Gönderen Konu: 2009 Öss de tercih yapan arkadaslar buyrun buraya güzel haberlerinizi bekliyoruz  (Okunma sayısı 2072 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum, hayırlı olsun :)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar Üniversitede okuması o kadar da zor değil. Biraz azimle sorun kalmıyor. ÖNemli olan çok yüksek not almak değil. Bişeyler öğrenebilmek.
Türkay: Abim anlatır, o öğrenciyken okula bir hukuk profu konferans vermiş(Ankara Hukuk fakültesi) Adam göğsünü gere gere tam 10 (on) senede okulu bitirebildğini söylemiş. Herkes gülmeye başlamış. Öğrencilerden biri de bunu ne ye borçlusunuz diyince. Gayet sakin bir şekilde "Çalışmak, çalışmak çalışmak" demiş. Bu cevaptan sonra öğrencilerin hepsi kopmuş zaten. :D
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
abi kesinlikle öyle..ben zaten hayatımda ilk kez matematiği öğrendiğimi hissediyorum 2 kere kaldım bu sene 3. kez alcam ama çok mutluyum çünkü öğrendiğimi hissediyorum..ama çalışarak kendini vererek iyi notlar da alınır 4 sene de de hatta üstten ders alıp 3.5 senede de bitirilir..ama üniversiteye giden öğrenci çok büyük bir rahatlama içine giriyor, gez-toz eğlen moduna giriyor hemen, biraz özgürlüğün tadını çıkarmak istiyor..benim kalmamın tek nedeni bu
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Öğrenci liseden sonra farklı bir dünyaya gelmiş gibi oluyor. Kimse bana karışamaz düşüncesi ortaya çıkıyor.
Bizim sınıfta bir arkadaş vardı. 3 sınıfta hala Hukuğa giriş dersini alıyodu. 1. sınıf ilk dönem dersidir.
Neyse hukuğa giriş sınavına girdi 4. sınıfta da. Sınavda verdiği tepki şu: "Eyvah yine kaldım" Allahtan çalıştırıp da dersi aldırdık.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • TO-YO-TA
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '94
hepinizehayırlı olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
kazanan arkadaşlara hayırlı olsun, şimdiden başarılar.

kazanamayanlar için de bir şey yazmak istiyorum. herşeyin bittiği yer sizin vazgeçtiğiniz yerdir. pesetmek yok '''
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
Coşkunum naptı ya acaba. Görüşemiyoruz da...
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Erhanm Coşkunumuza askeri sınavlarda olur olmaz şeylerden takanlar olmuş  >:( >:( >:( >:( 

Biraz canı sıkkındı bu aralar bende arayamadım kaç gündür :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
Coşkunum naptı ya acaba. Görüşemiyoruz da...
Erhan abicim çook teşekkür ederim düşündüğün için.320 puanla biryer beğenemedim kaldım böylece :) Bi kaç yer tuttu orayada ev ahalisi razı gelmedi bir sene daha hazırlan diyorlar ama karar veremedim.Şimdilik açık ögretim yazdım böyle takılıcam bir yıl.
Erhanm Coşkunumuza askeri sınavlarda olur olmaz şeylerden takanlar olmuş  >:( >:( >:( >:(  

Biraz canı sıkkındı bu aralar bende arayamadım kaç gündür :(
Abimmm :) can sıkıntım geçti ya nihayett çok uğraşmıştım olmayınca canım sıkıldı illaki.Neden ellendiğimide kuzenim öğrendi :)
peder beyin T.C XxXxXdan emekli olmasıymış :) vay anam vay hehe.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
Abi üniversiteye girdikten sonra zeki olmak yetmiyor. Çalışmakta gerekiyor. İster düzenli çalış ister sınavdan 3 gün önce deli gibi çalışmaya başla sonuçta çalışmak zorundasın.. Ben ki 2 sene yaz okuluna kaldım ( daha 2. sınıfa geçtim :D ) hala altta kalan dersim var. Ama herkes mi böyle. Değil tabi. Ortalaması 4 üzerinden 4.00 olan adamlarda var
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline