0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kolpa yanlarım: Alıngan, utangaç, aşırı titiz, çabuk sinirlenen, arabasını herkesle paylaşmayan , sabırsız v.s......
çok soğuk biriyim, tokalaşmayı bile gereksiz bulduğum oluyo. bi insanı sevmişsem ona karşı saflık derecesinde iyi niyetliyim. tembelim, çok yorgunluğa gelemem. bazen çok inatlaşabiliyorum, 10 yaşına kadar saat öğrenmeme konusunda inatlaştım, en son gözyaşları içinde öğrettiler paramın değerini bilirim, bişey almadan 298492 defa düşünürüm ( cimri de denilebilir).
çok güzel ve mükemmel olduğunu söylemeyi unutmuşsun
eh işte senin kadar güzel ve mükemmelim
Biz araya girmeyelim.
ilk tanıdığınızda soğuk tanıdıkça içten sıcak samimi bulacağınız biriyim...vefalımıyım bilmiyorum ama hayatımda yer edinen birinin hayatımdan çıkarılması için önemli bir hata yapması gerekir...insanları severim iyi bir arkadaş iyi bir sırdaşım ama hiç kimseyle her dakika her saniye iç içe olmaktan hoşlanmam...benim arkadaşım ben tarafından sevildiğini sayıldığını bilir hergün aramama gerek yoktur ayda bir defa bile görüşsek bana yeter mutluluğumu mutsuzluğumu paylaşabileyim yeterlidir benim için...dert dinlemeyi dert anlatmayı çok sevmem... sorunlarımı ancak çok çok çok yakın bulduklarımla paylaşırım....biriyle oturmuş sohbet ediyorsam 3. kişiden bahsetmeyi sevmem...bilgisiz insanlarla görüşmek istemem zira yeterince bilgisizim benim öğrenecek çok şeyim var o yüzden ufku geniş fikirleri açık bilgili insanlarla sohbet etmeyi severim...dar beyinli takıntılı sabit fikirli insanlar benden uzak dursun yanlarına yaklaşmam...yerine göre ağlamayı yerine göre eğlenmeyi bilirim...herşeyin aşırısı beni rahatsız eder....evimde tertipli düzenliyim o yüzden bunu bozacak insanlarla evde görüşmem... evimin ve hayatımın düzeninin bozulması beni rahatsız eder...çabuk demoralize olurum... en basit iş ters gitsin benim suratım düşer.. ama çabuk düzelirim..özür dilemeyi bilirim tabi karşımdaki buna değer biriyse...iş hayatında resmen körü körüne ideallerine bağlı çalışırım... (bkz: DGT verem hastalarına yapılan uygulama karabük ili ilk sıralarda idi ben varken tabi) hatır için hata olduğunu düşündüğüm işi yapmam...borç almam borç vermem kimseye kefil olmam...ukalalık yapmam herkesin benden fazla bildiği birşey mutlaka vardır.... ama bildiğimin doğru olduğuna eminsem sonuna kadar savunurum...her insanla sohbet konusu bulurum ortak nokta bulurum ama herkesin sırası farklıdır kalbimde...her bayan gibi giyinmeyi severim giysiye para veririm ama asla bütçemi zorlamam...hayatta en korktuğum şey bütçemi aşmaktır... ve sahip olduklarımı yitirmek tabi...cimrilik yapmam bu hayat bir defa yaşanacak birikim yapayım yada onu bunu alayım diye de kendimi kasmam planlı davranırım....beklentim fazla değildir kimseden her an herşeyle karşılaşacakmış gibi hazırlıklıyımdır... birinden ters bir davranış gördüğümde bu sayede perişan olmam...kimi zaman kırıcı olabilirim sert konuşabilirim bunu abartabilirim... pire için yorgan yakabilirim... bazen inanılmayacak kadar sabırlı bazen inanılmaz tez canlıyımdır...düzeni ve titizliği abartabilirim... (bkz: temizlik yapacağım diye çamaşır suyuyla kireç sökücüyü karıştırıp hastanelik olan insan modeli)şimdilik bu kadar...ha bide uyuzum.....
Wowwsizi çok merak ediyordum , ama şimdi daha çok merak etmeye başladım,sizde bir resminizi bizlerle paylaşın dersem çokmu abartmış olurum