuk sinirlenen,çok duygusal (sevmiyorum bu özelliğimi),anında parlar ve sönerim,anlık kinci (akrep burcu)
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #8 : Ağustos 20, 2009, 23:24:13 »
insana insan olduğu için değer veririm,siyaha siyah beyaza beyaz diyenlerdenim,asla kinci değilimdir yerine ve zamanına göre espirili bir okadarda ciddiyimdir çocukla çocuk dedeyle dede olanlardanım.menfaatçileri nankörleri patavatsızları yalancıları sevmem.
yengeniz duymasın biraz hovarda olan birisiyim,biraz tezat ama eşimede aşırı değer veririm.yani herşeyin yeri ayrı diyelim.
normalde hemen sinirlenmem ama sinirlendiğimdede gözüm hiçbirşeyi görmez.arkadaşlıklara önem veririm.her konuda sohpet edebilirim siyasetten bilime kadar,konulara fransız kalmayı seven birisi değilimdir,iyilik yapmayı severim çünki karşımdaki mutlu olduğunda ben ondan kat kat fazla mutlu olurum.
güvenirliğe gelince ben her ne kadar güvenilir bir insanımda desem bunu benım tamam ben çokkk güvenilir bir insanım yerine bir başkasının evet şaban bey güvenilir bir insan demesini yeğlerim.
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim azimliyim kazanıcam... :D
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ağustos 21, 2009, 00:12:37 »
Şaban Dayıya katılmakla beraber iyi yönlerimi bilemiyorum yada biliyorumda başklarına kalsın onu bilmek...

(-) Forum ortamında görüldüğü kadar cıvık değilimdir ama aynı eğlenceye normal hayattada sahibim ancak burada gerekli ciddi sohbetler dönmediği için sürekli cıvık bir modda görülüyorum sanırım. (yanlış anlaşılmasın ciddi muhabbet dönmüyor derken memleket kurtarmıyoruz sonuçta ;) )

(-) Herkesle çok çabuk samimi olurum bu yüzden ayar tutturamadığım olur herkesi kendim gibi sandığım için...

(-) Dostlarıma aşırı önem veririm bu kötü bi yön değil ama dost arkadaş vs derken ailemi ihmal ediyorum herşey ailede başladığı için bu oldukça kötü bence...

(-) Dilimin ayarı yoktur bi kez başlamışssam lafımı esirgemem agzıma geleni içimden geçeni söylerim çekinmem kim olursa olsun

Kendime sinir oldukça ekleyeceğim buraya ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #10 : Ağustos 21, 2009, 00:18:07 »
Şaban Dayıya katılmakla beraber iyi yönlerimi bilemiyorum yada biliyorumda başklarına kalsın onu bilmek...

(-) Forum ortamında görüldüğü kadar cıvık değilimdir ama aynı eğlenceye normal hayattada sahibim ancak burada gerekli ciddi sohbetler dönmediği için sürekli cıvık bir modda görülüyorum sanırım. (yanlış anlaşılmasın ciddi muhabbet dönmüyor derken memleket kurtarmıyoruz sonuçta ;) )

(-) Herkesle çok çabuk samimi olurum bu yüzden ayar tutturamadığım olur herkesi kendim gibi sandığım için...

(-) Dostlarıma aşırı önem veririm bu kötü bi yön değil ama dost arkadaş vs derken ailemi ihmal ediyorum herşey ailede başladığı için bu oldukça kötü bence...

(-) Dilimin ayarı yoktur bi kez başlamışssam lafımı esirgemem agzıma geleni içimden geçeni söylerim çekinmem kim olursa olsun

Kendime sinir oldukça ekleyeceğim buraya ;)
neşeli olmakla cıvık olmayı birbirine karıştırmamak lazım.
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ağustos 21, 2009, 00:20:42 »
Abi mazur gör iyi mi kötü mü anlamadım demek istediğini ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
« Yanıtla #12 : Ağustos 21, 2009, 00:41:06 »
(+) çok yardımseverimdir,her dostumun sıkıntısını dinler gece bile arasalar yanlarını giderim dertlerine ortak olmaya çalışırım,sıcakkanlıyım,kimsenin ortamına girmem çünkü kendi ortamımı kendim kurarım,elimden geldigince herkesle anlaşmaya çalışırım,kavga etmeyi sevmem,çok titizimdir(ellerime kolonya sürmekten derileri yırıltı)arkadaşlarımın beni aramalarına çok sevinirim ve elimden geldigince buluşmaya özen gösteririm....
(-)hataları kolay kolay affedemem,küstümmü bidaha çok zor barışırım(en son 15 senelik bi arkadaşımla küstüm ondan beri ne selam  ne bişi)agzım bozuktur,pintiyimdir,çok pis laf çakarım.bide hattinden fazla konuşurum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ağustos 25, 2009, 08:26:16 »
  Girdiğim ortamda rahat olurum.
 Hesaplıyımdır ancak asla cimri değil. Hesabı sadece kendim için değil, yanımdakileride düşünerek yaparım.
 Gıcık sorunlar çıkarmam, uyumluyumdur. Ancak oldu bittileri sevmem belli ederim.
 Aklın bir çok şeyi cevapladığını düşünürüm.
 Bilgininde bir açlık türü olduğunu bilirim.
 Karşımdaki bana karşı nasıl davranıyorsa bende o şekilde ona karşı davranırım. İnsancıla daha çok insancılımdır.
 Sporu çok severim.
 Detaycı ve düzenliyimdir.
 Doğru bildiğim şeyi her şekilde ve yerde savunurum.
 Hatamı, eğer mantığıma yatarsa kabul ederim.
 Farklı görüşlere saygılıyımdır, eğer onlarda saygılılarsa.
 Birlik olabilmenin zor ancak başarıldığında (bende bu yolda çalışırım) çok büyük faydaları olduğuna (tüm birlik için) inanırım.
 Kendimin ya da başkasının hakkını aramayı bir görev addederim.
 Bir iş ile uğraşırken dikkatli ancak sinirli olurum (konsantrasyondan).

Şimdilik bu kadar.

Türkay, senin için bir grafiti vardı. :)
'' Eskiden kibirli idim, ama artık mükemmelim.'' :):):)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ağustos 25, 2009, 13:29:45 »
  Türkay, senin için bir grafiti vardı. :)
'' Eskiden kibirli idim, ama artık mükemmelim.'' :):):)

:alkis:
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ağustos 25, 2009, 14:16:06 »
En beğendiğim yanım mütevazi olmamdır diyerek başlayayım :D

Beğendiğim Yönlerim:
- Sakinim, sabırlıyım ve çok soğukkanlıyım
- Alçakgönüllüyüm
- Önyargılarım yoktur
- Bir tepki vermeden önce mutlaka empati kurarım
- Yardımseverim

Beğenmediğim Yönlerim:
- Aynı anda iki iş birden yapamam :D Yaptığım işin hakkını versem bile dikkatimi bir konuya odakladığım zaman başka bir işe konsantre olamam.
- Basit işleri yaparken motivasyon sorunu yaşarım. Çok rahat bir yerde park yaparken bile aracımı kaç kez çizdirdiğimi ben de bilmiyorum :)
- Biraz tembelim :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ağustos 25, 2009, 14:46:19 »
gerektiği gibi nabza göre şerbet veririm gerektiğinde sert gerektiğinde tam tersi gerektiğinde kararlı ve hatta gerektiğinde güçlü bir kişiliğe bile bürünebilirim
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ağustos 25, 2009, 14:57:15 »
gerektiği gibi nabza göre şerbet veririm gerektiğinde sert gerektiğinde tam tersi gerektiğinde kararlı ve hatta gerektiğinde güçlü bir kişiliğe bile bürünebilirim

Gerektiğinde 10 kaplan gücündeyim diyorsun yani :)
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Ağustos 25, 2009, 16:05:21 »
Kolpa yanlarım: Alıngan, utangaç, aşırı titiz, çabuk sinirlenen, arabasını herkesle paylaşmayan :D, sabırsız v.s......
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #19 : Ağustos 26, 2009, 01:06:51 »
Abi mazur gör iyi mi kötü mü anlamadım demek istediğini ?
rahat ol dostum iyi anlamda söyledim.ama bazen espiritüel olabiliyoruz hepimiz bazılarımız ben sen veya diğeri bu cıvık cümlesinden alınabiliriz.acaba espiriliği cıvıklık seviyesinemi getirdim diye sorarlar kendilerine.
toyota'sız adam