Gönderen Konu: 2009 Öss de tercih yapan arkadaslar buyrun buraya güzel haberlerinizi bekliyoruz  (Okunma sayısı 2045 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
Bilindiği üzere bugün öss tercih sonucları acıklandı. Benimle aynı dönemde mezun olan arkadaslar varsa burada hangi üniversiteye girmişler. Yazabilirlerse sevinclerimi üzüntülerimizi beraber paylasalım.
 Ben Ankara Hacettepe üniversitesi sosyal bilimler meslek yüksek okulu (Muhasebe ve vergi uygulamaları bölümüne) gündüz ögretimine girebilmişim.  :dans3:

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çokta FiFi :D
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
hayırlı olsun ben 1 sene sonra giricem Öss sınavına  :D Bakalım ne olucak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
bende geçen yıl girmiştim okan üniverstesi uluslar arası ticaret okuyorum... sanada başarılar dilerim :)
hesap iptal :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
 Ben de tam hedeflediğim yeri kazandım. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İşletme Fakültesi :)
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
  Hepinize hayırlı olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Tesekkür ederiz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
arkadaşlar önemli olan üniversteyi kazanmak gerisi kolay laflarına sakın aldırmayın... sonuçta 1 yıl da olsa deneyim yaşadım şimdi üni. de 2 inci yılım  :)  hala bana önemli olan kazanmak kazandıktan sonra kolay diyeni arıyorum bi bulursam... :P :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
arkadaşlar önemli olan üniversteyi kazanmak gerisi kolay laflarına sakın aldırmayın... sonuçta 1 yıl da olsa deneyim yaşadım şimdi üni. de 2 inci yılım  :)  hala bana önemli olan kazanmak kazandıktan sonra kolay diyeni arıyorum bi bulursam... :P :D

Sana Katılıyorum bulursan haber ver. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
bi de bana sor..neler neler hayal ediyordum ne buldum :D ilk yıl hazırlığı bir dönemde atladım, çok kolay geldi bana aha dedim haklılarmış, iyice saldım sonra bir başladı bölüm, kamyon çarpmışa döndüm!! o rahatlamanın üstüne iktisat dersleri kaynar su etkisi yaptı (soğuk değil dikkatinizi çekerim) sersemlemiş bir şekilde 1 sene bölümde geçirdim, seneye 1,5. yılım olarak bölüme devam ediyorum :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
bi de bana sor..neler neler hayal ediyordum ne buldum :D ilk yıl hazırlığı bir dönemde atladım, çok kolay geldi bana aha dedim haklılarmış, iyice saldım sonra bir başladı bölüm, kamyon çarpmışa döndüm!! o rahatlamanın üstüne iktisat dersleri kaynar su etkisi yaptı (soğuk değil dikkatinizi çekerim) sersemlemiş bir şekilde 1 sene bölümde geçirdim, seneye 1,5. yılım olarak bölüme devam ediyorum :D
ben hazırlığı atlayamadım üsütüne bide hazırlıkta kalıyordum az kalsın :D özel üniverste olduğu için geçirmio herifler uğraştırıyorlar ama hazırlıkta kalma yok bu sene dediler onun sayesinde geçtik :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
ben hazırlığı atlayamadım üsütüne bide hazırlıkta kalıyordum az kalsın :D özel üniverste olduğu için geçirmio herifler uğraştırıyorlar ama hazırlıkta kalma yok bu sene dediler onun sayesinde geçtik :D
hikmetcan yeme beni :D ben de özeldeyim, o geçirmiyorlar olayı yalan abi, geçen nasıl geçiyor? kalanlar bir yerde hata yapıyor ki kalıyor bak ben gezdim tozdum derslere önem vermedim çalışmadım kaldım ( öyle sene kaybı değil, bikaç dersten kaldım seneye alcam) adam gibi çalışan geçiyor kardeşim ;)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
860 kişi kaldı ilk sınavda sonra bütünleme diye bi sınav yaptılar iyi kurdakiler geçti alt kurdakilerin hepsi kaldı şu anda 500 kişi var kaldı diye gözüken :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
hikmetcan o zaman 860 kişi gezmiştir :D bizde mikro iktisatta 250 kişilik sınıftan 100 kişi kaldı, geçenlerden biri de bendim, D+ ile geçtim ben de ve çok daha fazla çalışabilirdim, çalışsaydım gezmek yerine rahatlıkla daha yüksek alabilirdim...introduction to calcilus dersinden 2 kere kaldım ilkinde ders umrumda değildi, ikincisinde çalışmama rağmen kaldım ama yine de biliyorum ki daha planlı çalışsam geçerdim..okul seni sınıfta bırakmayla çok kazanmaz daha çok öğretip daha güzel eğitim vererek daha çok kazanır..hiç bir üniversiteyi ticarethane olarak görmüyorum ben..zorlanıyorsan bu güzel bir şey, daha planlı daha düzgün çalışmaya alışırsın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
yok zaten bende çalışmadım ki hiç :D ben hakettim kalmayı ama çok çalışanlar hep başarısız olarak gözüktü sonuçlarda ne puan aldığımızı bile öğrenemedik sadece başarılı başarısız yazıyordu... a kurundaki adam geçiyor en üst c kurundaki adam kalıyor ve o a kurundan geçen kişi okulun sahibinin çok yakını bizim okul kesinlike bir ticarethane ve her gelen pişman oluyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
okan hakkında bunu duyduğum ilk kişi değilsin ama her özel okula bu söylenir, ben bilkentteyim, bir çok arkadaşım kaldı ve öyle bir suçlama yaptı ama gayet açık ve net görüyorum ki bu söylemi kullanan herkes sabah-akşam, karı-kız, bar-disko takılıyor sınav öncesi biraz çalışıyor sonra çalıştım yapamadım :D yok öyle bir dünya , adam gibi çalışmadın mı okul ne yapsın, lise mi bu kanaatle geçirsinler :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Kazanan arkadaşlara hayırlı olmasını temenni ediyorum.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
İnş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
İnş.
inş ne oğlum :D herkes bilmek zorunda mı kısaltmaları inşallah yazsana, çok mu zor :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Sen biliyosun yetmezmi ? Neyse inşallah cok kolaymıs ya :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ZZE-112 den sonra makyajlı dizel...
  • Kan Grubu: 0+
Ben de geçen sene yerleşmiştim yarım dönemde ingilizce hazırlıktan geçtikten sonra bu sene tekrar bir hazırlık daha :) bu sene yerleşen arkadaşlar için bölümleri hayırlı olur umarım.