0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alper, unutmadan sorayım; mahkeme kararına ne oldu?
Sitemizde problem yoktur, en son bulunan problemde internet explorer 5-6 ile alakalıydı ama bir-iki hafta önce çözüldü.Bilgisayarınız kilitleniyorsa aşağıdakilerden bir veya bir kaçı söz konusu olabilir:bilgisayar eskiTarayıcınız eski (Firefox kullanın!)antivirüs programınız eskitrojan, virüs, worm benzeri probleminiz varüçüncü parti prgramlar kurulu ve PCnizi yavaşlatıyortemp klasörünüz şişmişçerezleriniz temizlenmek istiyorJAVA desteğiniz yok/eskiFlash desteğiniz yok/eskiwindows update uygulanmadığı için windowsunuz güncel değil
Şaban dayııııııııııııııııııı sen mi geldin yav
hemen bellı oluyo benım geldiğim değilmi A.C.D. kardeşim
bilgisayar koltuğunuz eski/ yeni koltuk alınmonitörünüz kirlenmiş /temizleyinçayınızın şekeri az/1 şeker daha atınçerez olarak bir avuç fındık kullanın komşunun tavuğuna kışşş demeyin bili bili deyin alper dostum mevzuyu biraz tiye aldım kusura bakmazsın artık,sen yinede bu kıl adam delidir ne yapsa yeridir de geç
Abi kıl adam böyle şeyler yazmaz.DAha kıl şeyler Mesela Alper'in yazdıklarının tam tersi gibi
özcan dostum benım kıllığımında çapı bu kadar ne yapalım idare edeceksiniz artık
Demek sadece tek başına bir kıl'mışsın.Kıl yumağı falan değilsin
En sonunda resmi ekleyebildim... Benim kız nasıl yaptıysa başlat menüsünün olduğu çubuğu resimde görüldüğü üzere en üste fırlatmış... Eski yerine alamıyorum, sinir oldum, laptopu çarpcam şimdi... El aman, yardım lütfen...
Köşesini, kenarını her yerini denedim... Ben zaten bu vistayı sevmedim...