0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eger aracına düzgün acık hava filtresi takarsan 10 hp güc alırsın katalik konvantör iptalinden 2-5hp.. yani egzoz hava fitlresi yaptırsan en az 20 hp güc alırsında ben egzoz olayını sevmiyorum
selahattin vereyim benim aracı sana bu son haliyle ver 14 al götür, veya boş halini orji halini vereyim 12ye al götür
Abi valla babama söz verdim bugun Sana artık 1.6 corolla al demicem diye.Tamam 1.6 almıcaz ama 1.3 arabamıza adam gibi modifiye yapıcaz dedim Abi birde senin aracın ilanı varmı arasıra bakarım
1.3 arabaya modifiye yapacaksan motoru elleme. Büyük jant takma. Arabayı yoracak şeylerden kaçın. Araba zaten 74 beygir birde lpg varsa zorlar arabayı
abilerim hemen kızmayın küçüklügüme verin ben düz hesap 20 dedim 16 civarı fln oluyor ben 10 hp filtreden toplamda 5-6 hp de katalizör ve headers ve susturuculardan
Sadece açık hava filtresinden oda soğuk hava alıcak biyerde ise 5 ila 8 HP arası ancak alırsın daha fazlası yalan, heleki 1,3 motorda 5 - 6 HP yi asla geçmez
http://www.sahibinden.com/ilk_sahibinden_satilik_105_000kmde_98_corolla-98WQQaXQQ13671165WQQpXQQdisplayitemselahattin 1.3e bence yapma, hele motor modifiyesi düşünüyorsan hiç ama hiç tavsiye etmem, 1.3 karbüratörlü araçtan ses de performans da alamazsın filtreyle, chip desen olmaz, 1.3ü adam etmek için turbo şart e o kadar masraf yapacağına, 12 verirsin seninkini de 9-10 civarı bir şeye satarsın (piyasasını bilmiyorum hiç 1.3lerin) 2.000ytl modifiyeyle 75ten 114hpye yükselmiş olursun fiyat / performans olarak baktığında en verimli iş bu şimdi bir jant-lastik takcan 1000lira, far takcan 500 lira, müzik sistemi takcan 1000 lira, vs vs gitti mi 2500 lira daha...elindekinin motorunu 114hp yapmak için turbo-egzoz-filtre(bu hiç bir işe yaramıcak karbüratörlü diye)-katalizör-headers vs yapman lazım hepsini yapsan kafan 6.000ytl falan gidiyor..bir de ssahibindendeki fiyata bakma sen, 14.000dolu hali, 12.000 boş hali tctde tanıdığım insanlara