Gönderen Konu: En lüks Hyundai yollarda 290 HP  (Okunma sayısı 5315 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: En lüks Hyundai yollarda 290 HP
« Yanıtla #20 : Ağustos 18, 2009, 16:54:04 »
  Hyundai-Kia son zamanlarda hem şirket bağlamında, hem teknoloji bağlamında en hızlı büyüyen otomotiv şirketlerinden birisidir. Emin olun Toyota Yöneticileri bile şu durumda Hyundai-Kia yı kesinlikle yabana atmıyordur. Çok ciddi bir rakip her bağlamda. Bence bu Toyota için de iyi bir şey. Rekabet kaliteyi getirir, müşteri faydasını arttırır.
 Kuzey Amerika Otomativ Piyasası her otomobil üreticisi için kesinlikle çok önemli bir pazardır.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 18, 2009, 16:54:04 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 19, 2009, 18:50:32 »
Hyundai'ye hayirli olsun.
Ben herhalde Hyundai'yi birak Mercedes olsa 200bin lira parayi Türkiye'de bir arabaya vermem.
Trafik'de serseri mayin gibi gezen tomruk dolu. Arti nereye biraksan. sürter, cizer vs.
Gerek yok strese.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #22 : Ağustos 19, 2009, 19:17:53 »
Ön mb arka bmw :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ağustos 19, 2009, 19:50:44 »
Hyundai'ye hayirli olsun.
Ben herhalde Hyundai'yi birak Mercedes olsa 200bin lira parayi Türkiye'de bir arabaya vermem.
Trafik'de serseri mayin gibi gezen tomruk dolu. Arti nereye biraksan. sürter, cizer vs.
Gerek yok strese.
+1

ayrıca hyundai son yıllarda süper işler çıkarıyor, kalitesi de inanılmaz arttı ancak ben bu araca 202.000ytl vermem!! bmw 5.20d alırım, şu an tam fiyatını bilmemekle beraber 150.000ytl civarında tahmin ediyorum, vergiden avantajım olur, yakıttan avantajım olur, prestij olarak daha iyi bir markaya sahip olurum, donanım belki daha az olur baz versiyon aldığım için, hatta bmw daha sorunlu bile olabilir ( sanayide çok fazla e60 bmw görüyorum) ama yine de bu sınıf arabaya biniyorsam biraz da marka imajı olmalı!! hyundai amblemi yerine bmw amblemini kesinlikle tercih ederim..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ağustos 20, 2009, 05:36:20 »
Onyargilarin kirilmasi cok zor anlasilan. ABD'de kirildi artik.
Motor Trend, Car and Driver gibi saygin oto dergileri her sayilarinda Hyundai ve Kia'dan bahsetmeden gecmiyorlar. Hyundai ve Kia habire yeni modeller cikariyor. Kriz aninda bile. Bu bir yaris, rekabet. Hakan;in da dedigi gibi gercek rekabetin oldugu yerde musteri kazanir.

Daha once baska bir baslik altinda bahsetmistim, yine bir link vereyim...Konu Hyundai Equus:

http://www.edmunds.com/insideline/do/Features/articleId=152806

Hyundai Amerika'nin basi, rakiplerinin (ve gelistirmedeki cipalarinin) Mercedes S , BMW 7 ve Lexus LS serileri oldugunu soyluyor.

Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Eylül 25, 2009, 19:05:52 »
Biraz önce internette haberleri okuyorken bir haftalık bir habere rastadım, bu araçla ilgiliydi (iki kapılı modeli). Haber içeriğinde hava yastıkları açılmayan yılın otomobili diye yorum yazmışlardı; Ama kazanın boyutuna göre kabindeki zarar gerçekten çok az. sürücü ve yolcu kabininde neredeyse hiç bir hasar yok

Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Eylül 25, 2009, 19:14:10 »
olmaz olsun böyle yılın otomobili ne hava yastığı açılmış nede herhangibi bir ir güvenlik tedbiri ön tarafta tamamen içerde zaten
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #27 : Eylül 25, 2009, 21:34:16 »
olmaz olsun böyle yılın otomobili ne hava yastığı açılmış nede herhangibi bir ir güvenlik tedbiri ön tarafta tamamen içerde zaten
yuh :)  bu nasıl anti-hyundaicilik..oğlum baksana kazaya, kimbilir kaçla patladı araba, hiç bir şey yok be kabinde, emniyet kemeri takılıysa o araçtan burnu kanamadan inmiş bile olabilir dizinde bile hasar yoktur direksiyon kolonu yukarıya doğru çıkmış çünkü..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Eylül 25, 2009, 21:58:55 »
türkay,abi ben pek yüksek hızla girmemiş tir yandaki trafiği görmüyormusun
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #29 : Eylül 25, 2009, 22:12:59 »
kaza olmasa o trafik sence öyle olurmuydu? veya belki boş olan yerden basmış geliyordu da direğe patlayıp ters şeride döndü..yüksek hız yapmadan o kadar büyük hasar alamaz..kaporta alsa bile motorun o kadar hasar alması için çok büyük bir hızla girmiş olması lazım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Eylül 25, 2009, 22:17:35 »
yahu  türkaycım araba dağılmuş ön taraf tanınmaz halde şöför kısmı hasar almadığı yer yok fakat ne hikmetse hava yastığı açılmamış

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #31 : Eylül 25, 2009, 23:45:37 »
hava yastığı işi tamamen sensör işi..sensörden hasar almayınca açılmıyor aynı zamanda sadece sensöre gelse, arabada zerre hasar olmasa açılabiliyor..bazen de sensör yanılabiliyor.. vuruş açısı vs çok önemli..airbag tamamen salak bir sensörün insafına kalmış birşey, senin kaçla vurduğuna, hangi açıyla vurduğuna, aracın ne kadar dağıldığına bakmıyor..sensöre darbe gelirse açılıyor, gelmezse nanay :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Eylül 25, 2009, 23:52:27 »
türkay bilmem farkındamısın ama arabanın ön tarafı yok :D illaki o sensörün çalışması lazım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #33 : Eylül 26, 2009, 00:00:14 »
bozulmuştur belki sensör :D bekli de hakkaten hasar almadı :D tam çamurluğun arka kısmında lastiğin bile arkasında vardı sanırım bir tane :D neden olmasın ya, allah allah :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Eylül 26, 2009, 00:05:57 »
:D sende anladın demi demek istediğimi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #35 : Eylül 26, 2009, 00:10:08 »
ya anladım da bu kazanın küçük bir hızla olma ihtimali sıfır, darmadağın olmuş araç, bu sitede bilevardı airbag açılmayan araç, biri corollasıyla takla mı attı ne oldu araç pert oldu airbag açılmadı..bunu ben çok normal görüyorum, salak bir sensör sonuçta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Eylül 26, 2009, 00:14:12 »
ozaman niye para veriyoruz bu araçalra sıralamada hangi marka daha sorunsuzsa o seçilmeli ozaman birinci
:D allah allah :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #37 : Eylül 26, 2009, 00:18:57 »
ozaman niye para veriyoruz bu araçalra sıralamada hangi marka daha sorunsuzsa o seçilmeli ozaman birinci
:D allah allah :D
çakal seni :D sorunsuz dediğin aracın da açılmayabiliyor hava yastığı :) normal o çok normal, bak benim arabada yok hava yastığı içim çok rahat ya açılmazsa dediğim olmadı hiç :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Eylül 26, 2009, 00:46:36 »
Ilk darbeyi sanirim soldan almis. O yüzden acilmamistir. Toyota'da da olsa benzer olurdu sonucu.

Bu arada bu hyundai'ye tekrar baktim. Mercedes yeni e-serisinden daha iyi acikcasi
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Eylül 26, 2009, 02:24:38 »
yahu  türkaycım araba dağılmuş ön taraf tanınmaz halde şöför kısmı hasar almadığı yer yok fakat ne hikmetse hava yastığı açılmamış

ön taraftan kaza yaptığında hava yastığı açılmayan yeni toyotalar da var, bence hava yastığının açılıp açılmamasıyla kaliteyi direk olarak kıyaslamak yanlış olabilir.