Gönderen Konu: En lüks Hyundai yollarda 290 HP  (Okunma sayısı 5317 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: En lüks Hyundai yollarda 290 HP
« Yanıtla #40 : Eylül 26, 2009, 02:29:56 »
arkadaş nasıl yanlış olur yahu  atıyorum hyundaı marka 3 arabanın hava yastığı açılmaz toyota mara 1 arabanın.resimdeki arabanında kesinlikle açılması lazımdı bu sistemler farın arkasından itibaren başlıyor bu adam kokpite kadar gelmiş illaki açılması lazımdı.o araba şimdi pert belkide içinde kurtulan olmuşsa şansa emniyet kemeri takılı olduğu için veya kafasını sağa sola çarpmadığı için yaşıyordur.bide şöyle bir şey avr belkide emniyet kemeri takılı değildi ve bu yüzden hava yastıkları açılmadı
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Eylül 26, 2009, 02:29:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Eylül 26, 2009, 02:48:34 »
işte o 3 ya da 1 araba için kesin bir sonuç olmadığı için direk olarak bir resimden yola çıkmak yanlış olur demek istiyorum, ayrıca mersinde gerkeçkleşen bir kazada hava yastıkları açılmayan aurisin bundan pek farkı da yok açıkçası, olabiliyor demekki sebebini bilemem ama 9 tane hava yastığından 1 tanesi bile açılmamıştı, bu arabayı kalitesiz yaparmı, bence hayır, üretim hatası vs. derim ben böyle bir olaya, tabi madalyonun bir de şu tarafı var bu gibi bir hata yüzünden can kaybı yaşanırsa vay o markanın haline derim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Eylül 26, 2009, 02:59:24 »
BMW, Mercedes, adlarini arkasinda ezilen markalar. Ne yazik ki bizim gibi ulkelerde asiklari cok daha fazla bu markalarin. Hayal, ozlem, ne derseniz deyin. Sari Mercedes miydi neydi filmi bile cekildi... Bos.
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Eylül 26, 2009, 03:29:13 »
Arkadaşlar, doğru, hava yastığı açılmamış ama arabadaki hasar ile kabinin kıyaslanlası için resimleri eklemiştim ben. Her ne kadar hava yastığı açılmasa da özellikle kabinin çok sağlam olduğu aşikar. Muhtemelen çok süratli vurmuş, çünkü şöför kabini ile sol ön taraf neredeyse birleşmiş. Yani şöyle örnek verirsek daha iyi olur (örneğin Brodway gibi bir araçla aynı süratte bu kaza yapılmış olsaydı, şöyle bir soruyla karşılaşabilirdik "radyatörü arka plakadan nasıl ayıracağız"

Ben, kendi araçlarımızda dahil olmak üzere yorum yapıyorum; "inşallah bizim araçlarında kabini bu kadar sağlamdır"

Ayrıca bazı araçlarda hava yastıklarını bir düğme ile iptal edebiliyorsunuz (eski aracımda böyleydi; Jaguar S type), belki bu araçta da aynı şekildedir. Ya da hava yastığının çalışması bir çok araçta emniyet kemeri kullanımına bağladır. Yani emniyet kemeri takılı değilse, hava yastığı çalışmaz ;)
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Eylül 26, 2009, 03:36:28 »
Ilk darbeyi sanirim soldan almis. O yüzden acilmamistir. Toyota'da da olsa benzer olurdu sonucu.

Bu arada bu hyundai'ye tekrar baktim. Mercedes yeni e-serisinden daha iyi acikcasi

Murat abi, kıyaslama yaparken normal Benz S serisini bile değerlendirmeye almıyorlar. Üreticinin kıyaslanmasını isteği araçlar için S 4 matic'ten başlamak üzere diyorlar. Ayrıca teknik verilere göre S serisinin bile çok çok üzerinde bir model :) Gerçi benim eklediğim resimler spor modeli ama sedan modeli kuzey Amerika'da yılın otomobili ödülünü alacak kadar başarılı bir araçmış.
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Ekim 19, 2009, 17:24:37 »
yahu akıl var mantık var kim verir hyundaı 202.000 lira hemde çakma bi araç bi hyundaı vardı oda gitti.
Birader sende hiçbişeyi beğenmiyosun yahu. Kia kötü, Hyundai kötü, Chevrolet kötü.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Ekim 19, 2009, 17:45:11 »
Birader sende hiçbişeyi beğenmiyosun yahu. Kia kötü, Hyundai kötü, Chevrolet kötü.

:)))))))))))))))))) :alkis: Erhan kardeşimi sinirlendirdin en sonunda :D
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Ekim 19, 2009, 17:49:17 »
harbiden bak atakan inanılmaz fanatik, toyota önüne dışkı koysa al ulen araba dese en iyisi bu diyecek :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Ekim 19, 2009, 18:25:37 »
:)))))))))))))))))) :alkis: Erhan kardeşimi sinirlendirdin en sonunda :D
Yok Bekir bee :) Fanatiklik olur da bu kadar mı olur :D Türkay son noktayı koymuş zaten :D
harbiden bak atakan inanılmaz fanatik, toyota önüne dışkı koysa al ulen araba dese en iyisi bu diyecek :)
Alemsin Türkay be :) :D :D
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Ekim 19, 2009, 18:41:09 »
Atakan, Toyota'nin maasli elemani herhalde :D
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Ekim 19, 2009, 18:53:12 »
Yok Bekir bee :) Fanatiklik olur da bu kadar mı olur :D Türkay son noktayı koymuş zaten :DAlemsin Türkay be :) :D :D
argo olmadan anca bu kadar söyleyebildim :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Ekim 19, 2009, 20:04:37 »
Harbiden alemsin Türkay :D :D
..Tüplü ve Öfkeli..