0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Son üç gündür foruma girdiğimde PC donmaya başladı.Bütün programlar donup kalıyor.Foruma yazdıklarım ise yazdıktan 5-10 saniye sonra ekranda görünüyor.Forum'da bir problemmi var acaba.Sizlerde de böyle bir problem oluyormu arkadaşlar...Unutmadan diğer site veya programlarda her hangi bir problem yok.Sadece foruma girdiğimde bunu yaşıyorum.
Antivirüs programları bazen bu tür sıkıntılar doğurabiliyor.
Demek virüs programı neden olabiliyor....Teşekkürler Hakkı Erhan teşekkürler,sağolasın.Bugün epeyce bir formundasın.Maşallah,maşallah
Kızma abi, canım admincilik oynamak istedi de.
bende şirketimde bu siteye girdiğimde bilgisayarım tamamen kitleniyor (reset şart oluyor) ama başka tüm sitelerde normal.ama diğer taraftan evden girdiğimde siteye herşey normal.ilgilelere duyurulur,bir sıkıntımı var acaba?
evdeki pc de aynı sorunu yaşıyordum özcan bey... explorer ım eskiymiş yeni versiyonunu yükledi arkadaş ondan sonra düzeldi.....bir de forumda dikkat ediyorum fotoğraflarımızı orjinal boyutuyla (gerçi ben mümkün olduğunca küçültmeye çalışıyorum) ekliyoruz acaba bu da bir yük olabilir mi siteye merak ediyorum....
Bu sıralarda internet sağlayıcılarda bir problem olabilir gibi geliyor bana.
Sitemizde problem yoktur, en son bulunan problemde internet explorer 5-6 ile alakalıydı ama bir-iki hafta önce çözüldü.Bilgisayarınız kilitleniyorsa aşağıdakilerden bir veya bir kaçı söz konusu olabilir:bilgisayar eskiTarayıcınız eski (Firefox kullanın!)antivirüs programınız eskitrojan, virüs, worm benzeri probleminiz varüçüncü parti prgramlar kurulu ve PCnizi yavaşlatıyortemp klasörünüz şişmişçerezleriniz temizlenmek istiyorJAVA desteğiniz yok/eskiFlash desteğiniz yok/eskiwindows update uygulanmadığı için windowsunuz güncel değil