Gönderen Konu: Kişiliğiniz  (Okunma sayısı 2787 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: Kişiliğiniz
« Yanıtla #20 : Ağustos 26, 2009, 08:05:31 »
Kolpa yanlarım: Alıngan, utangaç, aşırı titiz, çabuk sinirlenen, arabasını herkesle paylaşmayan :D, sabırsız v.s......
Yanlarım deyince titiz adam nasıl yanlar dedim ilk önce. :) Gerçekten insan yazı ortamında bazen tam kavrayamaya ya da, anlatamayabiliyor istediğini. :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 26, 2009, 08:05:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • türkayınki..
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '06
« Yanıtla #21 : Ağustos 26, 2009, 22:38:51 »
çok soğuk biriyim, tokalaşmayı bile gereksiz bulduğum oluyo. bi insanı sevmişsem ona karşı saflık derecesinde iyi niyetliyim. tembelim, çok yorgunluğa gelemem. bazen çok inatlaşabiliyorum, 10 yaşına kadar saat öğrenmeme konusunda inatlaştım, en son gözyaşları içinde öğrettiler :) paramın değerini bilirim, bişey almadan 298492 defa düşünürüm ( cimri de denilebilir).

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ağustos 26, 2009, 22:40:06 »
çok soğuk biriyim, tokalaşmayı bile gereksiz bulduğum oluyo. bi insanı sevmişsem ona karşı saflık derecesinde iyi niyetliyim. tembelim, çok yorgunluğa gelemem. bazen çok inatlaşabiliyorum, 10 yaşına kadar saat öğrenmeme konusunda inatlaştım, en son gözyaşları içinde öğrettiler :) paramın değerini bilirim, bişey almadan 298492 defa düşünürüm ( cimri de denilebilir).
çok güzel ve mükemmel olduğunu söylemeyi unutmuşsun :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • türkayınki..
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '06
« Yanıtla #23 : Ağustos 26, 2009, 22:43:10 »
çok güzel ve mükemmel olduğunu söylemeyi unutmuşsun :D
eh işte senin kadar güzel ve mükemmelim  ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ağustos 26, 2009, 22:43:54 »
eh işte senin kadar güzel ve mükemmelim  ;)
ben de, oooo çok güzelsin çok mükemmelsin o zaman yahu, iyiymiş :P
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ağustos 27, 2009, 08:14:20 »
  Biz araya girmeyelim. :):):)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ağustos 27, 2009, 10:04:55 »
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ağustos 28, 2009, 02:25:36 »
ali abi ama perdelerimi kaldırdığımda pammık gibiyimdir :D
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ağustos 28, 2009, 02:31:32 »
ilk tanıdığınızda soğuk tanıdıkça içten sıcak samimi bulacağınız biriyim...

vefalımıyım bilmiyorum ama hayatımda yer edinen birinin hayatımdan çıkarılması için önemli bir hata yapması gerekir...

insanları severim iyi bir arkadaş iyi bir sırdaşım ama hiç kimseyle her dakika her saniye iç içe olmaktan hoşlanmam...

benim arkadaşım ben tarafından sevildiğini sayıldığını bilir hergün aramama gerek yoktur ayda bir defa bile görüşsek bana yeter mutluluğumu mutsuzluğumu paylaşabileyim yeterlidir benim için...

dert dinlemeyi dert anlatmayı çok sevmem... sorunlarımı ancak çok çok çok yakın bulduklarımla paylaşırım....

biriyle oturmuş sohbet ediyorsam 3. kişiden bahsetmeyi sevmem...

bilgisiz insanlarla görüşmek istemem zira yeterince bilgisizim benim öğrenecek çok şeyim var o yüzden ufku geniş fikirleri açık bilgili insanlarla sohbet etmeyi severim...

dar beyinli takıntılı sabit fikirli insanlar benden uzak dursun yanlarına yaklaşmam...

yerine göre ağlamayı yerine göre eğlenmeyi bilirim...

herşeyin aşırısı beni rahatsız eder....

evimde tertipli düzenliyim o yüzden bunu bozacak insanlarla evde görüşmem... evimin ve hayatımın düzeninin bozulması beni rahatsız eder...

çabuk demoralize olurum... en basit iş ters gitsin benim suratım düşer.. ama çabuk düzelirim..

özür dilemeyi bilirim tabi karşımdaki buna değer biriyse...

iş hayatında resmen körü körüne ideallerine bağlı çalışırım... (bkz: DGT verem hastalarına yapılan uygulama karabük ili ilk sıralarda idi ben varken tabi) hatır için hata olduğunu düşündüğüm işi yapmam...

borç almam borç vermem kimseye kefil olmam...

ukalalık yapmam herkesin benden fazla bildiği birşey mutlaka vardır.... ama bildiğimin doğru olduğuna eminsem sonuna kadar savunurum...

her insanla sohbet konusu bulurum ortak nokta bulurum ama herkesin sırası farklıdır kalbimde...

her bayan gibi giyinmeyi severim giysiye para veririm ama asla bütçemi zorlamam...

hayatta en korktuğum şey bütçemi aşmaktır... ve sahip olduklarımı yitirmek tabi...

cimrilik yapmam bu hayat bir defa yaşanacak birikim yapayım yada onu bunu alayım diye de kendimi kasmam planlı davranırım....

beklentim fazla değildir kimseden her an herşeyle karşılaşacakmış gibi hazırlıklıyımdır... birinden ters bir davranış gördüğümde bu sayede perişan olmam...

kimi zaman kırıcı olabilirim sert konuşabilirim bunu abartabilirim... pire için yorgan yakabilirim... bazen inanılmayacak kadar sabırlı bazen inanılmaz tez canlıyımdır...
düzeni ve titizliği abartabilirim... (bkz: temizlik yapacağım diye çamaşır suyuyla kireç sökücüyü karıştırıp hastanelik olan insan modeli)

şimdilik bu kadar...

ha bide uyuzum..... :)

Woww
sizi çok merak ediyordum , ama şimdi daha çok merak etmeye başladım,sizde bir resminizi bizlerle paylaşın dersem çokmu abartmış olurum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ağustos 28, 2009, 09:33:27 »
Woww
sizi çok merak ediyordum , ama şimdi daha çok merak etmeye başladım,sizde bir resminizi bizlerle paylaşın dersem çokmu abartmış olurum

resmimden yazdıklarımın eğrimi doğrumu olduğunu bilemezsiniz ki ama......
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ağustos 28, 2009, 09:50:25 »
Woww

İşte bu imkansız bence. Bu konuda İsmail abi kadar azimli birini bile pes ettirdi ki :)
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ağustos 30, 2009, 01:38:19 »
ne olacak sanki, hepimiz iyi kötü resimlerimizi koyduk, biz bir aileyiz, hatta ben herkesin resimlerini toplu olarak görebilecğimiz bir konu açabilirmiyiz diyede düşünüyordum; hande hanımın yazıları ilginç, güzel ve esprili, nasıl birisi olduğunu çok merak ediyorum, eminim çoğumuz merak ediyoruzdur, tabiki görüntü kişiliği açıklamaz, ama yinede bir imaj oluşturabilir