Gönderen Konu: 1300cc araca Açık Hava Filtresi  (Okunma sayısı 5023 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: 1300cc araca Açık Hava Filtresi
« Yanıtla #20 : Ağustos 09, 2009, 20:32:44 »
filtre + egzozla 14 hp mi :D aboo ben egzozu takmadım daha takınca demekki canavar olucak :D
yok öyle bir dünya :D bak ben neler yaptım neler aldım;
anatomik spoyler - 10hp
angel eye far      - 5hp
16" jant             - 20hp
hava filtresi        - 10hp
krom egsoz ucu   -5hp
usdm reflektör    -5hp
55hp aldım yani e 114hp idi, oldu mu sana 169hp :) :) :) uçmayın arkadaşlar yaa. bir filtreden 5hp olsun almak için kescen kaputu alcan dışardaki soğuk havayı
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 09, 2009, 20:32:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 10, 2009, 01:18:43 »
anatomik spoyler - 10hp
angel eye far      - 5hp
16" jant             - 20hp
hava filtresi        - 10hp
krom egsoz ucu   -5hp
usdm reflektör    -5hp
55hp aldım yani e 114hp idi, oldu mu sana 169hp :) :) :) uçmayın arkadaşlar yaa. bir filtreden 5hp olsun almak için kescen kaputu alcan dışardaki soğuk havayı
Doğru diyorsun abi :D
Üniversal en kaliteli air kit(sırf filitre değil kit diyorum) 3-6 hp katar maximum .buda aracına göre değişir.Örneğin 98 model enjeksiyonlu bir corollada 2 hp den fazla katıcağına inanmıyorum.Fakat 1.8 T passat a 5 hp vereceğine inanırım. :)
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ağustos 10, 2009, 01:31:15 »
peki benim 1.4 enjeksiyon vvt-i araca nekadar katar
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #23 : Ağustos 10, 2009, 11:37:54 »
Doğru diyorsun abi :D
Üniversal en kaliteli air kit(sırf filitre değil kit diyorum) 3-6 hp katar maximum .buda aracına göre değişir.Örneğin 98 model enjeksiyonlu bir corollada 2 hp den fazla katıcağına inanmıyorum.Fakat 1.8 T passat a 5 hp vereceğine inanırım. :)
kit dediğin de universal değil araca göre yapılmış olcak böyle 3-5 beygir alasın.. gerçi yıllar önce tr tuning ilk çıktığı zamanlarda büyük markaların kitlerini denemişlerdi, en çok beygiri piper cross vermişti, 8hp almışlardı..araç golftü ama gtidı sanırım :D bizim corollalarda sesten daha fazla bir getirisi olacağını sanmıyorum dediğin gibi en doğru yerleşim, en soğuk hava ile 2hp
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ağustos 10, 2009, 12:04:12 »
anatomik spoyler - 10hp
angel eye far      - 5hp
16" jant             - 20hp
hava filtresi        - 10hp
krom egsoz ucu   -5hp
usdm reflektör    -5hp
Allah iyiliğini versin beni güldürdün, Allahta seni güldürsün kardeşim, tam komedi olmuş konu. far kaşları + 3 hp, dikiz aynasına asılan cd +2 hp, koltuğa yan oturma +4 hp :P. Hava Filtresi doğru uygulanırsa bol gelen oksijene bol yakıt verilirse ki bu fazla yakması anlamına geliyor belki o zaman 1-5 hp arası ancak katkı sağlar, artı şu açık hava filtresi takılınca sesin verdiği coşkuyla gaz pedalına daha bir sıkı yüklenince yakıtta iki kat artıyor bence...
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #25 : Ağustos 10, 2009, 13:51:20 »
Allah iyiliğini versin beni güldürdün, Allahta seni güldürsün kardeşim, tam komedi olmuş konu. far kaşları + 3 hp, dikiz aynasına asılan cd +2 hp, koltuğa yan oturma +4 hp :P. Hava Filtresi doğru uygulanırsa bol gelen oksijene bol yakıt verilirse ki bu fazla yakması anlamına geliyor belki o zaman 1-5 hp arası ancak katkı sağlar, artı şu açık hava filtresi takılınca sesin verdiği coşkuyla gaz pedalına daha bir sıkı yüklenince yakıtta iki kat artıyor bence...
eyüp abi ben yan oturmayla 10hp aldım, 105 kiloyum, yan oturunca bütün aerodinami değişiyor, çok güç aldım :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ağustos 10, 2009, 17:05:38 »
bizim corollalarda sesten daha fazla bir getirisi olacağını sanmıyorum dediğin gibi en doğru yerleşim, en soğuk hava ile 2hp
bende inanmıyorum fazla beygir katacağına.sadece aracın gaza tepkisi ve hava emişi rahatlatmatadır :D
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ağustos 10, 2009, 18:46:09 »
peki benim 1.4 enjeksiyon vvt-i araca nekadar katar

Katmak için baya uğraşırsın bide göze almak lazım. Kit bulursan daha iyi olur. Akışmetre uygulamada sıkıntı çıkarıyor diye biliyorum. Ben sırf bu sebeplerden dolayı kat iptalinden bile vazgeçtim. Stock yeter zaten 1.3 ve 1.4 vvt-i motorlar çoğu eşit hacimli motorlardan performanslı. Hiç uğraşma derim.
Burak Tolga Erdoğan Kardeşimizi Saygıyla Anıyoruz.
Bir zamanlar Yaris i vardı :S

Artık Corolla sı var :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #28 : Ağustos 11, 2009, 00:28:10 »
bendede var 96 kasa 1.3 xl bende düşünmüyorum motora bi şeyler yapmayı :)
japon mucizesi TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çokta FiFi :D
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #29 : Ağustos 11, 2009, 00:29:38 »
bendede var 96 kasa 1.3 xl bende düşünmüyorum motora bi şeyler yapmayı :)
Abi heralde kaputun altına sadece kule gergisi koyabiliyoruz :D