0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
filtre + egzozla 14 hp mi aboo ben egzozu takmadım daha takınca demekki canavar olucak
yok öyle bir dünya bak ben neler yaptım neler aldım;anatomik spoyler - 10hpangel eye far - 5hp16" jant - 20hphava filtresi - 10hpkrom egsoz ucu -5hpusdm reflektör -5hp55hp aldım yani e 114hp idi, oldu mu sana 169hp uçmayın arkadaşlar yaa. bir filtreden 5hp olsun almak için kescen kaputu alcan dışardaki soğuk havayı
Doğru diyorsun abi Üniversal en kaliteli air kit(sırf filitre değil kit diyorum) 3-6 hp katar maximum .buda aracına göre değişir.Örneğin 98 model enjeksiyonlu bir corollada 2 hp den fazla katıcağına inanmıyorum.Fakat 1.8 T passat a 5 hp vereceğine inanırım.
Allah iyiliğini versin beni güldürdün, Allahta seni güldürsün kardeşim, tam komedi olmuş konu. far kaşları + 3 hp, dikiz aynasına asılan cd +2 hp, koltuğa yan oturma +4 hp . Hava Filtresi doğru uygulanırsa bol gelen oksijene bol yakıt verilirse ki bu fazla yakması anlamına geliyor belki o zaman 1-5 hp arası ancak katkı sağlar, artı şu açık hava filtresi takılınca sesin verdiği coşkuyla gaz pedalına daha bir sıkı yüklenince yakıtta iki kat artıyor bence...
bizim corollalarda sesten daha fazla bir getirisi olacağını sanmıyorum dediğin gibi en doğru yerleşim, en soğuk hava ile 2hp
peki benim 1.4 enjeksiyon vvt-i araca nekadar katar
bendede var 96 kasa 1.3 xl bende düşünmüyorum motora bi şeyler yapmayı